sziasztok február végétől lesznek orpington tojásaim eladók az alábbi színekből lesz sárga,babos,porcelán és aranypikkelyes 250ft ért adom darabját kérésre postázom is
Ezüst-fekete wyandotte tenyésztolyàsokat keresek. Tavaszi keltetésre. ( Nem törpe (Zwerg)-wyandotte ), hanem nagyokat :-) . Nekem nagyon teszenek, es tavasszal szeretnék keltetni.
2,
Mivel én külföldön élek (Németorszàg, Baden-Württemberg), tudok hazavinni itteni börzérôl is tolyàst. Mi lenne otthon keresett, milyen fajtàk érdekelnének benneteket, amibôl esetleg még kevesebb van otthon.
"Nem kívánok senkinek én egyebet ! mindenkibe bújjon egy kis szeretet táncot járjon az öröm a lelkében ne legyen a búbánat a szívében öröm érje új évben az otthonát virágcsokor díszítse az asztalát nem kívánok senkinek én egyebet mindenkibe bújjon egy kis.... szeretet ! " :-))
Itáliai jércéket, tyúkokat szeretnék vásárolni 4-6 darabot, ami már tavasszal tojik, Borsod, Heves, Hajdú-Biharba érte tudok menni. @: pigeon.1@citromail.hu
Szakállas kakas nem érdekel? Ez év májusi kelésű, nagyon aktív. Szultán kakas lenne, de sajnos a taraja nem megfelelő. Bár a taréj felső része ketté ágazik, mégsem tipikus szarvtaréj. Egyébként minden más jegye stimmel. Én püspökladányi vagyok.