Keresés

Részletes keresés

zividivi Creative Commons License 2009.11.25 0 0 95

Sok víz elfolyik még addig a Dunán.

És az vad oroszlán sarokbaszorult.   Ki tudja, mire képes kínjában.

MInden esetre, a polgárháború eddig nem jött be neki, pedig elég dühödten forszírozza.

Előzmény: Regisztrált ingyenél (-)
Izom_Szem Creative Commons License 2009.11.25 0 0 94
"felszámolni a posztkommunista mszp-t és szdsz-t "

A többi bejegyzett pártot miért nem említed?
Stingary Smith Creative Commons License 2009.11.25 0 0 92
Nem fogja elszúrni 3x-ra is. Minimum feles többséggel győznek. Az Mszp-nek vége, nincs tovább. Volt 8 évük. Senki sem gondolta volna, hogy 8 év alatt így el lehet baszni a dolgokat. Nekik sikerült.
Előzmény: holalé (85)
atlantiszi medvetor Creative Commons License 2009.11.25 0 0 91

Sikert 2006-ban sem sokat tudtak mutatni, akkor is csak az osztogatással nyertek. Most viszont nem tudnak osztogatni, ez teszi leginkább valószínűvé, hogy buknak.

A Fidesz el tudja baszni a kampányt, de gyanítom, most nem fogja. Az már annyira el volt baszva, hogy túlzásnak is tűnt.

Előzmény: holalé (85)
BlancoAgilon Creative Commons License 2009.11.25 0 0 88
És sajna nagyon sok 76 IQ-val rendelkező van a közkatonáik között, akiknek nem tudod megmagyarázni, azt, amit amúgy értelmes embernek két pillanat felfogni. Ez a "mivanbeszótá" stílus, miközben a maradék három foga barnullik a szájában nagyon gusztustalan... :S
Előzmény: holalé (87)
holalé Creative Commons License 2009.11.25 0 0 87

én sem szavaznék rájuk.  a biliborogatás nem ér annyit, hogy a fidesz gyengébb legyen a parlamentben és ne tudja megvalósítaniazt amit akar.

pár évfolyamtársam 2002-ben és 2006-ban a miépre szavaztak, elcseszték..

szarul járt az ország.

nem szabad még egyszer ezt a hibát elkövetni.

amúgy a jobbik nyomálsa nemekm sem jön be, egyszerűen nem bírom őket gárdástul mindenestül, pedig amikor még egyetemisták jobboldali társasága volt (párton kívüli) én is tagja voltam.  2002-ben segítettünk kampányt szervezni a fidesznek stb.

de ezek nem szimpatikusak.  jött ment emberek, akik rendfenntartónak (csendőrnek) képzelik magukat...

Előzmény: BlancoAgilon (84)
Stingary Smith Creative Commons License 2009.11.25 0 0 86
Orbánnal kapcsolatban nekem is vannak fenntartásaim, de összességében még mindig sokkal jobb, működőképesebb, kormányzóképesebb formációnak tartom a Fideszt mint a jelenlegi ill volt kormánypártokat. A számokkal prezentált dolgokat meg már nem is kommentálom...
Előzmény: BlancoAgilon (78)
holalé Creative Commons License 2009.11.25 0 0 85

ja már csak 4 hónap. számolom a heteket, hónapokat, nem sok van, ezen a trenden már nem nagyon tud fordítani az mszp.  ereményeket, sikereket nem tud felmutatni.

Ilyenkor általában a 7 évvel ezeltőtti 100 napos programot emlegetik (amely már nagyon megkopott, illetve a méregdrágán megépített autópályákat, amely miatt európa szégyenei vagyunk), így a gyűlölködés, uszítás, zorbánozás következik.

nem hiszem el, hogy a fidesz 3-szorra is elronthatja a kampányát, ezért nem iszom a medve bőrére.

de az ország szégyene lenne, hogy az elkúrósok 12 évig kormányoznak úgy, hogy az ország egyre mélyebbre kerül...

Előzmény: atlantiszi medvetor (82)
BlancoAgilon Creative Commons License 2009.11.25 0 0 84
Én a Jobbikra semmiképp. Gyűlölöm a szélsőjobbot. Pedig nem vagy se zsidó, se cigány.
Előzmény: Törölt nick (83)
atlantiszi medvetor Creative Commons License 2009.11.25 0 0 82
Ezzel szerintem kurvasokan vannak ugyanígy.
Előzmény: Stingary Smith (76)
BlancoAgilon Creative Commons License 2009.11.25 0 0 81
Na jó, ezt azért túlreagálod. Gondolod, hogy Viktor és hűséges szolgái teljesen ártatlan kis báránykák ilyen szempontból?
Előzmény: Törölt nick (79)
emiksz Creative Commons License 2009.11.25 0 0 80

Nem csak ez a módszer van.

