Keresés

Részletes keresés

horex Creative Commons License 2010.11.02 0 0 1573

valaki kukát borogat azt (és csak azt) rongálás miatt őrizetbe lehet venni"

Hagyta magát? Dobált követ és mást a rendőrökre?   Igen!

Kényszerito eszköz bevetése jogos? Igen

Mankós fiunak , a Bajcsyn, volt engedénye tüntetni ? NEm!

"Felsoszlott amikor felszólitotá? Nem!

Innentöl kezdve a késő éjjel befejezett akciókrol ne is essen szó

Jogtalan volt minden gyujtogatás, dobálás, ellenszegülés,rendőrség jogosan tett amit tett

Történt szemkilövés? Véletlen, benne van egy ilyen összecsapásban

Labdabomba miért volt kamu, mert te személyesen nem láttad?

Elitélték a fickót akit elkaptak? /nem is emlékszem már/

Persze fogságban kinzás stb. megtorlandó keményen

1975-től 2006-ig a politikusok csődbe vitték az országot"

Kicsit túlzol, bár igy volt, talán 80-83-tol kezdték el

A különbség annyi, hogy a szoc.-ban rosszul fektették be nagy részét, de nem lenyulás volt.

90-ben jött egy uj okos politikus csoport és majd mi megmuatjuk

Persze ől szinte egy oldalhajtása volt az mszmp pártnak, mégha tagjai nem is volt páran

És észrevették a szabadrablás lehetőségét, kölcsönök sokszorosára nőttek, a azdaság termelőképessége összezsugorodott, itt tartunk ahol.

Mondott volna le a kormány akkor? Ha hülye lett volna!

A mindenkori kormány olyan mint a tagjai, a kormányt adó pártok holdudvara

Volt elég rovat minden oldal politikusainak mutyizásárol, még ha az "törvényes" is volt

Szemét egy bagázs az egész!

NAszoval, jog szerint Budaházy bizony terrorista volt, mégha csak lábtörlőt gyujtogatott is

Benkő meg nem spicli hanem mint állampolgár teljesitette kötelességét, ha beépitett volt akkor azért mert ez volt a dolga, ha nem kötelesséként akkor lelkiismerete miatt

Fennálló rend ellen, elitélnek mindenkit mindenhol

Franciában is most verték szét a nyugdijkorhatár ellen tüntetőket, Orsozban is, kivéve Moszkvában

Vagy a jogosságrol beszélünk, vagy szívböl itélünk, ne keverjük a kettőt

A töténelem forradalmai visszanézve hasonlóan idultak, hasonló okokbol

Ha csak a törvébyt nézzük minden forradalom jogtalan volt

Viszont ha a pofátlanság ellen nem lehet már másképp fellépni,akkor jön a forradalom

Hogy mennyire volt az ország Gyurcsány ellen , az lemérhető milyen tényleges támogatottsága volt a 2006-os tüntetőknek

Semilyen!

Ült mindenki otthon a szimpatizánsok közül, nem egy 56-os tömeg volt az utcán.

by horex

szobornok Creative Commons License 2010.11.01 0 0 1572
"Mit kellett volna csinálni az akkor fennálló kormánynak?"

Lemondani. Azok után, ami...
Előzmény: horex (1569)
fvm Creative Commons License 2010.11.01 0 0 1571
ez pedig a mai nap látott nap világot, legalábbis én ma fedeztem fel:)

http://www.youtube.com/watch?v=ynJIU2QSCsc&feature=player_embedded
horex Creative Commons License 2010.11.01 0 0 1569

Nagyon sok igazságot mond, de akkora csúsztatások vannak benne mint egy ház

Ne mossuk már össze a tüntetés jogosságát a kukaborogatással, és az aztán Budaházihoz köthető cselekményekkel

Nem a rendőrök jelentek meg elöször 2006-ban az utcán és nem békés tüntetőket lövöldöztek

Mit kellett volna csinálni az akkor fennálló kormánynak?

Mit kellene csinálni egy kormánynak ha terrorizmussal gyanusitható személyeket talál, akik a 2006-os eseményeket folytatták volna partizánkodva?

Hogy a mostani kormány ugyanazt, sőt erősebb diktatúrát vezet be?

Háát, teccettek volna figyelni a politikát az elmult 20évben, hogy szalámizták fel, nyirták ki a többi pártot

AMikor évekkel ezelött, még amikora  KDNP "feloszlott"  azt hallottam valahol, ujból egy vagy kétpártrendszerre törekednek a pártok, név nélkül

Gondoltam hulyeség, aztán mi lett.

