Keresés

Részletes keresés

Babola_ Creative Commons License 2013.12.14 0 0 26354

Jaj, Nemlajos! :( Nem volt még túl korai az uh?

 

Lindush, te mennyi vagy? Hát, megértem, hogy aggódsz, de ha a doki azt mondja, látta, valsz. tényleg.

Nemlajos Creative Commons License 2013.12.14 0 0 26353

na ne már, nálad is ilyesmi? De a Te dokid legalább bizakodó. Elég sokáig néztük, és semmi áramlás (uh-n kék és piros foltok) nem látszódott, semmi pulzálás, semmi.

És igen, lesz még egy uh a beavatkozás előtt.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem hiszek abban, hogy mikor történhetne máskor csoda, mint így, karácsonyhoz közeledvén, de én is láttam, és hamarabb tudtam, mint ahogy az orvos mondta volna, hogy ott nincs mozgás.

 

Előzmény: Lindush (26352)
Lindush Creative Commons License 2013.12.14 0 0 26352

Abszolút távol áll tőlem, hogy hiú reményeket keltsek. Pláne ilyen nehéz helyzetben. De azért ugye megvizsgálnak még a beavatkozás előtt?

 

(Nálam se találták a szívhangot csütörtökön. De a doki állítása szerint látta, hogy van szívmunka, csak a szonda nem éri el, így nem hallható. Számomra ez nehezen hihető, és sok kételyem van. De mivel a doki most elhúzott szabadságra, 30-án derül ki, hogy mi a helyzet. És nálam inkább fogynak a terhességi tünetek. Egyre kevésbé húzódik a hasam, nem vagyok olyan fáradékony, nem érzem olyan intenzíven a szagokat, hányni meg ezúttal el se kezdtem.)

Előzmény: Nemlajos (26351)
Nemlajos Creative Commons License 2013.12.13 0 0 26351

Hát, miután semmi más tünetem nincs, csak a gyerek szíve nem ver, így nemigazán van más opció, mint a művi befejezés. Elvileg vákummal, legalábbis a dokim ezt mondta.

 

Annyira durván nincs semmi más jele az elhalásnak, hogy ma még újabb terhességi tünet (gyomorégés) is jelentkezett a meglévők mellé. Szóval a hormonok még ugyanúgy dolgoznak...

Előzmény: pacsuli (26350)
pacsuli Creative Commons License 2013.12.13 0 0 26350

Jaj, nagyon sajnálom :((( Remélem, nem kell műszeres megoldás :( Egy barátnőmnek bejött a vörösbor ivás, szépen kiürült mire dokihoz jutott, és akkor következő hónaptól megint mehet a dolog. Ölelés!!

 

Csiki: nekünk pont ugyanez volt, mikor Donci született, ovi kezdet előtt egy hónappal született a kistesó. Hiába volt előtte NImó bölcsis, attól még nem volt könnyebb a dolog, bár talán  bölcsi nélkül még rosszabb lett volna. Tök zárkózott és bizalmatlan lett, rossz volt nézni. Segített nekem az, hogy az ovipszichológussal sokat beszélgettem, meg a nevelési tanácsadóban is voltam vagy háromszor egy pszichológusnál, aki velem foglalkozott, nem a gyerekkel. Igazából egy év is eltelt, mire ez enyhült. Igyekezz vele külön időket is beszorítani, az is fontos. Kitartás!!!

 

Doncit megkérdeztem valamelyik nap, hogy akar-e kistesót, erre végtelen felháborodással rám mered: - Anyaaaaaa, nekem már van tesóm!!!!

Nem akarja lecserélni a bátyust szerencsére :)))

Előzmény: Nemlajos (26343)
Lindush Creative Commons License 2013.12.13 0 0 26349

Ezért ne ostorozd magad. Ha nem jött volna még Eszter, valószínűleg akkor is ez lenne. Legalábbis nálunk is ilyen időszak van, és csak ovi van, teső még nincs. Én se nagyon tudok mit kezdeni a helyzettel, mert ugye B korábban sem volt hisztis, most meg a csúnya beszédtől kezdve a dühkitöréseken át az állandó nyafogásig minden van. Majd elmúlik ez is.

Előzmény: csikilany (26347)
Lindush Creative Commons License 2013.12.13 0 0 26348

Nagyon sajnálom... :((( Kívánom, hogy mielőbb legyél rendben. Ölellek.

