Keresés

Részletes keresés

Pannicuka Creative Commons License 2021.01.21 0 0 691

Sziasztok! Februar 12-re van idopontom Szegeden Dr Kiss Jozsefhez 6 honapos ballon behelyezesre. Kicsit felek, annyi helyen olvastam, h nem mukodik a ballon! Legyszi nyugtassatok meg, hogy ez nem igaz. Bocsanat, de nem volt idom vegig olvasni az osszes kommentet. 15-20 kilot szeretnek fogyni. Koszonom!

8686 Creative Commons License 2021.01.20 0 0 690

Szia!

e-mailben megírtam a helyet neked. Nekem továbbra is működik a dolog, az ünnepek végeztével most újra gyorsabban fogyok, jelenleg nem egészen 25kg mínusznál járok. Az orvos azután hogy betette a ballont kétszer hívott fel az azt követő héten belül, hogy jól vagyok-e és bejelentkeztem-e már a dietetikushoz akivel ő dolgozik. Nem adnak étrendet, hanem dietetikushoz írányítanak és innentől kezdve vele dolgozol, én csak akkor fogok találkozni az orvossal megint amikor kiszedi a ballont előreláthatólag február végén.

Előzmény: annabell2592 (689)
annabell2592 Creative Commons License 2021.01.16 0 0 689

Szia!

 

Ne haragudj,de engem is érdekelne az a Bp-i hely ahol Te betetetted a gyomorballont.Továbbá a tapasztatod azóta,milyen segítséget nyújtott az orvos?Ajánlott-e előre megszabott étrendet? Leírnám az E-mail címemet: reizende58@yahoo.de

 

Válaszodat előre is köszönöm!

Előzmény: 8686 (687)
Ficánka91 Creative Commons License 2021.01.08 0 0 688

Sziasztok! Úgy örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra. :) Már én is egy jó ideje gondolkodom azon, hogy kell magammal valamit kezdeni. Első körben a gyomorszűkítő műtétre gondoltam. De sajnos most azok csúsznak a Covid miatt. Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg tudnátok-e nekem orvost ajánlani Budapesten, aki profin behelyezné nekem a gyomorballont? És még egy olyan kérdésem lenne, - akiknek már meg van a ballon -,hogy nem féltek attól, hogy ha kiveszik a ballont, éhesek lesztek és visszahíztok? Amúgy mennyire hatásos? Köszönöm szépen 

8686 Creative Commons License 2021.01.07 0 0 687

Szia!

orulok, hogy hasznosnak talaltad az irasom :) Jol vagyok, koszi, igy, hogy a tel elkezdodott az en fogyasom is lassult azert, de nem allt meg, 22 kilonal tartok jelenleg es szerintem ez eletem elso karacsonyi idoszaka amiben fogytam, meg ugyis, hogy egy hetig teljesen elengedtem magam es a kaloriaszamolast is abbahagytam addig, csak hogy ne frusztraljon feleslegesen, mert tudtam, hogy most ugyse sikerul tartani az eddigi hatarokat. Az viszont igy is kiderult, hogy most mig "zabaltam" az unnepek alatt az igy is egy masik kategorianak minosul a regi zabalasokhoz kepest. Amit meg fontosnak tartok, hogy meglepoen konnyen alltam vissza az alacsonyabb kalorias etrendemre, pedig attol azert feltem, hogy a sok suti es bejlgi utan jo par napig a falat kaparom majd a cukor elvonasi tunetek miatt, de hala Istennek nem igy volt.
Azt hogy ki tette be, ide tenyleg nem szivesen irnam le, mert tenyleg nem a reklamcsinalas a celom itt. Annyit elarulhatok, hogy most a google beirva a "gyomorballon ar" kifejezest a harmadik ad-nak ezt a helyet dobta fel. de ha adsz egy e-mail cimet, akkor privatban szivesen megirom amugy. Azzal egyetertek, hogy konnyebb ha Pesten teteted be ha te is itt laksz. 
Ird majd meg ha elhataroztad magad es bekerult! :)

 

Előzmény: Ancsa2222 (685)
Mosoly0104 Creative Commons License 2020.12.29 0 0 686

Sziasztok !

 

Érdeklődni szeretnék esetleg van e valakinek tapasztalata , hogy a ballon behelyezése a  repülőgépes utazását befolyásolta .

