Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 2018.05.21 -2 0 1422

Ráadásul a zsűri férfi tagjai harapnak is rá, múltkor az a Kasza megjegyzés (ennél többet már csak a nőgyógyászod látott) nagyon igaz volt, még akkor is, ha illetlennek tartom, most meg jött Joci a cicikkel, nem hagynák ki a ziccert. :-)

Előzmény: Fruzsi_na (1420)
Ilhilla Creative Commons License 2018.05.21 -4 0 1421

Szerintem Zsuzsinak és Ivánnak "bérelt helye" van a döntőben, tuti, hogy a legjobb háromban benne vannak, mert mindketten a "csatorna alkalmazottai", Zsuzsinak önálló műsora van a Zenebutikon, Iván meg mint tudjuk a Korhatáros szerelem oszlopos tagja, melynek jön a második évada és szerintem számolnak vele -ha lesz- a Sztárban sztár szereplői között is.

Horváth Tomi is tekinthető a "csatorna emberének", fogjuk őt még látni más műsorokban, mint eddig is láttuk és valószínűleg számolna Andival is.

A top 3 harmadik résztvevője attól függ, szánnak-e még szerepet Ádámnak (szerintem igen a Sztárban sztár szereplőjeként), vagy Nikolas lesz mégis a befutó Szabinával, hogy mégis legyen egy abszolút amatőr is, mert a többiek nem azok.

Előzmény: Fruzsi_na (1418)
Fruzsi_na Creative Commons License 2018.05.21 -2 1 1420

Igazából is én ezt próbáltam kifejteni. Mondjuk nekem szimpatikus. És drukkolok nekik. De engem is zavar már,hogy Kriszta azon kívül,hogy minden adásban ráadnak egy szexi ruhát,mással nem tudja magára vonni a figyelmet.

Előzmény: CocoChanelEszterrrka (1419)
CocoChanelEszterrrka Creative Commons License 2018.05.21 -2 2 1419

Tudom, a szépség relatív, de én azon kívül, hogy Kriszta vékony és hosszú lábú, de ezen kívül én csak a közönségességet látom benne. Tegnap végre rendesem felöltözött (ergo semmije sem volt kint), erre az outfitjébe nem kapott melltartót. Sok. Lehet, hogy én vagyok a túl konzervatív, de szerinteme egy nő ne azzal bizonyítsa a nőiességét, hogy minél több mindene kint van, hanem éppen azzal, hogy úgy is magára tudja vonni a figyelmet, ha semmije sincs kint.

Persze ettől el tudok tekinteni, alapból még mindig kedvelem a Szabó-Keveházi párost, de Kriszta változatlanul nem szimptaikus.

Előzmény: Fruzsi_na (1413)
Fruzsi_na Creative Commons License 2018.05.21 -1 1 1418

Nem hiszem,hogy a döntő előtt kiejtenék őket. Eléggé tolják őket. Ráadásul gondolom Zsuzsira Majka tábora is szavaz. Pedig igazából én már a múlt héten sem bántam volna,ha kiesnek. Valószínűleg Ádámék,Nikolasék vagy Adélék közül fog menni valaki. Horváth Tominak nagy a tábora,még akkori is továbbjutnak,ha a zsűri az utolsó helyre teszi őket (amúgy én őket sem igazán bírom). Igaz,ahogy figyelem Nikolas és Szabina egyre népszerűbbek a nézőknél. Adéléknál viszont sajnos az az érzésem már egy pár hete,hogy már elengedték a kezüket. Ádámékat nem tudom felmérni,hogy ők milyen népszerűek. 

Előzmény: CocoChanelEszterrrka (1417)
CocoChanelEszterrrka Creative Commons License 2018.05.21 -1 0 1417

Egyetértek. Nem lehetne, hogy a következő adásban ők essenek ki? Bár nem hiszem, sokan szeretik őket, ahogyan így elhallgatom + szerintem a műsor szerkesztői is a top 3- ba szánták őket már az elejétől fogva... Pedig nekem már a 3.adásnál unalmasak voltak, de az elsőben sem voltak már szimpatikusak. A másik 4 párossal nincs bajom, akkor örülnék a kialakult döntős mezőnynek.

Előzmény: Ilhilla (1411)
szévike Creative Commons License 2018.05.21 -3 0 1416

Igen. Amikor a Fresh-t emlegették, el is gondolkodtam rajta, hogy a zsűritagok ennyire nincsenek képben az elődeiket tekintve? De ha még nekik megbocsátható is - bár szerintem nem, hiszen mindhárman előadók - de hogy a zenei szerkesztő ennyire nincs képben az már igen gáz.