Előzmény: Nemlajos (26343)
csikilany Creative Commons License 2013.12.13 0 0 26347

Haaat... a hisztis de megis nagyon baratsagos es vidam kislanyom most haragban all az egesz vilaggal... senki nem nezhet ra, nem szolhat hozza, senki sem a baratja, o nem szeret senkit... mindenkivel utalatosan viselkedik.

Bar az utobbi napokban egy fel fokkal mintha jobb lenne a helyzet mar... es Eszterrel legalabb mar kicsit ovatosabb (tobbnyire). De az ovi is sokat rontott az allapotan s most meg a teso is... lehet megis jobb lett volna varni tavaszig, hogy ne ilyen gyorsan jojjon a ket dolog egymasutan... de azt hittem, a bolcsi utan mar sima ugy lesz az ovi.

Előzmény: pacsuli (26338)
csikilany Creative Commons License 2013.12.13 0 0 26346

Huuu... :( nagyon sajnalom... :( sok erot nektek !!

Előzmény: Nemlajos (26343)
Sethi Creative Commons License 2013.12.13 0 0 26345

Ezt olvasni is letaglózó. :( Sok sok erőt is kitartást kívánok innen messziről is!

Előzmény: Nemlajos (26343)
Kinga-Kaszi Creative Commons License 2013.12.13 0 0 26344

Virtuális ölelés, zsebkendő adás :( Nagyon-nagyon-nagyon sajnálom!!!

Előzmény: Nemlajos (26343)
Nemlajos Creative Commons License 2013.12.12 0 0 26343

Hát csajok, én kiszállok a babasorból, ma nem talált a dokim szívhangot :( Hétfőn megyek vissza, és befejezik, ha kell.

Kinga-Kaszi Creative Commons License 2013.12.12 0 0 26342

Adri szinte egyáltalán nem találkozik a román nyelvvel, így hát nem is érti. Az oviban van egy román kislány, akit speciel azért adtak magyar csoportba, hogy megtanuljon magyarul, tőle lesett el egy pár szót (legelőbb azt, hogy Nu!, vagyis Nem!), meg mondja utánam, ha az utcán köszönök valakinek, jó napot kívánok vagy megköszönök egy szívességet. És kb ennyi a román nyelv tudománya :S Amit nagyon sajnálok, én ennyi idősen már tökjól elcsevegtem románul is, kézzel-lábbal magyarátunk egymásnak a román gyerekekkel a játszón, de valahogy megértettük egymást. Csak mi a játszón is a magyar gyerekekkel vagyunk leginkább, valahogy mindig így jön össze.

 

Te, én voltam pár meseterápiás meg Mit olvassuk? előadáson, ott bazinagy lista van, hogy milyen könyveket vegyünk különböző korosztályos gyerekeknek. A 0-6 éves lista is jó hosszú volt, vagy 200 könyv volt benne, aminek nagy részét már sikerült megvenni. Meg Kádár Annamária is a szomszéd utcában lakik, meg ő is elég sok előadást tart a mesepszichológiáról, úgyhogy a könyv kívánságlistám hatalmas. 

Igen, szülinapjára is 24 könyvet kapott. És úgy fér el, hogy a szobájában  jó sok polc van :P  Egyébként tényleg nagyon sok a szar, de ugyanennyi jó van. Marék Veronikától pl szinte mindent imádunk (egyedül a kockásfülü nyúl nem jött be, az elég képregény szerű), Berg Judit, Janikovszky Éva, Bálint Ágnes ezek mind nagy kedvencek nálunk. Úgyhogy mi azt csináljuk, hogy rákattanunk egy-egy szerzőre vagy sorozatra (APG, Maszat, Kippkopp, Kisvakond, Boribon, Bogyó és Babóca, Franklin, Pöttyös Panni) és megveszem a sorozat összes kötetét. És ha összeszámolod, hogy csak Boribonból van 13 kötet, APG-ből 10, Maszatból is és Kippkoppból is 7-7, Bogyó és Babócából vagy 18, akkor összegyűl egy csomó.  

Előzmény: pacsuli (26337)
Babola_ Creative Commons License 2013.12.11 0 0 26341

Hűha, micsoda hírek, és egyszerre ennyi! :-o Tiggrincs, Lindush, gratulálok! :) 

Kaszi, de jó! :)

Nemlajos Creative Commons License 2013.12.11 0 0 26340

Nálunk sincs állva pisilés, gondolom, ahhoz baromi keveset látják az apjukat, hogy ellessék, másrészt nekem is így kényelmes.