 

Köszönöm :))

Ancsa2222 Creative Commons License 2020.12.22 0 0 685

Helló,

 

Köszi, hogy megírtad a tapasztalataidat. Valóban pár beírás eléggé "marketing szagú", de érdemes minden írást elolvasni.

Hogy vagy? Egy hónap eltelt, hogy érzed magad? Amennyiben itt Pesten voltál, megkérdezhetem ki tette be a ballont? Csábító a salgótarjáni ár, de mivel én is a fővárosban lakom, ha lehet, a legjobb áron itt választanék helyszínt, ha bármi komplikáció van, gyorsan elérjem az orvost, meg kivételkor is közel legyen. Köszi a válaszod előre is! 

Előzmény: 8686 (683)
Ancsa2222 Creative Commons License 2020.12.22 0 0 684

Szia Pacqu, szeretném megkérdezni, hogy vagy? Betetetted szeptemberben az 1 éves ballont? Légy szíves írj pár sort! Köszi szépen előre is.

 

Persze, a többiekről is szívesen hallanék, akik már régebben vállalkoztak a ballonnal való fogyásra.

 

Melyik orvossal voltatok elégedettek, milyen ballont tettek be, mert ugye van jópár fajta, gondolom ebből is adódnak az árkülönbségek.

 

Egyébként tényleg jó lenne egy FB csoport, ha már az egyik ballon lapján 2400 like van, bizonyára többen vállalkoztak a terápiára, akár sikerült, akár nem, jó lenne róla olvasni, mielőtt döntök.

 

Köszi szépen, ha írtok! Mindenkinek jó egészséget és boldog karácsonyt kívánok!

Előzmény: Pacqu75 (636)
8686 Creative Commons License 2020.11.23 0 2 683

Sziasztok!