Jobbiknak nem kellett volna zsidózni, nyilashoz hasonló ruhában flangálni, talán lehetett volna nagyobb támogatása és emlékezni hogy a Fidesz sem egy "úriember"

Igy jártak.

A másik marhaság hogy az önrendelkezés jogát megvédeni, hogy ne hozzanak be szar élelmiszert Mo-ra.

Ne tessék megvenni és egy idő után nincs az a hulye globalista aki importálná a szar kaját

Egyszer már elvergődök egy turul boltba, lefigyelem az árait

Ugyanazt a sajtot adja pl. a "szittya magyar" CBA 1400-ért mint a Teszkó 600-ért akcióban

Voltam a Metroban alig olcsóbb az ottani árú mint a sarki CBA-ban

CBA adta a kinai fokhagymát 50-ért, szép nagy darabokat, izletest, a piacon az aprót

a kofa 100-ért. Nem volt kicsi, de kisebb mit a kinai

Mit kell megvédeni akkor globalizmustol?

Na mindegy. Sokban egyetértek Morvaival, de nem mindenben

Tény, ha befogja az ember a pofáját mindent lenyomnak torkán

Viszont ők könnyen beszélnek , a közismertségük, képviselőségük miatt "érinthetetlenek"

by horex

Előzmény: fvm (1567)
fvm Creative Commons License 2010.11.01 0 0 1567
http://www.youtube.com/watch?v=8iCF-WRnmKE&feature=player_embedded#!
fvm Creative Commons License 2010.11.01 0 0 1566
megnézendő!
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.31 0 0 1565
"jól van, jól van, nem kell annyiszor bocsánatot kérni. :)"

Megis megtette.

Mi van a hosoddel?
Előzmény: magyar lyány (1553)
Navorski Creative Commons License 2010.10.31 0 0 1564

Budaházy György

Benkő György

Előzmény: marcipannyuszi (1558)
szobornok Creative Commons License 2010.10.30 0 0 1563
Jóóó...!
Meg-hánytam, -vetettem, oszt hánytam...
------------
Azért érdekes anyag lehet a bogyójában annak aki kisütötte ezt az egész sületlenséget.
A Tupamaros óta tudvalevő, hogy ahol nincsenek Andok, vagy afganiszáni nagyságú hegyvidékek, ott a városi gerilla módszert alkalmazták, mert azt tartották célravezetőnek. Most meg azt hallom a "hallomásból", hogy a Belvárostól tartottak, s a fiúk kimentek volna vidékre, oszt még így sem hagytak semmi kézzelfoghatót, pedig ott még a fingnak is nyoma van.
Előzmény: Törölt nick (1562)
szobornok Creative Commons License 2010.10.30 0 0 1561
És Bástya elvtárs kimaradt?
Vagy Ő megterrorizálhatatlanságoskodása miatt?
Előzmény: benkoo (1544)
szobornok Creative Commons License 2010.10.30 0 0 1560
Bevilágítva:
Na ugyi! Itt a bizonyíték!

szőr nyű
Előzmény: kinematika (1526)
marcipannyuszi Creative Commons License 2010.10.30 0 0 1558

BGy már a Hírtv-n is.

Ez ám a karrier.

Törölt nick Creative Commons License 2010.10.30 0 0 1557
Gyuri,az en erkolcsi normam messze all a tiedetol.

Előzmény: benkoo (1547)
Z757 Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1554
"Egyáltalán van olyan hely (hivatal, szerv) ahonnan hivatalosan lehet informálódni"

Van, Budapesten a Falk Miksa utcába található.
Előzmény: magyar lyány (1553)
magyar lyány Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1553

jól van, jól van, nem kell annyiszor bocsánatot kérni. :) nem vagyok én olyan gyengusz lelkű.

De most akkor ki tett vallomást, és mikor vonta vissza, vagy mi van? Gaudi nem csak 1 embert véd? Egyáltalán van olyan hely (hivatal, szerv) ahonnan hivatalosan lehet informálódni, vagy marad csak a sajtó? Mert hát az nem igazán elég.