 

Pacsuli, már mindenki a fészbukon tobzódik, az új anyukák nem tudom, hogy keresik egymás társaságát. De nekem elég is ennyi topik, bevallom :)

Előzmény: Sethi (26339)
Sethi Creative Commons License 2013.12.11 0 0 26339

Persze, a magyarság alapfeltétel volt eleve az au pair ötlet felvetésekor. :)

 

Állva pisilés? Na az valahogy eszembe se jutott. Van fellépő a wc előtt, van rajta szűkítő, magától felmászik rá. :) Nem tudom mi lesz, ha majd utánozni akarja az apját.

Előzmény: pacsuli (26337)
pacsuli Creative Commons License 2013.12.11 0 0 26338

Viki nagyon nehezen viseli a kistesót? :((

Előzmény: csikilany (26326)
pacsuli Creative Commons License 2013.12.11 0 0 26337

Hát miért nem indítjátok el a korosztályos topikot? Azért általában meg szoktak telni, ha valaki megadja a kezdő lökést, elvégre nem tökugyanazokról az anyukákról van többnyire szó, akikkel már egy korábbi topik kihalt, csak néha egyezik a szülési tempó az anyukák között :)))

Fura egyébként, látom, hogy egészen régi topikok is megvannak még, újabbak meg hamar eltűntek. A felkészülőst nagyon sajnálom :(

 

Kaszi: a 32 darab mesekönyv az komoly? :OOO MIntha szülinapra is valami elképesztő számot mondtál volna. Komolyan tudsz ennyi minőségi darabot találni a piacon? :O És mit csináltok ennyi könyvvel? :OOO Úgy értem, nálunk van kb 30-40 állandó darab,( egy részük még az enyém volt), a többit meg ha látom, hogy egy-két nap után már nem érdekli őket, máshoz nyúlnak inkább, akkor ha szerintem sem nagy szám, akkor megy a Családsegítőnek, nem tartogatom. Egyszerűen nem lenne annyi hely a polcon, hogy átlátható módon lenne értelme tárolni százával a könyveket, de leginkább szerintem ennyi minőségi gyerekkönyv nem is létezik :OO Vagy egymást koppintják, vagy éktelenül ronda rajzok díszítik, vagy idiótaságok vannak bennük. Persze tisztelet a kivételnek, Donci is kap most majd két-három újat a családtól :)

 

Akartam már kérdezni, Adri hogy áll a románnal? találkozik érdemben a nyelvvel?

 

Sethi: az új lány is magyar?

A szobatisztaság így hirtelen szokott jönni a gyerekeknek, ha szépen hagyod, hogy magától bekövetkezzen :) Mivel én előbb szedtem le a pelust Donciról, mint hogy magától igényelte volna, nála nehezebb volt a dolog, de Nimóra abszolút rá volt bízva, és nála is egy hét alatt átállt az egész a nulláról. Viszont Doncinál az állva pisilés nagyon nem akar menni, ő meg ragaszkodik hozzá, de összevissza fröcsköl minden irányba, marhára örülök neki. valahogy nem tudja rendesen megfogni, de naná, hogy nem engedi, hogy segítsek.

Előzmény: Nemlajos (26334)
Kinga-Kaszi Creative Commons License 2013.12.11 0 0 26336

Lindush ő Nick, csak olyan sokáig nem jött nekünk mesélni, hogy elfelejtette a passwordját :P

 

Na igen, én is startból nagytesóra (egy 5 éves megfelelne) hajtottam, de állítólag úgy nem műküdik :P Kezdhetem megint a szobanövénnyel és vagy másfél-két éves korig kell várni, amíg viszonylag normálisan lehet vele kommunikálni.  Tegnap megnyertem a barátnőm kislányát délutánra. Egyszerűen szuper volt. 2 darab 3 évessel kézen fogva sétálni, beszélgetni közben, tökjó volt. Egész délután játszottak, nekem alig kellett beavatkozni, elvoltak kettesben, ettek, ittak, bár a fektetés környékén akadtak nehézségeim :P

 

Enikő eddig átaludta az éjszakát? Mármint addig, amíg nem lett szar az alvókája? Miért ébred meg, szomjas, éhes, vagy van valami spéci baja? Utána könnyen visszaalszik? 