 

 

Előzmény: Fruzsi_na (1415)
Fruzsi_na Creative Commons License 2018.05.21 -1 0 1415

Igaz.És ha már itt tartunk,korábban azt is elfelejtették megemlíteni,hogy a Cserháti Zsuzsa-Érted mondok imát én eredetileg Areatha Franklin dala (I say a little prayer). Illetve a Táncolj még pedig Szűcs Judith dala. A Fresh csak feldolgozta.

Előzmény: szévike (1414)
szévike Creative Commons License 2018.05.20 -2 1 1414

Csak megjegyzem, Szabináék dalának zeneszerzője Aznavour.

Máté Péter "csak"  a magyar változatot énekelte. Gyönyörűen. 

 

 

 

 

Fruzsi_na Creative Commons License 2018.05.20 -2 2 1413

Szabó Ádámékat kihagytam. Sokszor írtam már,hogy nálam ők vannak az első helyen.Viszont igaz Kriszta csinos női szemmel nézve is,de hogy minden adásban ráadnak egy szexi ruhát,és hogy a zsűri itt már le is ragad,az már kezd zavaró lenni.

Előzmény: Fruzsi_na (1412)
Fruzsi_na Creative Commons License 2018.05.20 -1 1 1412

A mai adás valamivel jobban tetszett,mint a múlt heti.

 

-Horváth Tomi és Balázs Andi: Őszintén szólva én már kezdek ráunni erre a párosra. 

 

-Gönczi Gábor és Erdélyi Timi: Engem szórakoztattak.Igaz a kiesésük hetek óta érett már. Az pedig borítékolható volt,hogy ma ők fognak menni. Timi miatt sajnálom egy kicsit,mert ő szimpi volt.

 

-Takács Nikolas és Tápai Szabina: Az állva tapsot kicsit túlzásnak tartottam. De tényleg most voltak eddig a legjobbak. Szabinát pedig nagyon megkedveltem a műsor alatt. 

 

-Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván: Én őket ejtettem volna ki. Az első egy-két adásban jók voltak,de mostmár kiégtek.Már nem igazán tudnak újat mutatni. Nem is tudnak szórakoztatni. És nem is szimpatikusak (legalábbis nekem).

 

-Csobot Adél és Rózsa György: Aranyos páros. De sajnos már kiestek a pixisből (már ami a zsűri pontokat illeti).

Ilhilla Creative Commons License 2018.05.20 -2 1 1411

Jó döntés született, én már szeretném adáson kívül látni Kamarásékat is!

derek Creative Commons License 2018.05.20 -2 3 1410

Nagyon sajnálom Timit! (Gönczit nem!) Timi mindig , minden feladatban olyan lelkesen vett részt és élvezettel , profin csinálta és persze látványnak sem volt rossz. 

Ilhilla Creative Commons License 2018.05.20 -4 1 1409

Majdnem minden szavaddal egyetértek, én azonban nem sajnálom Timit, mert ő egyáltalán nem amatőr, szemben Rózsa Gyurival, aki az. (...és Timike nagyon "ragaszkodik" Gáborhoz, feltűnően, már-már zavarba ejtően).

Nikolas "kinyílt" Szabina partnereként, ahogy a közös produkcióban táncolt... remek volt, Szabina pedig rengeteget fejlődött, nem véletlen, hiszen Nikolas énektanár (is).

Előzmény: picimadárka (1408)
picimadárka Creative Commons License 2018.05.20 -3 1 1408

Nekem ma, Csobot Adélék voltak a legjobbak.

Nem azért, mert Ők a kedvenceim, nem azért mert annyira jók, hanem azért, mert szimpatikusak!
Tetszettek még Nicolásék is, mert itt kedvelem Nicolast, szépen énekelt nagyon.
Horváth Tomiék, eddig szimpatikusak voltak (főleg Andi miatt), de most már zavar, hogy túltolják" őket.

A mai kieső páros Göncziék (Timit nagyon sajnálom).

Ha, Kamarás Ivánék esnének ki, akkor sem sírnék! :)

Ilhilla Creative Commons License 2018.05.20 -3 1 1407

Kriszta- Ádám: refrénnél egész jó volt, Ádám remekül énekel. Tudtam, hogy Joci nem hagyja szó nélkül Kriszta cicijeit, de emiatt 10 pontot adni, túlzás.

