Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Carabinapistolas oldalon segítőkészek nagyon én onnan rendeltem, spanyol cég, gyengitve küldik azon az értéken kézzel kell tölteni, küldik mellé a videót és a gyári rugót azzal öntöltő, működik kB 100bar nyomastól az öntöltő funkció, a tartály 200 báros, kB 80- 100 lövést bír egy töltéssel, póttárat érdemes venni gyorsan lehet vele lőni tompitó létezik hozzá szabvány menet van rajta.
Stabil szerkezet a lövedéket érdemes kaliberezni ha vacak a lövedék gond a töltéssel és beszorul de csak a nem pontos olcsó lövedékkel volt gond.
Üdddvvvvvvvv. Ha jól tudom np-04 félautomata, energia csökkentetten is fog ez a funkció működni? Azt olvastam róla, hogy kis értékre csökkentve nem működik ez a funkció. Honnan rendelted?
Kersek olyan fórumtársat aki Hatsan 90-es légpuskához tudna alkatrészt biztosítani. Ha van valakinek sérült hibás Hatsan 90 vagy egyszerűen csak ismer beszerzési forrást kérem jelezze. Köszönöm!
Ha szorul az elsütő billentyű ,előre húzva felakadhat ,de ez nem igazán jó dolog(baleset veszélyes)!Tehát minden trükk nélkül lehajtva ütközésig a cső( ajánlott fogva tartani a lövedék behelyezése közben is),ha nem így működik akkor javításra szorul ,típustól függetlenül!
Ha elkopott a sütés akkor egy kicsit vissza kell reszelni bár lehet, hogy akkor meg felkeményedik. Az én tapasztalatom az, hogy nem kell ilyet venni hiába olcsó. Heló.
Tegnapi nap folyamán sikerült beszereznem egy 4,5 es kral monarch ot,7,5 j,vásárlás elött kiprobáltuk,leteszteltük,18m en,enyhe szélben,jsb simply lövedékkel.Egy vector cső volt a puskán,amit az istennek sem tudtunk tökéletesen élesre beállitani,de szerintem igy sem kell szégyenkezni az eredményen,aztán felválltva lőttem a walther lgv vel és a monarchal,hogy érezzem a sütés közötti difit,természetesen az lgv nek finomabb a sütése,de csak minimálisan,meglepő módon,nagyon jó sütése volt a kis török puskának,azzal ellentétben,hogy itt nagyon sok rossz dolgot olvastam róluk,hogy a török az csak szar lehet.És még nem mértem,nem tapasztaltam ki,melyik nyomás intervallumban lehet a legkissebb a sebességbeli difi,ezeket 200 báros töltésnél lőttük.Szóval ha vki netán tényleg csak hobby célra keres pcp bullpup ot,csak ajánlani tudom,esetleg egyeztetés után nagyon szivesen felajánlom kipróbálásra is.