Előzmény: Sethi (26335)
Sethi Creative Commons License 2013.12.11 0 0 26335

Egyébként nem értem ezt a berzenkedést egyik részről sem a másik nem iránt. Szerintem tök jóóóó! :)

 

Bakker, lányok ne cserélgessétek itt a nickeket, most esett le, hogy Lindush nem Capy... :o

 

Kaszi, én eddig is keltem rendszeresen, mert Enikőnek marha szar lett az alvókája, éjjel egyszer tuti kelt, kábé egy hónapja rendeződött. Innen meg tök mindegy, hogy most éppen a másikhoz kell kelni. :P

Viszont ha belegondolok, mi nem nagyon járunk sehová. A nagyobb utakra meg visszük a bilit, az autópályán meg sűrűn meg lehet álni. Mire mászkálós időszak lesz megint, csak belejön. :)

 

Hát én szarul vagyok bekötve. Mai napig két gondolat jut eszembe, ha nagyon pici babát látok:

 

1. de tündéééériiiii!

2. de jóóó, hogy nem az enyééééém

 

Evvan, elég nekem az én két szépséges hollandom. :)

Előzmény: Kinga-Kaszi (26333)
Nemlajos Creative Commons License 2013.12.10 0 0 26334

Hehehe, ez a 2014-ben babásodunk topik? :D :D :D

 

Tiggrinccsel külön vicces, hogy már negyedszerre vagyunk korosztályos topikban (bár az újnak még nincs, és van egy olyan érzésem, hogy nem is lesz, mondjuk már Hubáé sincs meg).

 

Bercinél is volt gyerekszáj, egyik du nem aludt el az oviban, ült az óvónő ölében, és beszélgettek. Az óvónő kérdezted, hogy tényleg jön a kistesó? Igenlő válasz után: és szerinted kisfiú vagy kislány lesz? Mire Berci:

- Lánynak kell lennie!!!

:D

Kinga-Kaszi Creative Commons License 2013.12.10 0 0 26333

Hát, akkor vagy kölköket cserélünk, vagy a tömérdek rózsaszínű, piros, csipkés, virágos szivecskés holmimat cserélném át valami fiúsabbra :))

 

Lindush, hát akkor még egy óriási gratula nektek, én is pufogtam a férjemnek, hogy jó, hogy én már évek óta terhesedni szeretnék és mindig leszavaztuk, erre meg a 3 éves intézte a családtervezést :)) és akkor mindenki bedől neki.

 

Sethi, nektek meg gratula az új lányhoz.  Hát még a szobatisztasághoz! Egyrészt tökjó, hogy ilyen magától, ilyen egyszerűen és gyorsan megtanulta, másrészt kissé sajnállak, mert tudom, hogy mi vár rád (többek közt az éjjeli kelés pisiléshez :P Én a múltor Szováta fele menet muszáj volt félrehúzzak az E60-as olyan szakaszán, ahol meg sem szadabott volna állnom, hogy pisiltessem meg az árokban Adrit...fasza volt. Vagy amikor múlt héten bakancsot mentünk venni a tőlünk 150 méterre levő boltba és pont a bolt előtt kellett letoljam a bugyiját egy gyors pisire, pedig otthon indulás előtt pisiltettem meg...). Ezeket leszámítva, fantasztikus, most egyből olyan keskeny gyerek lesz, a költségvetés nagyobb lesz és már igazi nagy legény :)

Előzmény: Sethi (26332)
Sethi Creative Commons License 2013.12.10 0 0 26332

Mehehe, na ilyenkor szokott az lenni, hogy a te lányod fog Nemlajoséknál landolni, és az ő negyedik fiuk meg nálatok. :D

Előzmény: Kinga-Kaszi (26329)
Sethi Creative Commons License 2013.12.10 0 0 26331

Aztaaaa, én napok óta be se néztem, erre mi van itt? Szóhoz se jutok! :) Csatlakozom, mármint a gratulálókhoz, meg azokhoz, akiknek a való életben nincs sokgyerekes ismerősük, bezzeg itt?!?! :D Hát többetek babázását kimondottan kíváncsian várom. :D

 

Pacsuli: igen, van új lányunk, október vége óta. Dióhéjban annyit, hogy pontosan ilyennek képzeltem el annak idején a szitut. Lekopogom, egyelőre nagyon nagyon jól elvagyunk így együtt (az egész család). Interjúzás már augusztusban lezajlott, most marha alaposak voltunk, de vagy szerencsénk volt, vagy a befektetett energia térült meg, vagy ennyit tanultunk az előző tapasztalatból, vagy mindezek együtt. :)

 

