Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2009.12.16 0 0 71
Ezt kár is szajkózni, evidencia.

Bár Paul Newman halálakor néhány bevallottan Izraelből fórumozó olvtárs kikérte magának, hogy a színész részben magyar származású lett volna.
Előzmény: Póli (64)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.16 0 0 70

Õ megkóstolta?

Előzmény: Törölt nick (67)
Póli Creative Commons License 2009.12.16 0 0 68

"Mi magyarok itt kis hazánkban ma is bűnös népként vagyunk kezelve"

Kifejtenéd, hogy ez miben nyilvánul meg ? Mert szerintem ez az elmélet egy kolosszális nagy marhaság.

Előzmény: midnight coder (59)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.16 0 0 66
Olvassa az ember a verseit a metrón és örül neki, hogy ott vannak kitéve és olvashatja őket. Azután eszébe jutnak Póli és társai és erősen megkeseredik a szája íze. Eszébe jut, hogy volt-e más magyar költőnek is ilyen sorozata a budapesti metrón stb. S már nem felhőtlen az öröme.
Előzmény: Antisystem (60)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.16 0 0 65
Honnan tudja hogy allatszar?
Előzmény: Törölt nick (8)
Póli Creative Commons License 2009.12.16 0 0 64

Én arra használom (többek között) az emlékét, hogy pár csökevényes agyút rádöbbentsek arra, hogy a holokaust magyarországi áldozatainak nagy többsége bizony magyarnak (vagy magyarnak is) vallotta magát

- és teljes joggal !

Előzmény: Törölt nick (57)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.16 0 0 63
Dehogyis. Hatmillió.
Előzmény: Zetkin Klari agyasa (62)
Zetkin Klari agyasa Creative Commons License 2009.12.16 0 0 62
elirtad nem? a komonistáknak százezermilliárd áldozata volt.
Előzmény: midnight coder (59)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.16 0 0 61
Mi, aki még annakidején ismertük. Ez egy másik dimensön, személyesebb.
Előzmény: Antisystem (60)
Antisystem Creative Commons License 2009.12.16 0 0 60

hogy szerettük.

Én most is szeretem. Te talán nem?

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (56)
midnight coder Creative Commons License 2009.12.16 0 0 59
Na ja. Csak az elhurcoltak valahogy soha nem mint magyarok vannak nyilvántartva hanem mint zsidók, cigányok. Ami valahol rendben is van, mert a származásuk miatt voltak elhurcolva. De gyilkoltak le akkortájt egy rakás magyart is akik szintén nem vétettek mást mint hogy magyarok voltak. És erről elég mély kuss van. Ahogy anno Hitlerék 6 millió polgári áldozata óriási publicitást kap a kommunisták 120 millió áldozatához képest. Ami nem azt jelenti hogy az előbbi rendben lenne, hanem azt hogy nagyon erősen él a kettős mérce.

Mi magyarok itt kis hazánkban ma is bűnös népként vagyunk kezelve, minden ami nemzeti legalábbis a ciki kategóriába van sorolva bizonyos véleményformálóknak köszönhetően, holott ehhez az egészhez a magyar nemzetnek mint olyannak viszonylag kevés köze volt. Nem voltunk persze teljesen ártatlanok, de semmivel nem voltunk bűnösebbek mint bárki akkortájt Európában - beleértve a szövetségeseket is.
Előzmény: Póli (43)
Antisystem Creative Commons License 2009.12.16 0 0 58

Abszolutly... és nem csak a mezei fajtát, hanem pl. a lakása lenyúlásában segédkező fehérgalléros ügyvédurat is... őt két hétre...

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (55)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.16 0 0 57
Egészen biztos vagyok benne, hogy (az amúgy keresztény) Radnóti Mikós nagyon nem örülne, ha látná hogy kik és mire használják az emlékét nap mint nap, évtizedek óta. :((
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.16 0 0 56

A drága jó Glatter Miki, hogy szerettük. Ma is tudom vagy 12 versét. A Hiller nemrég tüntette ki az özvegyét.

