Létezik már több veterán topic, illetve bizonyos régi típusok saját topicja is, de sok olyan olasz típus van, aminek nincsen ilyen és talán több figyelmet érdemelne. Szóval ha bárkinek van vagy restaurál éppen régi Alfa Romeo, Autobianchi, Bugatti, Ferrari, Fiat, Innocenti, Lamborghini, Lancia, Maserati, Zagato (mit hagytam ki:)?) típust, vagy épp csak érdeklődik a téma iránt, akkor ide várjuk!!
Sajnos én továbbra is kóros időhiányban szenvedek az építkezés miatt - bár azért olvasgatom a fórumokat késő esténként. Még a Punto cabriom is lealacsonyodott brigádautóvá. Áldom a napot, hogy vettem bele bőrüléseket, mert azokat könnyebb letisztítani a porttól, cementtől :) ..
Vaterát, olx-et, racing-bazart nem néztél? Ilyen bravo korú autókhoz az olasz bontók már nem igazán tartanak alkatrészt (gondolom a régi Bravoról beszélsz)
Adok-veszek rovat? :-D SOS-be kellene Bravo 1.6 16v komplett hengerfej, szíj szakadás miatt. Ha valaki tud valami olasz bontó telefonszámot, az is segítség lenne.
Ha nagyon érdekel vkit akkor én is megválok több mint valószínű a két FIAT 238-tól és az Iveco lakóautótól is.
Bár ha Stuttgartba vagy alatta vhol találnék egy olcsón kiadó műhelyt akkor vmelyiket biztos kivinném, mert jelenleg munka után rengeteg időm van és hétvégén is ráérek.
Azt szoktam mondani, hogy legalább lesz, aki pelenkáz öreg koromban :)..
A nagyobbik lányom 1-2 éve még érdeklődött a garázsban a munkám iránt, de idővel a Monster High stb lett a menő nála. Mondjuk még semmi nincs veszve - a legtöbb férfi pedig szexinek találja, ha egy nő szereli a verdát.
Még így is csak irigykedve nézem a veterán állományod az én egy darab atomjaira szedett Betám mellett ;)! Még egy ideig építkezés/házfelújítás a fő téma nálam - amit csak megfejel a három hete született kislányom. Viszont pont mostanság kezdtem el gondolkodni, hogy a Beta motorját lassacskán be kéne adogatni a Szakálmetálhoz rendbe szedni műszakilag.
Másik oldalról nézve pont ma fejeztem be a 3x35A vadiúj gerinckábel behúzását a leendő új kasznis műhelyembe a ház mögött ;). Szóval a hozzáállásom a veterán témához töretlen - csak most picit más vizekre kellett eveznem.
Több oka volt. De a lényeg, hogy találsz egy embert, aki értékeli és nem 3 kilóra értékeli a befektetésedet. Magyarán: van az a pénz.... Nem baj, csinálunk másikat, még van kettő.