Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy milyen motorhoz való a képen látható főtengely? A tengely átmérője 30 mm, a hajtókar felül bronzperselyes, az átmérője kb 17-18 mm, a sonka átmérő kb 114-115 mm. Valami orosz géphez való lehet, én bontottam ki a zacskóból. A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok! van pár eladó eszközöm a gépsárkányhoz, ha valakit érdekel... sorközművelő(3 kocsis, most telibe visz), permetező tartály tömlőkkel (szivattyú repedt), kocsin, hótolólap (egy az egyben felmegy előre), krumpli töltő ekék (2db, konzollal)
Egyben 100 pénz? vagy ki mit ad érte?
Székesfehérvár-Dunaharaszti-Kecskemét-Szolnok körül sűrűn mozgok...
Már ne haragudj,de én a helyedben gyorsan szétkapnék egyet mielőtt baromságokat írok!A váltó és hidraulika és bolygómű egy tér azonos olajzás!Az dolog,hogy külön leválasztható!A darázsderékba fél liter olaj fér!Midkét végén simering zár!Egyedül a generátort hajtja!15W 40 olajat megnézném 110 fokon milyen állagú!Tapasztaltam,nem egy volt!És nem egyet újítottam!
A hidraulika és a hajtómű az egy, tehát pl a difit keni az az olaj.
Tehát hajtómű olaj az kell és a váltóba öntendő.
Az a darázsderék az inkább csak hajtómű és hidraulika és ehhez kimondottan
létezik olyan olaj hogy : Hajtómű És Hidraulika Olaj !
"Ezeket az olajokat főleg a mezőgazdasági gépek részére fejlesztették, de gyakran találkozhatunk az építőipari gépeknél is, az UTTO (Universal Tractor Transmission Oil), vagyis az univerzális traktor erőátviteli olajokkal. Ezeket általában UTTO, vagy multi-funkciós olajoknak hívjuk, mivel kielégítik a közös kenőanyagrendszerről működő terhelés alatt kapcsolható sebességváltók, saját és kihelyezett hidraulikus munkaegységek, valamint a nedves fékekkel ellátott mellső hidak kenési igényeit egyaránt."
Tehát azt a 15W40 olajat inkább csak a motorba töltsétek.
Nos!Először is a váltó és hidraulika rendszer egy!Hajtóműolajról tehát ne nagyon beszéljünk!A taposó lemez alatt a darázsderék olajzása külön van a váltótól,de ugyan az az olaj kell,tehát legsűrübb 15W40 motorolaj!Szint jelző csavarok a leírtak szerint helyezkednek el!