Előzmény: benkoo (1552)
benkoo Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1552
nem neked írtam, csak hozzád nyomtam a választ. bocsi
Előzmény: magyar lyány (1549)
benkoo Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1551
neked nem állt szándékomban rosszat mondani. szerintem akkor félreérhető volt valami. Bocsánat.
benkoo Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1550

nem neked szántam. csak tudod az is elég fura, hogy aki vallomást tesz az kedden visszavonja.... Szerintem azért vonta vissza, mert közölte vele Gaudi: '' kedves hazafi itt az áfás számla az ügyvédi díjról: 1000000 Ft vagy visszavonod?

Szerintem elég beszari cselekedet tőle... hogy hírtelen visszavonja vallomását..

ezzel szerintem csak rosszabbított a helyzetüket..mert menteni próbálja az írháját...

magyar lyány Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1549
Héjj fiú, nyugi, nekem ne támadj nekem, én hiszek neked, és egyet értek azzal, amit tettél. Szerintem amúgy ne hagyd magad így felhúzni, nem éri meg.
Előzmény: benkoo (1543)
benkoo Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1548
BEZZEG AZ ELSŐ KÉT HÁROM MONDATOM A 1544 BEN FEL SEM TÜNT MI?
Előzmény: Törölt nick (1545)
benkoo Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1547

te hülyeségeket beszélsz.... meg elég könnyem, mert a te nickeddel ellentétben az enyém mögött mindenki tudja ki áll... nem csak nicknév mögé bújva osztom az észt...

Meg hát tudod nyilvános fórum... mindenki írhat azt amit akar...

De ha valakit nem kedvel az ember az nem hiszem, hogy bűn sőt tuti, hogy nem kedvelem őket, mert hát ezért cselekedtem ellenük... de ha gondolod majd az általatok létesített roma munkatáborba bezárhattok azért, mert valakit nem kedvelek....

Egyébként meg ha jól tudom engem nem egy helyen lehordtak patkánynak is pl.... aztán azt meg lehet?

Csak hát én nem vagyok olyan kis puhapöcs aki egyből ügyvédért kiállt.

Én bárhol, bármikor kiállok bárki elé és megvédem az igazam. Megvédtem rádióban, Tv-ben, újságban... a fórum is egy formája ennek.

DE TOVÁBBRA SEM HISZEM HISZEM? HOGY HA VALAKI NEM KEDVEL VALAKIT AZ BŰN LENNE....

GYENGE PRÓBÁLKOZÁS RÉSZEDRŐL ÉS RÉSZEMRŐL LE IS ZÁROM ITT, MERT FELESLEGES NEKED ÍRNOM BÁRMIT IS ÚGY IS CSAK AZT MONDOD AMIT HALLANI AKARSZ..

MEG MI TŰNIK FEL? JUJ GYURI NEM KEDVELI GYURIT? HÁT BUTAHÁZY SEM KEDVEL ENGEM... ÉS NEM EZÉRT VAN SITTEN ÉS REMÉLEM OTT IS MARAD.

ZSIGERI GYŰLÖLET? BARÁTOM OLYAN BENNE NINCS, MAX SZÁNALOM A HÜLYSÉGÜKÉRT...

DE TE EZT ÚGY IS MEGMAGYARÁZOD..... TEHÁT LESZARCSIZOM.

TE SEM HISZEM, HOGY MINDEN EMBERT KEDVELSZ?

PL. ENGEM SEM. ÉS KIT ÉRDEKEL?

VAGY KEDVELSZ?

Előzmény: Törölt nick (1545)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1545
"Miért kéne kedvelnem?"

Egy szoval nem irtam,hogy kedvelned kell.

Csak nem elegans itt,igy megnyivanulnod.

No es ez a zsigeri gyulolet....ez nekem nagyon fura.

Biztosan feltunik ez a kivalo,igazsagos nyomozoszerveknek es tarsadalmunk alappillerenek,az igazsagszolgaltatasnak......
Előzmény: benkoo (1544)
benkoo Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1544

mire is? bezzeg engem lehet spiclizni, adataim kitenni a kurucra.hívogatni.. anyázni, leveleket írni.... halott anyám ku..zni.

csak én vagyok annyira férfi, hogy nem rohanok ügyvédhez, hanem kiállok magamért.

Miért kéne kedvelnem? mert szétverte a hülye haverjaival Bp-t?

Bezzeg ők kapnak kártérítést és azok akiknek a kocsiját szétverték?

Meg nekik lehetett rendőrt vascsővel verni, de bezzeg ha a rendőr visszaüt akkor már rendőrterror?