gondoltam, hogy en is megosztom a tortenetem veletek, mert en is olvastam a forumot a beultetes elott es nekem megerositette az elhatarozasomat az itt leirtak es hatha valakinek az en is irasom is segithet.
34 eves 175 cm magas ferfi vagyok es az elmult harom evben nagyon meghiztam. Korabban is erosen jojozott a sulyom 80 es 100 kg kozott es eszetlen dietaval meg rengeteg sporttal ertem el a 80kg-ot ujra es ujra, de ugye ez nem mukodik orokke, plane ahogy az ember el kezd oregedni. A lenyeg, hogy 2017 decemberetol 84 kilorol 2020 juliusara 128 kilora hiztam fel, eltudjatok kepzelni, hogy hogyan ereztem magam igy a boromben, plane ha meglattam magamrol korabbi fotokat, a siras kerulgetett. Ekkor hataroztam el, hogy ez igy nem mehet tovabb es valamit tenni kell, de mar teljesen elveszettnek ereztem magam es tudtam, hogy kell valamilyen kulso segitseg ami segit elindulni a fogyas utjan mert nelkule nem fogom tudni elkezdeni egyszeruen. Elkezdtem gyomorgyuru muteteket keresni es kozben talaltam ra erre az opciora es gyakorlatilag azonnal megyozott, egyaltalan nem invaziv es gyors es meg joval olcsobb is tegyuk hozza csendben (meg igy is, hogy igy se egy olcso mulatsag). Az egesztol en nem csodat vartam, hanem egy kiegeszito segitseget amivel konnyebben tudok majd fogyni, szerintem nagyon fontos ezt itt mar most hangsulyozni, hogy ez nem csoda, ha te nem vagy hajlando tenni magadtol a dologert akkor ez sem fog segiteni, akaratero igy is kell, anelkul nem megy. Csak akkor vagj bele, ha elhataroztad magad, hogy igenis hajlando vagy valtoztani az eletmododon!
A ballont vegul augusztus kozepen ultettek be nekem, es akkor az eddigi tapasztaltaim: alapbol az en gyomrom nem erzekeny fajta es refluxos sem vagyok bar ugye egy nagy zabalas utan barkinel jelentkezhet, ahogy nekem is volt ra pelda, de alapbol nincs nyitva a gyomoszajam es nincsenek ilyen panaszaim. Szoval 20 perc volt az egesz, semmit nem ereztem termeszetesen belole. Az elso tunetek 2-3 oraval utana jottek, iszonyatosan elkezdett fesziteni a gyomrom, nem egy kellemes erzes, az elso ejszaka nehez volt, keveset aludtam, 3-szor hanytam, ebbol egyszer gyakorlatilag meghanytattam magamat, mert annyira mart a savam, hogy inkabb kihanytam, csak hogy megkonnyebbuljek. A masodik nap mar nem hanytam es a felirt savlekoto hatasara a gyomormaras is enyhult. Az elso harom napban en semmit sem kivantam es nem is ettem csak folyadekot. Itt szeretnem megemliteni, hogy mindekinek ajanlom, hogy ne egyedul csinalja vegig az elejet, legyen ott veled valaki aki kicsit istapol, mert azert nem akkor futottam eletem legjobb formajat, ugyanezen okbol dolgozni se akarj szerintem legalabb 3 napig miutan betettek. Egy hettel betetel utan vissza tert az eletem a normal kerekvagasba, bar a spontan feszules erzes elo-elojott.
Ket het alatt fogytam 3kilot ami persze igy az elejen alig valami kaja bevitellel nem olyan nagy kunszt(plane hogy nem is kivanod meg). 2 het mulva talalkoztam a dietetikussal, akitol persze azert en is azt vartam, hogy majd azt mondja, hogy persze akarmit ehetek csak ne egyem tele magam, aztan persze jott a "pofon"- vegigbeszeltuk hogyan ettem eddig es persze az embernek nem esik jol amikor szembesitik a hibaival, plane azzal, hogy ezek mekkorak, de utolag belatom, hogy muszaj tiszta lappal indulni innen es azt csak igy lehet. A dietetikusom tunderpofa egyebkent es jo indulatu es latszik rajta, hogy tenyleg segiteni akar. Es akkor itt megint felkialtojel: mielott belevagtam ebbe termeszetesen megvolt az elkepzelesem arrol, hogy majd hogyan fogom megoldani a dietat magamnak - termeszetesen teljesen rosszul, tele olyan mintakkal amik aktivan vezettek el oda, hogy ennyire meghizzak(pl.: o hat ha nem leszek ehes, mert a ballon bent van, akkor sokkal jobban tudok koplalni majd es ha keveset eszek akkor gyorsan lefogyok... es tarsai) Szoval ha mar belevagsz a ballonba akkor mindekeppen kerd dietetikus segitseget is, mert - es ez az amit nehez felfogni es megerteni es en is kuszkodtem/kuszkodok vele neha meg most is - hogy ez nem egy fogyokura, hanem egy teljes eletmodvaltas, aminek az elso 6 honapjaban rengeteget segit a ballon, de nem onmagaban nem az a megoldas, hanem, hogy atalakitod az etkezesi szokasaidat.
A dietetikus tanacsara elkezdtem kaloriat szamolni es vezetni(online, nem a reklam helye, de ha valakit erdekel szivesen megmondom az oldal cimet), ami az elejen kegyetlen, mert ott szembesulsz vele, hogy atyaiesten eddig mennyi energiat vittel be es rajossz, hogy az a csoda, hogy csak ekkorara hiztal... de en nagyon hamar raerzetem az izere es megszerettem, es ha valamit eszek akkor azonnal viszem be hogy lassam es gyakorlatilag jatek lett belole nekem :D es motivalni is nagyon tud egy ido utan, hogy latod, hogy na ma ugyes voltam, akkor holnap is az leszek, nagyon jo erzessel tud eltolteni :)
Mindezek mellett el kezdtem mozogni is, mivel a terdeim meg nem birnak komolyabb edzest es ezt sem szabad durr bele Balazs modjara el kezdeni, mert akkor egy het utan abba is hagyod... ezert majdnem mindennap egy orat setalok es pont a mult heten beszereztem egy ellipszis gepet is, mert az kevesse terheli terdeket.
Na es amire mindenki a leginkabb kivancsi :)
mult heten volt 3 honapja, hogy betettek a ballont es ez ido alatt osszesen 17kg-ot fogyam! :) mar most sokkal jobban erzem magam, bar messze meg a cel (75kgra fogyni majus vegeig) de abszolut optimistan tekintek a jovobe es most mar tudom, hogy tenyleg sikerulni fog! es ha kicsit is olyanok vagytok mint en, akkor ez az egyik legfontosabb dolog az egeszben, hogy most mar el merem hinni, hogy tenyleg sikerulni fog! meg valami, ami fontos, nem szabad elkeseredni kozben, ha nem minden heten fogysz, vagy egyik heten joval kevesebbet elotte (en szigoruan csak egyszer merem magam egy heten, a dietetikus is ezt tancsolta), ez hullamzik, nem egyenletes, nalam se az, de attol meg mukodik a dolog hosszutavon!