Ádél-Gyuri bá: ötletes volt a színpadkép, nem énekeltek rosszul. Adél aranyos volt és jól énekelt Audrey Hepburn szerepében is, de engem még Krencsey Mariannra is emlékeztetett. Nekem ők a kedvenceim.

Előzmény: Ilhilla (1406)
Ilhilla Creative Commons License 2018.05.20 -3 0 1406

Andi-Tamás: nem lehet a rovásukra írni a koreo hiányát, mert nem tehettek a körítésről, ami teljesen elvitte a produkciót, így ők max. a hangjukat adhatták, az pedig jó volt, különösen Tamásé, de valóban "lejtmenetben vannak".

Tímea-Gábor: ha nem lenne Timi, már rég kiestek volna, Gönczi sem énekelni, sem táncolni nem tud.

Szabina-Nikolas: annyira én nem ájultam el, hogy "állva tapsoljak", de a két előzőhöz képest jobb volt és Szabina nagyon igyekszik.

Iván-Zsuzsi: én már látni sem bírom őket, csak hallgattam, de az ének jó volt, sajnos nem ők esnek ki ma sem.

 

A zsűri utálatos, mindenkit csak kritizál és sokszor nagyon alpári módon teszi.

Előzmény: derek (1405)
derek Creative Commons License 2018.05.20 -1 0 1405

Eddig:

Balázs Andi - Horváth Tamás: Úgy érzem leeresztettek vagy elfáradtak. Az első pár adásban még nagyon jók voltak , de már a múlt héten is gyengébben teljesítettek.

Erdélyi Timi - Gönczi Gábor: Gönczi újfent bénázott és profinak egyáltalán nem mondható. Timi szokás szerint vitte a hátán a produkciót. Szeretem , hogy ő mindig mindent lelkesen csinál!

Tápai Szabina - Takács Nikolas : Szabina a legjobb (ténylegesen ) amatőr veresenyző. És igen voltak hamis hangok (a profiknál is szokott és náluk sokkal gázabb!), de , ha komolyan foglalkoznának vele , akkor még pályát is modósíthatna.

vanda62 Creative Commons License 2018.05.20 -4 0 1404

Ritkán nézek tévéműsort, ha mégis, akkor is inkább a honlapról a videókat, mint magukat a telvizíós adásokat. Ezt a műsort szerettem, láttam a 2016-os, és a 2017-es évad videóit is. Sajnos ebből kiábrándultam, amit tettek a múlt héten az AWS dalával, az elvette a kedvemet az egésztől. 

Ilhilla Creative Commons License 2018.05.20 -4 1 1403

A "Zenebutik TV" ismétli a régebbi adásokat. Bereczki Zoli-Peller Mariann: hűűű, de jó kis páros voltak!

TonyBrasco Creative Commons License 2018.05.20 -3 1 1402

http://www.borsonline.hu/celeb/toth-andi-elhagyja-az-orszagot/152724

 

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/toth-andi-karrier-enekles-magyarorszag/

 

"Úgy érzem, nem köt ide, Magyarországra semmi. Ez egy aprócska piac egy tucatnyi befolyásos emberrel. Nekem ennél nagyobb tér kell, grandiózusabb terveim vannak, sokkal többet akarok, mint amit itt kaphatok. Ezért akarok tengerentúli karriert"

- mondta az énekesnő.

...."Nem adnám oda magam senkinek, aki előrejutást, lemezt, karriert ajánlana egy éjszakáért cserébe! Szerintem vagyok olyan tehetséges, hogy ne kelljen ilyen megoldáshoz folyamodnom. Nem vinne rá a lélek. Aki nem ismer, annak egy nagyszájú és vagány csaj vagyok, de a lelkem egy sérülékeny kislányé, akit könnyű megsebezni. És akit nem felpumpált negyvenes férfiak fognak megtanítani az életre...."

 

Én nem is tudom ezen most sírjak e vagy nevessek.. :))         

TonyBrasco Creative Commons License 2018.05.18 -3 1 1401
Fruzsi_na Creative Commons License 2018.05.15 -4 1 1400

Felesleges ennyit foglalkozni a plusz-mínusz jelekkel. Én nem is látom értelmüket.Jó magam inkább leírom ,ha egyet értek,vagy éppenséggel nem értek egyet valakivel. Nem plusszolom vagy mínuszolom a kommentjét. Értelmesebbnek tartom,ha valaki inkább leírja,ha valami nem tetszik neki,mint azt aki csak bebök egy mínuszt.A fórum tulajdonképpen erről szól. 