Beszari férfiatlan barmok. Akkor nagy volt a pofa, most meg próbálják menteni az irhájukat?

Előzmény: Törölt nick (1542)
benkoo Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1543

é nem vagyok sem rendőr sem egyéb... egyszerűen hazafi sem..(mert hát ez is ki lett sajátítva) hanem MAGYAR ÁLLAMPOLGÁR és én nem hagyon , hogy pár elmebeteg hamis politikai célok érdekében fegyverrel, erőszakkal a többi állampolgárra támadjon csak azért, mert más a véleménye, vallása, bőre színe....

Ha valaki valamit elkövetett akkor sittre vele... és ez vonatkozik Gyurcsányra és mindenkire.

DE NEM ÖLÖM MEG ÉS NEM VEREM MEG VASRUDAKKAL ÉS NEM FENYEGETEM A CSALÁDJÁT, NEM LÖVÖK A HÁZÁRA, NEM TESZEK ROBBANÓANYAGOT A KOCSIJÁRA, NEM DOBÁLOM A HÁZÁT MOLOTOVVAL...

EZT ÉRTSÉTEK MÁR MEG!

Előzmény: magyar lyány (1532)
Törölt nick Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1542
Kovetkezetesen butahazyzol.
Miert?Ekkora a gyulolet benned?Szemelyes serelem ert,vagy mi van?
Hogy lehetsz te a koronatanu,aki egy doglott oroszlanba is kepes ilyen szanalmas modon belerugni?
Valami nem stimmel nalad;Budahazy vedojenek a helyeben biztosan felhasznalnam az itteni szosszeneteidet.
Előzmény: benkoo (1540)
benkoo Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1541

Soha nem voltam a társuk....

Előzmény: horex (1521)
benkoo Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1540
nem vagy igaz magyar lány... mert nem voltál kinn szétverni Bp és nem hordasz rántotthúsos polót meg Börtönt(bocs. Szabadságot) Butaházynak polót.
Előzmény: magyar lyány (1513)
benkoo Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1539

aki ezt az rtl-es amatör renáta osztálytársa... meg kézi öszevágást elhiszi az azt hiszem jobb ha beül a sárgaházba... ezt a szentk-sok sem gondolták komolyan..

annyira szánalmas, hogy lassan ez lesz a NAGY NEMZETI NINJÁK VALÓ VILÁGA...

Gyerekes.

Előzmény: fvm (1519)
égigérőfa Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1538
Nem olyan korszakot élünk? Tényleg. Mert ezeknek sokat finomodtak a módszereik. Hiába na, gyakorlat teszi a mestert.
Pedig te már nem vagy egy mai csirke, de amint látom sok mindenről nem hallottál az elmúlt húsz év "igazságszolgáltatásával" kapcsolatban.

Van védőügyvédje, épp most "találtak bizonyítékot" arra, hogy ő is magyarok nyulai,.
na meg M. Krisztina is. ( mer ugye így kell ilyenkor írni :))) )

Elítélték-e?
Valamilyen formában még magad is "elítélted", hisz " jobban hiszel"...
Azután persze dobsz egy semmitmondó mentőkötelet a különböző bíróságok bedobásával, de ez csak a rutin terelés egyike, a hited már máshol vert gyökeret.

De nem minősítem "fasságnak" mondataidat, mert nem és kész. :)
Előzmény: horex (1527)
Navorski Creative Commons License 2010.10.29 0 0 1537

A nyugalmazott rendőrtábornokkal azóta sem közölte senki, hogy kik és mire készültek ellene. Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője szerint azért nem, mert a nyomozás során "nem merült fel alapos gyanú arra, hogy a Lapid Lajos autóján talált mágneskorongokat valóban robbanóanyag és időzítő szerkezet rögzítésére használták volna".

A Magyar Nemzet által részletesen idézett tanú életszerűnek látszó elbeszélése dacára az ügyészek csak annyit látnak bizonyítottnak, hogy „valakik valamikor valamit fel akartak helyezni, rögzíteni kívántak Lapid kocsiján”. Ezért ezzel a bűncselekménnyel soha senkit nem gyanúsítottak meg, s így a Lapid elleni merényletkísérlet nem is szerepel a Hunnia Mozgalom tagjai ellen a Fővárosi Bíróságra szeptember 27-én benyújtott vádiratban.

http://hvg.hu/itthon/20101028_budahazy_merenylet_lapid_lajos_

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!