Na es ha az eddigiekbol nem jott volna meg le, hogy letezo szemely vagyok es a tortenetem a sajatom es igazi, akkor most olyat mondok amitol az osszes alkommentelo marketingesnek fel all a hatan a szor majd :D

A ballont ott tetesd be, ahol a legolcsobb a kornyekeden! persze nem egy hatso feszerben 150 ezerert, meg lehetnek kenyelmi kulonbsegek a csomagok kozott, de az eljaras alapvetoen rem egyszeru, egy friss rezidens orvos, ha latott mar 5 gasztroszkopiat, a hatodikat megcsinalja magatol, egy gasztroenterologus mire megkapja a szakvizsgat legalabb 150-et csinalt, de inkabb tobbet. Az pedig hogy egy ballont is letol az eszkozzel es azt felfujja vizzel agyomorban, semmifele plusz specialis szaktudast nem igenyel, tehat onnantol kezdve, hogy gasztroenterologus csinalja a beavatkozasodat es az aneszteziologus nem baltaval altat el teged (igazabol csak bodit, bar alszol kozben, de ez egyaltalan nem szamit rendes altatasnak) baj igazabol nem erhet es igazi plusz elonyod sem szarmazik abbol ha egy professzor teszi be neked dupla annyiert!
En Budapesten lakok es sajat magamnak is igy valasztottam a helyet ahol betettek es masnak is joszivvel javaslom ezt! 

Ja es a most belem szallni keszulo marketingeseknek es mas allatfajoknak elore uzenem, hogy jol keszuljenek fel mivel probalnak visszavagni, mert jo magam is orvos vagyok es  pillanatok alatt izekre szedem a bullshitet ;)

Ide se tudtam mindent leirni, de mar igy is rettento hosszu lett, ha valakinek van kerdese meg esetleg, nagyon szivesen valaszolok. Béke! :)






álomsúly Creative Commons License 2020.11.06 0 1 682

Sziasztok , én 3 hete vagyok túl a gyomorballon beültetésen és az elhatározásomhoz nagyban hozzájárult az itt leirt tapasztalatok sokasága.Sok elözetesen felmerülö kérdésemre és félelmeimre is kaptam válaszokat és így erösödött az elhatározásom, hogy belevágjak.

Nos nekem az elözetes minden vizsgálat után nem kellett külön gyomortükrözésre mennem , hanem az altatásban elvégzett ballonbeültetés elött ez az orvos megnézte a gyomrom , refluxon kívül nem talált eltérést így a ballon is beültetésre került.

Nekem alapvetöen elég érzékeny gyomrom van ( két terhességemet is 9 hónapon keresztül végighánytam) úgy , hogy fel voltam készülve a beültetés  utáni kellemetlenségekre , de azért megviselt rendesen , szinte egy hétig folyamatos hányás, gyomorgörcs kínzott , de naponta legalább kétszer konzultáltam a dokival, aki adott tanácsokat , szóval túl vagyok rajta , de megszenvedtem rendesen az elsö hetet. Azóta a a gyomorfeszülésen kívül nagyobb panaszom nincsen , dietetikussal egyeztetve kialakítottam egy étrendet , ami mind a refluxra , mind a ballonra megfelelö és kétnaponta mozgok is egy egy órát , azaz haladok a fogyással is , eddig 7 kiló ment le , a cél a heti 1 kg tartósan de összességében a 30 kg a 6. hónap végére .

Remélem összejön, de nagy elszántság van bennem és végig akarom, végig fogom  csinálni.Bíztatok mindenkit , hogy ha más megoldást nem lát a nagyobb súlyfelesleg leadására, próbálja meg , mert azt hiszem tényleg rá  lehet szokni egy életmódváltásra .( amit még nem írtam, savlekötöt szedek én is ,mint mindenki aki ballonos ).

Szurkoljatok, hogy sikerüljön az álomsúly :) Üdv 

Törölt nick Creative Commons License 2020.11.04 0 0 681

Szia aldo. Őt nem ismerem, de én tavasszal a gyomorballon.hu - val vettem fel a kapcsolatot, én nagyon elégedett voltam, vagyok velük. Sok sikert :)

Előzmény: aldo. (680)
aldo. Creative Commons License 2020.11.03 0 0 680

Szia Mazsimanó! Köszönöm szêpen a hozzászólást. Olvasunk mindenféle dolgokat és nagyon nehéz kiszűrni, melyik véleményt szabad elhinni. Muszáj valamit kezdenem magammal, mert semmilyen diéta nem használ és egyre rosszabbul érzem magam a bőrömben. 