Boribon: bárány lezajlott nagyobb gond nélkül, Enikő szedett be a végére valami bacis fertőzést, de eleve neki volt durvább a pöttyösödése. Tibi sokkal tisztábban vészelte át, pedig nála rettegtem, hogy szétvakarja. Luk nélkül sajnos nem úsztuk meg, éjjelente mindkettő alkotott. :(

 

Viszont azt se hittem volna, hogy nálunk a szobatisztaság így fog történni, ahogy. Erről eddig csak olvastam, hogy egyik hétről a másikra szobatiszta lesz a gyerek, de nem nagyon hittem benne. Pedig szó szerint ez történt. Múlt keddig semmi, se bili, se előre szólás, se semmi. Onnantól viszont olyan szinten paff, hogy még éjjel is ordít, hogy pisilni kell, és ki kell vinni a wc-re. :o

Nekem ez olyan eset, ami mindig mással szokott megtörténni. :P

Lindush Creative Commons License 2013.12.10 0 0 26330

Ó, dejódejódejó! Drukkolok nagyon!

Bizony, szörnyű manipulatívak tudnak lenni ezek a kölykök. :) Talán az ovi hatása? Ott ugye mindig születik valakinek tesója. Bendegúz se kattan le szeptember második hete óta róla, hogy ő kistestvért akar.

Írtuk a levelet a Jézuskának: "Kedves Jézuska! Kérlek, hozzál nekem egy narancssárga babakonyhát, meg egy testvérkét!" Eeeennyi. :D

Van is ezzel egy gyerekszájunk még októberről.

Oviból hazafelé egész úton mantrázta, hogy neki kistestvére lesz. Így, kijelentő módban. Még jót is kuncogtam, hogy óvó nénik biztos minden kövér anyuka gyerekére rákérdeznek, hogy mikor születik a kistestvére. (Nekem meg ugye alapból a hasam a nagy, mindig terhesnek néznek, ha az vagyok, akkor meg 3-4hósan már szülni küldenének.) És egész nap a kistesó, kistesó, kistesó, mást se tudott mondani. Estére gondoltam, vigyünk már valami változatosságot a szövegbe. Rákérdeztem:

Én: - Öcsit szeretnél vagy hugit?

B: - Öcsit.

Apja: - Tudod egyáltalán, mit jelent az, hogy "hugi"?

B: - Azt hogy WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D :D :D Szóval képben van a csávó. :D :D :D

 

Egyébként érdekes. Most, hogy úton van, nincsenek ilyen igényei. Csak kistestvér legyen, és kész.♥

 

Kaszi: Pacsi! Én is azt hittem (miután B egy teljesen abszurd időpontban és helyzetben jött össze), hogy ha rágondolok egy gyerekre, attól is terhes leszek. Ehhez képest mióta ő megszületett, Ketteske ezidáig váratott magára. Ha tudjuk, előbb megyünk tengerre. :P Szeptember második felében voltunk nyaralni. Akkor és ott beállt a ciklusom nagykönyv szerintire, minden tekintetben. És utána pikk-pakk össze is jött. Remélem, Nektek is mielőbb össze fog. Szuper lenne megint ennyien együtt pocakosodni! ♥

 

(Tőlem most nem szabadultok. Naponta jövök, hogy el ne felejtsem megint a jelszavam. :P Meg marha sokat fekszek, úgyhogy van időm jönni.)

Előzmény: Kinga-Kaszi (26329)
Kinga-Kaszi Creative Commons License 2013.12.10 0 0 26329

