Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Ha a károkozó elismerte a felelősségét, akkor nem vagy köteles az ő biztosítójához fordulni.
Ugyanis te nem állsz jogviszonyban az ő biztosítójával vele szerződött a iztosítója arra, hogy majd a biztosító megtéríti NEKI azt a kárt, amit ő okoz másnak. Ö pedig fizet a károsultnak.
Tehát:
Te közvetlenül is fordulhatsz a károkozóhoz, aki köteles a kocsid helyreállítását kifizetni. Azután majd lecsatázza saját biztosítóval.
Vagyis nem neked kell csatázni az ő biztosítójával, hanem neki. Mert ők állnak szerződésben.
Én utoljára kb. a 90'-es években csatáztam gépjármű ügyben a biztosítóval. Azóta az ügyvédem abban két esetben, ami azóta adódott közvetlenül a károkozót perelte. Mivel a javítás során új alkatrészeket is építettek be, ezért abban részében "újabb" lett a kocsim, amit nekem kellett fizetni. A kocsi egy részének részén.
Ha ezt nem fizetttem volna meg, akkor én a balesettel "jól jártam" volna. Ezt a jog káronszerzésnek nevezi.
De az utolsó fillérig mindent levertem a károkozón. A szakértőt, az ügyvédet, a bérautót. Volt valami amit már nem volt pofám, de már nem emlékszem mi volt az.
Írtam: "A zsíros-hagymás, tejfölös, eddigi jó kajákról azonnali lemondás" A vacsorai kefírt diabetikus szaki ajánlotta az epe nyugalma és a hasmenés kizárása miatt. Örülök, hogy a színéről már felismered mindkettőt!:-)
Robi! Tavaj márciusban neke is bebaxott az epém rendesen! Ultrahang kimutatta 8 db 10 mm-s kövem van, de nem az okozta a gondot, hanem az epe váladék besűrűsödése. Nem műtettem meg, inkább egy kis diétával megoldottam! A zsíros-hagymás, tejfölös, eddigi jó kajákról azonnali kemondás, töményital "O" sörök"O" legfeljebb kevés szárazbor amikor nem vagy szoliban! Azóta a vacsorám 1 nagy kefír 2 kiflivel, vagy egy szelet pirítóssal! És ami ökölszabály. hogy amit eddig ettél annak a mennyiségét felezd meg!
Nekem bármiről a pina jut eszembe, mert annyira szeretem! Ahogy egy volt kollégám mondta: "élek, nyalok érte!" :-)
Viszont ma találkoztam egy régi barátommal, akinek nagyon durván volt orbáncos a lába. A második fotó után mondtam neki, hogy most két napig nem alszom a látvány miatt. Három hónapig feküdt szegény, pedig egy agilis mozgékony ember volt/lett most is belőle. Két liter trutyit szívtak le a lábából, de túlélte. Mondtam is neki, hogy kaptál tőlem 40 kiló hegesztő elektródát! Ezt el kell használnod az életedben! Az epekövedről nem tudok nyilatkozni. Max ne egyél spenótot, meg sóskát. És kerüld a megmaradt borból készült pálinkát! ;-) Gyógyulj meg!
A kárpitot, meg minden mozdíthatót ki kell szedni az ajtóból. A bontott ajtót így is úgy is szét kell szedni a fényezésre. A lakkbenzin kiválóan oldja a festéket :-) Csiszolni ne engedd sehol sem, mert oda lesz az ajtó galvanizálása, és rohadni fog hamar. Én a helyedbe magam állnék neki a bontott ajtó szétszedésének, és a festék lemosásának. Az lenne a tutti!
Látom már. Megnéztem nagyban. Elég kellemetlen helyen van, ráadásul egy merevítő él van benyomva. Egy lakatos elszarakodik a javítással egy napot, és még szép sem lesz. Melegíteni kell, leég a festék, ott kezd majd rohadni a kocsi, stb. Szerintem egy bontott ajtó csere, vagy ezzel a sérüléssel élni. Az biztos, hogy szemetek a biztosítók!
Igazad van, már elmentél, amikor nekiálltam gyúrmázni.
Robi!
A "gyúrmázásról" nemcsak a kisiskolások történeteiben, hanem az öreg tengerészek anekdotáiból vált szinonimává a maszturbálás általuk elkövetett tevékenységének virág nyelven való közlése. Ebben a kontextusban a Zsuzsival könnyesre röhögtük magunkat :-))
Bocs, de ezt a kifejezést kár lett volna kihagyni így a köztudatból! :-))
Csak viccből kérdeztem, tudom, hogy Robi tudja, hogy nincs 13-as kaliber, illetve elöltöltőshöz használtak 13-ast, de az nem a klsszikus sörétes patron hanem rézhálós sörétkosár.