Törölt nick Creative Commons License 2009.12.16 0 0 55
Tehát aki szándékosan idős asszonyokat foszt ki azokat kalodába közszemlére ?
Előzmény: Antisystem (53)
Zetkin Klari agyasa Creative Commons License 2009.12.16 0 0 54
hehe :)
Jól elqrtam mi?
Előzmény: Törölt nick (52)
Antisystem Creative Commons License 2009.12.16 0 0 53

Nem, a bűnök közül egy részhalmaz az, ami még aljas is. Tudod, ha valaki messze fut a buxáddal mert kell neki a pénzed, azt el kell kapni, le kell csukni, vagy kevésbé jogállamilag szétrugni az alfelét. Ez egy dolog. Az meg egy gyökeresen másik, ha valaki emellett még aljas is, védekezésre képteleneket foszt ki, a fosztogatókat pl. anno (meg nem annyira anno is, ld pl a Katrina) simán agyonlőtték...

Egyébként nem vagyok jogpozitivista, embereket nem a törvényekhez való viszonyuk alapján ítélek meg elsősorban. De az aljas embereket rühellem.

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (45)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.16 0 0 52
kihagytad a kirakja-t
Előzmény: Zetkin Klari agyasa (50)
Póli Creative Commons License 2009.12.16 0 0 51
Nálad mit rövidít a "PC"  ??
Előzmény: midnight coder (38)
Zetkin Klari agyasa Creative Commons License 2009.12.16 0 0 50
Jaj nemá, teszitek itten a debilt. :))

Nem a svastikával, a csillaggal, az árpádsávval, a kereszttel (kettős vagy szimpla tökmindegy) van a baj, hanem annak a fejével aki kirakja melldöngetve összetákolja, kirakja, felfesti stb, s közben a szívében egész más dolgokat él át mint amit a jelkép valójában megtestesít.
Előzmény: Törölt nick (27)
MGperY Creative Commons License 2009.12.16 0 0 49
neked ez jutott.
Előzmény: Törölt nick (47)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.16 0 0 48
írógörcse van. régi bányász betegség, nem kell bántani.
Előzmény: Törölt nick (44)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.16 0 0 47
Akkor se.
Előzmény: MGperY (46)
MGperY Creative Commons License 2009.12.16 0 0 46
ez a #1nek szólt.
http://forum.index.hu/EditArticle/ReplayEditArticle?a=95878506&t=9197741
Előzmény: MGperY (42)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.16 0 0 45
De nyilván az összes tolvajra, sőt az összes bűnelkovetőre is ezt gondolod.
Előzmény: Antisystem (41)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.16 0 0 44
Ennek a hsznek nem sok teteje van.
Előzmény: MGperY (42)
Póli Creative Commons License 2009.12.16 0 0 43

"Itt már volt mindenféle holokauszt, épp csak a magyar áldozatokról nem akar senki beszélni"

Lószart. Ennél az elhurcolt és elpusztított áldozatnál magyarabb ember kevés született a XX. században !

Előzmény: Törölt nick (26)
MGperY Creative Commons License 2009.12.16 0 0 42
ja tényleg, összeszarozni meg munkaidő után szoktak.
jellemező.
"Önkormányzati feladat, nemdebár."
a szarozás meg kinek feladata,nem segítenél? látom te nagyon okos vagy, azért kérdem.
Antisystem Creative Commons License 2009.12.16 0 0 41

Hát, szerintem pont az lenne ellenük a leghatékonyabb védekezés, ha ki lehetne tenni őket egy hétre kalodában a piactérre, mint anno...

Ezek az emberek ugyanis leginkább gyávák, ők sötétben osonnak rongálni, fosztogatni, mocskolni, gyűlölködni... arc nélküli emberek...

ÜdV

Előzmény: Törölt nick (34)
Antisystem Creative Commons License 2009.12.16 0 0 29

magyarok jogos és teljesen érthető cigánygyűlöletén.

Jogos és érthető gyűlölet? Az mi? Fából vaskarika?

Jogos és érthető az lenne, ha az emberek elkezdenék azt követelni, hogy az állam a törvények szerint lépjen fel a garázdával szemben is, meg a halottgyalázóval szemben is. Nehogy már megpróbáljuk jogosnak és érthetőnek eladni azt, ha valaki a mai valós vagy vélt sérelmeiért 70 éve meggyilkolt emberek emlékén akar elégtételt venni... annyi köze van annak az igazsághoz, mint a jáccótéri bokorban rejszolónak a szexuális élethez.

ÜdV

Előzmény: Delinkee (18)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!