Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
majdnem*: a fegyveres topikokban továbbra sem javasolt (értsd: engedett) a politikai eszmék futtatása, agitálás, győzködés! Ilyenekre ott van a politika fórumcsoport. Köszönjük megértésed!
Érdekelne, hogy hogyan fordítanák le ezt angolra, vagy más idegen nyelvre, hogy szórakoztató maradjon! :-)
Romhányi József - KECSKÉRE KÁPOSZTÁT
Egy kecskére bíztak egy szép fej káposztát.
Nem nyúlt hozzá, nehogy a gazdái átkozzák.
Hogy küzdött magával, és mit tett legvégül,Elmondom kecskéül!.
- Mekk!Egyelek meg,de remekkerek!Nem! Hess, becstelen kecskeszellemek!Egyenes jellemekbenneteket elkergetnek!Mekk!De szerfelett kellenekkeblemneke levelek.Egyet lenyelek!Nem! Rendesen legelek...Mekk!De eme repedezett fedeles levelek,melyeket emberek nem esznek meg,nekem teljesen megfelelnek,ezeket nyelem le.Belembe lemehetnek.Mekk!Ejnye! Erre eme beljebb elhelyezett leveleklettek fedelek.Ezek e melegben egyre epedeznek,meg-megrepedeznek.Nem tehetek egyebet,egy rend levelet lenyelek.Mekk!De erre eme bentebb szerkesztett levelekegyre feljebb keverednek,rendre fedelek lesznek,melyeket szemetesvederbe tesznek.Erre teremtettek benneteket?!Mekk!Elengedhetetlen meg kell enneme fejben lelt leveleket.Le veletek!Nyekk!Te fej! Ne feledd: meg nem ettelek,de megmentettelek!
Urakok! Tudja valaki ,hogy mifranctól lassult be egy ideje ilyen keményen a fórum? Lehet köze az INDEX "támogatásának",esetleg szerverek mekkfogyatkozásának?
Hát, ez a videóból nem derül ki, hogy mennyire sérült meg a hölgy. Az biztos, hogy életben maradt a zuhanás után. Nekem azért gyanús, hogy a gép pont az ernyőbe szaladt bele. Ez akár gyilkossági kísérletnek is lehetne minősíteni. Szerintem..
Több, délszláv háborút megjárt barátom van. Nem zsoldosok voltak, hanem hivatalosan a nemzetközibékefenntartókontingensbtől kapták a zsoldjukat, hivatásos katonaként.
Őrizték a laktanyát. Jópofiztak az amerikaiakkal...bár az általam megítélt meglévő angol tudásuk alapján inkább szavakat raktak random módon egymás mellé, bízva a Jóistenben, hogy a kolléga majd meg is érti őket...
Isten óvjon minket a katonáktól, vadászoktól! Valós lőtudásban a sportlövészek magasan vezetnek! (kivétel egy szűk, jól képzett hivatásos elit....)
Hivatalos BTK. megnevezés: Seggbekuki 110%. Egy kis nosztalgia, ten years ago:Miskolc, Tiszai P.U., nyár este, azóta már lebontott búfelejtőben...
5 fős társaság, mindőnk nyakában valamilyen színű érem, és az aznapi versenyt elemezzük pár hubi, és sör felett...fegyverek nélkül...
Egy kocsma maugli ránk strartol a következő ajánlattal: 25 ezresért tudna nekünk eladni "gyorslövős kispuskát, ami szétszedhető, és elfér a kabát alatt".
Azóta megfejtettem - és lőttem is a legális változatával - : Norinco JV 20. Tényleg öntöltő, tényleg pillanatok alatt szétkapható a bajonettzáras megoldásnak köszönhetően,
és pont olyan üzembiztos működésű, mint azt egy hasonló árkategóriás fegyvertől elvárható. (LOL)
Kék kabátos sporttársam akkori beszámolója szerint havi 100-120 darabot koboztak el Borsod, és Szabolcs-Szatmár... etc. megyében, jellemzően a KGST piacokon.