Különben,én azt írtam,hogy egy Fuji milc,hozzá egy 500-as OBI az álmom,de ettöl függetlenül még lehet valamikor mondjuk Canon gépem,olyan még nem volt:)Mégegyszer köszi
Micro 4/3? Olympus vagy OM System esetleg Panasonic? Könnyű, kétszeres crop szorzó (ergo egy Pana 100-300 ekvivalens 600 -as véggel, de van M4/3 ra való 100-400 is)... És sokkal olcsóbban fel lehet szerelkezni belőle mint Fujiból.
Egy használt E-M5 II 130 000 és elég korrekt tudása van.
Városligetbe Fotóztam a Padon pihengetés közben. Kb 3 órát töltöttem el ott csonttollút nem láttam :) Párom vizsgázott ott közelbe . Amúgy láttam hogy a Fotósok inkább 11 óra magasságába szállingóztak oda de én akkor már indultam vissza. Még nincs megjavítva Tamronom ( Meg sem nézte még a Mester :) Ha kész lesz elmegyek kutya nélkül . Lehet hogy valahogy lemásztam volna vaslétrán de vissza már tuti nem jöttem volna :) 20 méter járkálástól már pihegek. Itt Fotóztam. Erről a Padról amin a kutyám ül.
Neked meg tőlem a gratuláció, még egyet sem sikerült fotóznom, piszok gyorsan mozognak a bokrok között. (Bezzeg sarlósfecskét, röptében már sikerült...)