Igen, igen, nem szerepelt a következő 3 éves tervünkben több ok miatt is (sokat gondolkodtam a doktorin, a férjem nyáron már külföldön akar élni, én meg nem, ráadásul  mivel nem volt melóm, nem kapunk Ketteskére gyest-stb). Úgyhogy objektív érvünk volt éppen elég, hogy miért nem alkalmas egy újabb bébi. Persze a sóvárgás megvolt, ősztől már olyannyira, hogy könnyezek, ha babakocsit tologató anyukákat látok, minden babaképre vigyorgok, mint egy tök, meg hasonló emocionális megnyilvánulások. Adri meg napi szinten szül magának kistesót (nem saját gyereket, hanem speciel kistesót). Úgyhogy elkezdünk gondolkodni, rájöttünk, hogy tulajdonképpen anyagilag nem biztos, hogy eggyel több személy ebben a családban olyan nagy költségvetés módosítást jelentene (főleg ha lány lenne, ugye...), meg hogy a külföldre költözés meg ilyesmik úgyis csak jó kifogások (ha ez meglesz, akkor talán azért nem akarunk szülni, mert éppen Hawaii-ra akarunk menni nyalani, meg egyéb kifogás, ami miatt nem lennénk hajlandóak elhagyni a komfortzónánkat). Végül pedig az anyagiaknál is zöld ágra vergődtünk. Szerintem mi elég sokat hangoztattuk, hogy nem lenne rá pénzünk, meg nem szeretnénk ha nélkülözne, de miután Adri mégegdrága babakocsit, trambulint és 32 darab új mesekönyvet kap karácsonyra, barbie autóval meg jégkorival meg tudom is én még mivel fűszerezve, kissé kétszínűnek érezzük magunkat, hogy hercegnőnk karácsonyi ajándékára szemrebbenés nélkül kiadunk 300 eurót, de egy kistesót nem akartunk neki engedni. Szóval na, mindent egybevéve, kiszámolva, átszámolva, átbeszélve eldöntöttük, hogy egye fene, essünk egymásnak védekezés nélkül. Nem gondoltam volna, hogy férjem is egyből ilyen lelkes lett. És azt, hogy lelkesek vagyunk, onnan tudtuk meg igazán, amikor gyásznapot tartottuk hónap végén, amikor megjött (főleg hogy a rózsaszínű előfolyást én készpénznek, vagyis beágyazódási vérzésnek könyveltem el...).  Na, ez van, igazából jó nagyot csalódtam, Adri után én azt hittem, hogy még a gatyamosástól is teherbe tudok esni, errefel meg kiderül, hogy mégse. Legközelebb 7 nap múlva tesztelhetek újra, és alig bírom tűrköztetni magam és fegyelmezni magam, hogy ne legyek annyira ráesve a témára, csak lazán, csak nyugisan. 

 

Szóval, röviden ennyi volt, most már csak a sikert várjuk :) És írtózatosan gyúrunk egy kislányra (amit megint élvezek, mert férjem világéletében fiút akart, egészen amíg meglett Adri, most pedig hallani sem akar másról, mint egy újabb hercegnő). Mondtam, hogy tőlem tuti, hogy csak X kromoszómát kap, most tőle függ a dolog, dehát ez azért mégsem kívánságműsor. 

 

Olyan jó, hogy amint felmerült ez a téma, megint egyből ilyen sokan lettünk. Hónapok óta pang a topik, most meg 2 nap alatt többet írtunk, mint hetek leforgása alatt. 

Trollka74 Creative Commons License 2013.12.10 0 0 26328

Megis lesz teso? Kicsit kesobbre terveztetek a multkoraban, nem?

Előzmény: Kinga-Kaszi (26322)
Trollka74 Creative Commons License 2013.12.10 0 0 26327

Na ne mar! Gratulalok! :-}

 

Epp tegnap nezegettem a honlapodat es tobb mint egy eve nem irtal semmit... Mi ujsag veletek?

Előzmény: KisTiggrincs (26321)
csikilany Creative Commons License 2013.12.09 0 0 26326

Hu, micsoda meglepetesek :)) es hirtelen mindenki hogy feltunt:) Hat szivbol gratulalok mindenkinek!! Ha igy tudom, meg vartunk volna kicsit :) Milyen egyszerre fogtok szulni!!:)

Kinga, nektek is nagy hajra!

Nick nektek kulon orulok! Emlekszek, Bendeguz utan te eleg gyorsan szerettel volna tesot, jo sokat varatott magara, de most vegre itt van:)

Nemlajos, te is feladtad mar, s tessek, rogton jott :)

 

En megint nem tudom elkeozelni, hogy akarjak meg tesot, bar nem olyan veszes a helyzet, mint Vikivel volt, de kivagyok ettol a hasfajastol nagyon:( Meg Vikitol is :(

pacsuli Creative Commons License 2013.12.09 0 0 26325

Tyűűűű, lányok, ez aztán a meglepetésözön :)))) Gratulálok az új kismamáknak, a leendőknek pedig hajrá! :)))) Tiggrincs, te is példaképpé fogsz emelkedni számomra a négyeskével, szerintem ti csakis szentek lehettek! :)))

 

Egyébként hihetetlen, élőben egy darab négy gyerekest nem ismerek, erre ebben a topikban tömegével vagytok :))))

Ja de igen, egyik ovistársnál most született három fiú után negyedikre lány :) De mást nem.

 

Kaszi, szóval belevágtatok :) most hogy is állnak a tanulmányaid? Mikor végzel? Utána irány külföld?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!