Ha jól láttam, többen azt a salgótarjáni orvost preferálják. Vele fogom felvenni a kapcsolatot.  : )

Pláne most, hogy tudom, nem fog a lufi lötyögni a hasamban!  : )))

 

Törölt nick Creative Commons License 2020.11.03 0 2 679

Szia aldo. Hát, aki ezt írta, jó nagy butaságot írt, nekem 6 hónapja van bent a ballon, július óta járok 4-5 km-t kocogni- futni heti kb. 4x, semmi ilyet nem tapasztaltam. Azt el tudom képzelni, hogy valaki evés után nem sokkal indul futni és tele van a hasa a ballonnal együtt, de ilyenkor ballon nélkül is kellemetlen, szóval evés után legalább 4 órával érdemes bármilyen testmozgást is csinálni. Én csak biztatni tudlak, ha magadtól nem megy a fogyás és a műtét nem indokolt, akkor kell valami segítség ahhoz, hogy elindulj az úton, csak akkor kezdj bele bármibe, ha tényleg akarod az változást. Én már -30 kg-nál járok és csak áldom a napot, amikor elhatároztam magam.

Előzmény: aldo. (678)
aldo. Creative Commons License 2020.11.02 0 0 678

Sziasztok! 

 

Én még mindig gondolkozom, mit tegyek.Szerettem volna egy gyomor bypasst beültettetni, de sajnos "csak" 29.6 a BMI-m. A gyomorgyűrűt is ki kellett zárni a fent említett okból. Viszont egy kicsit félek ettől a ballontól, mert azt olvastam, hogy pl. futásnál folyamatosan ugrál a gyomorban. Ez tényleg így van? Van esetleg valakinek valamilyen sportolással kapcsolatos tapasztalata? Tudnátok segíteni? Köszönöm szépen. 

Nikos43 Creative Commons License 2020.10.28 0 1 677

Sziasztok!

 

Múlt hétfőn hívtam Osama doktor oldalán található telefonszámot. Már csütörtökön fogadtak volna is,de a munkám miatt holnap reggel 7:30-ra egyeztettünk időpontot. A kedves hölgy azt mondta,ha minden rendben van, meg is csinálják a beavatkozást.

Remélem sikeres lesz az utazásom, kérlek szorítsatok! :)

 

khaled888 Creative Commons License 2020.10.27 0 0 676

Nagyon Sajnálom :( főleg hogy ennyi pénzt áldoz az ember rá és mind hiába!

Én csak jót tudok írni a ballonról! Eddig!

Előzmény: AndyWolf (675)
AndyWolf Creative Commons License 2020.10.26 0 0 675

Szia Khaled888! Először is örülök hogy jobban vagy 😊 köszi hogy írtál, 500ml van bent, és mivel külföldön vagyok nagyon nem opció hogy hazamegyek a dokihoz, telefonon meg nem hiszem hogy távgyógyít😁 így két motiváció maradt... A pénz amit beletettem plusz az elvárások azoktól akik tudják hogy ballonom van és kB minden nap megkérdezni hogy na? Mennyit fogytál? 😕 A többi csak az agyamon múlik. Csalódott vagyok. Nem értem hogy nem lehet ennyire nemérezni hogy bent van. 

Előzmény: khaled888 (671)
khaled888 Creative Commons License 2020.10.22 0 1 674

Sziasztok. ma van az első nap hogy elviselhető a gyomor fájdalom. bîrtam enni már 3 falat szilárd ételt a mai nap folyamán. úgy hogy túl vagyok a nehéz időszakon. Viszont 7kg fogytam :) nagyon jó érzés és nagy motîvációt ad. az éhség érzet semmi. nagyon jónak tűnik a ballon!

khaled888 Creative Commons License 2020.10.19 0 0 673

Köszönöm Mazsimano a bíztatàst!!!

Előzmény: Törölt nick (672)
Törölt nick Creative Commons License 2020.10.19 0 0 672

Szia Khaleed888, Hát jó pár nap biztos, mire megszokja a gyomrod a ballont, nekem kb. 1 hétig görcsölgetett, de nem volt elviselhetetlen, vettem be görcsoldót és az segített. Kitartást, biztosan mielőbb túl leszel a kezdeti nehézségeken.