CocoChanelEszterrrka Creative Commons License 2018.05.15 -3 1 1399

Én pont ezért nem foglalkozom velük, és nem is használom őket...

Lehet vitatkozni a véleménnyel, de egy idiótán benyomott gomb ne egyenlő értelmes vitával. Mert azt gondolom nem is kel megemlíteni sem, hogy értelmesen vitatkozni szuper dolog, és csak két értelmes ember között folyhat értelmes vita. (Nyilván.)

Előzmény: Ilhilla (1389)
CocoChanelEszterrrka Creative Commons License 2018.05.15 -1 0 1398

A párosukat Ádámmal, ahogyan többen is itt, kedvelem. Van bennük energia, lapulnak bennük pluszok, tudnak show- t csinálni, persze Kriszta hangja botrányos, de ellensúlyozza, hogy tud tűncolni, létezni a színpadon, Ádám pedig rohadt jól énekel. Amikor a színpadra lépnek, szimpatikusak. De Kriszta valahogyan a kisfilmekben sem különösebben szimpi, nem tudom, miért. A 0,5- ös dioptriájához pedig oda ne rohanjak, 5,5- söm van, nemsokára megyek szemorvoshoz, mert ezzel sem látok jól... 4,00- sal kezdtem. Most ezt mellékesen leírtam, hogy legyen összehasonlítási alap, persze gondolom, ha ti nem is avgytok szemüvegesek, van szemüveges ismerősötök, így nem mondtam semmi újdonságot... Melesleg a szemem folyamatosan romlik, pedig én - vele ellentétben - mindig szemüvegben vagyok, ráadásul a gép/mobil előtt sem ülök olyan sokat, már a sötétben olvasás sem a szokásom (attól romlott el a szemem egyébként, legalábbis feltételezem).

Ennek ellenére még a kedvenceim között vannak, mivel a párosukban vannak pluszok, de azt nem mondanám, hogy Kriszta nekem egyébként bármikor is szimpatikus lett volna (igaz, a műsor előtt nem ismertem), de ettől persze eltekintek.

Előzmény: TonyBrasco (1391)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2018.05.15 -4 1 1397

Még lehet terhes... szóljunk Szabó Ádámnak, hogy intézkedjen az ügyben? :-P

Előzmény: Mazsola0070 (1396)
Mazsola0070 Creative Commons License 2018.05.15 -4 1 1396

"Én is nagyon sajnálom, hogy nem elég hétről-hétre a lenge öltözetével magára vonni a figyelmet, most jön ezzel a "betegséggel"! :D"

 

Hát ha már nem terhes, jobb híján ez is megteszi....:))

 

Tényleg, a mostani részben nem jelentették be, hogy valaki megint terhes lett?:) 

Ha más nem, akkor Kasza Tibi.....erőltetett humorheroldkodása a nézőknek....:) 

Előzmény: Ilhilla (1392)
Mazsola0070 Creative Commons License 2018.05.15 -3 1 1395

"Igaza van "Crossi"-nak: nem kell ezzel a mínuszolással dologgal foglalkozni! :-)"

 

Szerintem is, Te mégis elég sokszor foglalkozol vele...:)) (és nem csak itt, hanem más topicokban is)

 

Én speciel pont leszarom, az olyan, aki nem tud értelmesen vitatkozni, leírni az ellenvéleményét, csak annyira tellik, hogy nyomkodja a mínuszt, rohadtul nem érdekel. 

Előzmény: Ilhilla (1389)
Ilhilla Creative Commons License 2018.05.14 -3 0 1394

Ettől független nekem bejön a csaj, és ezek szerint ha már nem lát jól, nőttek az esélyeim.. :))))

 

Felvilágosítalak: 0,5-össel annyira jól lát, mintha egy koszosabb ablaküvegen nézne! :-)

Előzmény: TonyBrasco (1393)
TonyBrasco Creative Commons License 2018.05.14 -5 0 1393

Néha én sem tudom, hogy ez exhibicionizmus e nála, (valami rejtett vagy elfojtott mert egyébként a szende kis lánykát próbál sugározni,) vagy simán annyira rá van már izgulva Ádámkára, hogy ezt váltja ki belőle... :))

 

Ettől független nekem bejön a csaj, és ezek szerint ha már nem lát jól, nőttek az esélyeim.. :))))

Előzmény: Ilhilla (1392)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!