Utközben vezessen, ne telefonáljon, talán kevesebb lesz a baleset. Istenem , ugy tesztek, mintha a telefonnal a fületeken születtetek volna. Magyarország van a legrosszabb helyzetben és itt van a legtöbb mobilfelhasználó Olszország után. Minek? A multkor a villamoson valakitől el akarták kérni a telefonját, mert rosszul lett az egyik utas. Igaz, hogy beszélt, de gondolták, csak nem harapja le a fejüket. Kiderült, egy teljesen süket telefonnak beszélt. :) Ugy érezte, már nem is trendi, ha nem beszél egy bunkofonba. Hát ez ezután is megtehető:)
hiába is bontanál szerződést, hiszen akárhová mész kartellbe tömörülnek a szolgáltatók. Az adót mindenhol meg kell fizetni. Skyppal meg csak a gyerekek foglalkoznak, egy komoly cég, vagy egy idős ember nem fog a fülés a hallgatóval bohóckodni.
Majd próbáljuk minimálisra leszorítani a kommunikációt
Ez az! Nézzük a jó oldalát: kevesebb locsogás, kevesebb mikróhullám az agysejteknek, kevesebb baleset az utakon.
A kommunikációt még az adónál is drámaibb mértékben csökkentené, ha a szolgáltató csak a beszélgetés megszakítására érkező jel után 10 másodperccel bontaná a vonalat, amikor mindenki azt hiszi, hogy a másik fél már nem hallja.:-)))
Azért ahhoz profi módon kell tudni németül, hogy a dolgod elintézd, nem tudom nyitnak-e most egyáltalán forint számlát, én már egyszer próbáltam, nem voltak hajlnadók,ha átszámitod a pénzed, már vesztettél.
Akkor a részemről lesz egyoldalú a szerződésmódosítás! :)
Amúgy ez szerintem igencsak tisztességtelen, hogy a már megkötött érvényben lévő szerződésekbe piszkálnak bele egyoldalúan - még akkor is, ha ez egy egy harmadik "fél" nyomására történik.
Szerintem még a hűségidőre szerződők is kibújhatnak emiatt a kötöttségből.