Előzmény: khaled888 (670)
khaled888 Creative Commons License 2020.10.19 0 0 671

Kedves AndyWolf. Gondolkoztam azon amit írtál. Lehet beszélned kellene a dokival aki behelyezte és lehet tud rá vmi módot hogy jobb legyen. Talán kevés folyadékkal töltötték fel a ballont és ezért nincs teltségérzeted. 

Előzmény: AndyWolf (662)
khaled888 Creative Commons License 2020.10.19 0 0 670

Sziasztok! Kinek mikor múlt el a gyomorgörcs ballon behelyezése után? ez a negyedik napom de még mindig görcsöl a gyomrom. Azért küzdök hogy az a fél óránkénk megivott ket korty víz bennem maradjon. Elég kimerítő ez a fájdalom :(

khaled888 Creative Commons License 2020.10.18 0 0 669

Szia Enci. Állítólag Salgotarjanon olcsobb. En azt ajánlom több helyről kérj árajánlatot. És úgy biztosan könnyebben tudsz dönteni.

Enci002 Creative Commons License 2020.10.17 0 0 668

Sziasztok! 🙂 Un vagyok itt! Viszont szeretnék segítséget kérni! Én egy éves ballont szeretnék, viszont úgy olvastam itt, hogy nem feltétlenül a Fővárosban lehet, mert 2-300.000 ezerrel is drágább! Tudnátok ebben segíteni? Előre is köszönöm! És gratulálok akinek már benn van! ☺

khaled888 Creative Commons License 2020.10.17 0 1 667

Sziasztok. túl vagyok a beültetésen. eszméletlen aranyosak voltak úgy hogy csak jót tudok mondani Dr. Kiss Józsefre. Hát ez az érzés utánna tényleg nem v.mi kellemes. Abszolult olyan mint egy erős gyomorrontás. Erős vagyok így tűröm a fájdalmat. csütörtök óta egy falatot nem ettem de még az ételre se tudok gondolni. a vizet probalom magamban tartani nehogy kiszaradjak. remelem remelem hamarosan jobban leszek!

khaled888 Creative Commons License 2020.10.15 0 0 666

Sziasztok! Holnap reggel helyezik be a ballont. Nagyon izgulok 😣 majd îrok ahogy tudok. Egy biztos nagyon jo ez a fórum, mert van kivel megosztani az érzéseinket, tapasztalatainkat és ez már egy biztató, megnyugtató dolog! 

Törölt nick Creative Commons License 2020.10.13 0 0 665

Sziasztok! Akiknek bent van a ballon, hajrá- hajrá, csak így tovább, ne keseredjen el senki, nálam most van stagnálás, de szerintem ez természetes, figyelek a kajára, aztán majd megindul újra. Írjátok, hogy mit és mennyit esztek, nekem sokat segített, és fejben is át kell állni, hogy ne mindig az étkezés és a súlyvesztés körül forogjon az agy, sportoljatok helyette, az eltereli a gondolatokat ;)

Nyuszi78 Creative Commons License 2020.10.09 0 0 664

Szia Mazsimanó!

Mai mérlegelés alapján -11 kg

Előzmény: Törölt nick (659)
Nyuszi78 Creative Commons License 2020.10.09 0 0 663

Kedves khaled888!

Én Salgótarjánban Osama dokinál voltam

Előzmény: khaled888 (656)
AndyWolf Creative Commons License 2020.10.08 0 0 662

Szia Mazsimanó! Én kicsit el vagyok keseredve😕 igaz eddig 9 kg ment le aug 13 óta de ez csak rajtam múlt. Ugyanis egyáltalán nincs teltségérzetem és gyakorlatilag mindent tudok(tudnék) enni. Ezelőtt sem ettem irtó nagy adagokat és most is kB annyit. Max ha kicsit többet eszek vagy gyorsabban akkor van egy kis nyomás a ballonnál. De ennyi igy nagyjából stagnál a súlyom. Az agyat nem lehet becsapni, főleg hogy nincs teltségérzetem így ugyanolyan éhes vagyok. Fogalmam sincs hogyan tovább. Próbálok még kevesebbet enni de ehhez a ballon nem ad segítséget. 😓 

Előzmény: Törölt nick (660)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!