Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Egyenlőre úgy fest ,hogy délután szabadítanak meg a ketrectől . Nőverkék ( remélem ) vicceltek ,hogy megint itt maradok leltári darabnak mint eddig mindig . S be is raktak egy sarki ágyra ott nem zavarok majd semmiben senkit . Altató orvos is itt bolt s csak annyit kérdezett : Minden olyan mint nem rég ?
Egyébként még mindenkinek jó a kedve . Igaz azért nekem kicsit azért már kezd elmenni a vidámság az arcomról . De ha megszabadítanak ettől a ketrectől csak jó dolog fog történni azután (?).
A főni reggel jött mint igérte ( cuki csajszi ),de ment is a vonathoz . De azt monta ha mostmár nem gyogyulok meg akkor ő fog kivégezni az biztos .
S majd hív délután engem , vagy anyust mi a helyzet . A bölcsis csajok is érdeklődtek mi a helyzet , és jönnek délután , de mitt hozzanak (?) ,no meg jön mindenki úgy ,hogy legyen hely a szobába .
Szóval ennyi a helyzet egyenlőre . Nem igérem meg ,hogy elő kapcsolatban fogok minden részletről beszámolni majd nektek (;- . De majd jövök remelhetően .
Addig is legyen mindenki szobatiszta a többi meg majd lessz valahogy (:-)))))
Jóbb reggelt és szebb hetet mindenkinek ! Ma lessz az a nap ( remélem !) amikor megszabadulok a lábamonlévő kerectől . Nem mondom , hogy nem izgulok 1 kicsit sem . De innen már csak jobb lessz remélem , mert én már nagyon unom ezt a tehetetlenséget .
Bármi lehet ,mert egy kicsit nyitott alulról a lendkerék része kb ujnyi részen és a por bemegy és mindent fekete trutymó borít a beleragadt por miatt .
Nem tudod mert olyan UTTO olaj van a váltóban ,azt lehet mondani híg vagy hígabb mint a motorolaj ! De akár mindkettő is jelen lehet ! Majd a nyeles tengely mondja meg a tuttit honnan olajos !
Be van csomagolva minden a holnapi kirándulásra , meg volt az utosó vacsora is ( jó korán volt a szokásoshoz képest ) . Még dumcsitunk a családdal a heti programokról ki mikor jön majd be hozzám . Az esetleges kaja mi legyen ha kell kaja kiegészítés ( igaz ha bejönnek a bölcsis csajok azok is hoznak kaját bőven ) . De azért biztos ami biztos legyen inkább ha kell .
Reggel ide jön a főni hozzánk 6¹⁰ re , ha kell tudjon segíteni . A ő vonata majd 8 ²⁰ kor megy Vácról . Anya és én is mondtam neki nem kell fáradoznia jönnek értem a betegszállítók s anya is kocsival jön majd utánnúnk , nem tud most segíteni semmiben . De nem tudtuk meggyőzni .
Ezt szerintem még szetszdés nélkül is meglet mondani . Mivel a váltóban az olaj jóval sűrübb mint a motorban . Tehát az olajba belnyulva ( ami le cseppent ) meglet állapítani ,hogy elölről vagy hátulról cseppen az olaj . No és akkor már némileg szűkíthető a mire is kell keszülni .
Szerintem is bizti már hétfőn jön valaki(k) a csapatból .
Azt viszint tudják ,hogy övön alul csak mindent a szemnek de semmit senkinek . Ezt a mondatot elmondták még mikor ebbe a csapatba kerültem ( az övön alul az nálam alkalmazandó (;- ) .
Megtörtént a helycsere és holnap ketté veszem a traktort középen ! Ma előkészítettem mindent hozzá ha jól menne akkor újra össze is kerül a gép megint délutánra ! Kérdés honnan származik az olaj folyása a kuplungházban .