Fel lehet gyújtani a pártszékházat, a minisztériumot meg a parlamentet is.

Előzmény: Törölt nick (67)
BlancoAgilon Creative Commons License 2009.11.25 0 0 78
Ez már egészen más megvilágításba helyezi a szavaidat ;) Én sem szeretem a szocikat, de nem bízom OV-ben. Mondjuk számomra az egyik legundorítóbb dolog: azon vitáznak, hogy egy rezidens keressen már 90-100.000 helyett 200.000-ret, mire a miniszter: nincsen rá lehetőség, a kórházak 100 milliós adósságokkal küzdenek, miközben BKV-s és MÁV-os tehetségtelen, dagadtseggű senkik 100 millákat vagy ahhoz közeli, elképesztő összegeket markolnak fel saját maguknak. Azon sokalltam be egyszer, hogy a MÁV-nál pl. egy egyszerű izzó cseréje kb. 180.000 Ft-ba kerül.. :o
Előzmény: Stingary Smith (76)
Stingary Smith Creative Commons License 2009.11.25 0 0 76
Nézd, én nem mentem tüntetni, nem mentem várost szétverni, gyurcsánytakaroggyozni, gyújtogatni, rendőrt dobálni mint sok széljobber, pedig nagyon a bögyömben van ez a kormány. Én jövőre fogom magam, és elmegyek szavazni, aztán behúzom az ikszet. És igen, örülni fogok annak, hogy ez a sok semmirekellő politikus, akik a tönk szélére juttatták a hazámat - mindegy, hogy miért, vagy mivel magyarázzák... megtették, elbaszták - nem kerülnek be a Parlamentbe. Igen, örülni fogok a Fidesz győzelmének, és örülni fogok az Mszp visszaszorulásának meg az Szdsz kiesésének.
Előzmény: BlancoAgilon (74)
emiksz Creative Commons License 2009.11.25 0 0 75

Tudjátok hogyan lehet törleszteni az eddig felvett IMF hitelt (14,4 milliárd Euró) ?

1. targoncával beparkolsz a MNB szépje elé.

2. beütöd a kódot, kinyitod az ajtót.

3. a bent levő 30 milliárd euro devizatartalék kb felét rálapátolod a járműre

4. bezárod a széfet, mert még mindig több bent a pénz, mint 2002-ben.

5. beülsz, megfordulsz a targoncával, és kivezeted.

6. Ráborítod az ajtó előtt parkoló IMF kamionra.

7. Ne feledd elkérni az elismervényt az átvételről!

Kész.

A folyamat időigénye kb 25 perc.

Előzmény: Stingary Smith (66)
BlancoAgilon Creative Commons License 2009.11.25 0 0 74
Akkor is: szinte kéjes örömöt érzek a szavaid mögött.
Előzmény: Stingary Smith (71)
meret99 Creative Commons License 2009.11.25 0 0 72
Hogyne lenne más eszköz! tanácsolták is Orbánéknak, hogy tiltakozzanak a Parlamentben, adjanak be minél több javaslatot a javítás érdekében! Tiltakoztak is, be is adtak 1000nél is több indítványt, de a "demokrácia" nevében még napirendre sem tűzte a hatalma tudatában lévő proccos társaság! Az országban már szinte 10ed %ban nem támogatott kormányzatukat is legális és az ország érdekeit képviselő csoportnak tartották!:(
EL KELL TŰNNIÜK A POLITOKÁBÓL!
Stingary Smith Creative Commons License 2009.11.25 0 0 71
Igen. Csak azt kapják az Mszp-s, Szdsz-es politikusok amit megérdemelnek. Se többet, se kevesebbet. Tudod, nem a békákat szokás megkérdezni egy mocsár lecsapolásakor. Hát most fordult a kocka, ők lesznek a békák nemsokára...
Előzmény: BlancoAgilon (68)
Stingary Smith Creative Commons License 2009.11.25 0 0 70
Nem, nem tartom adekvát válasznak a gyújtogatást. Mindössze arra akartam célozni, hogy ez nem úgy történt, hogy csicseregtek a madarak, lágy szellő fújdogált aznap, aztán meg egy jó csomó ember gondolt egyet, oszt felgyújtotta a tv székházat.
emiksz Creative Commons License 2009.11.25 0 0 69

Tehát Orbán két volt minisztere is hazudik.

Oszkó nem, mert ő már tényleg elpasszolt egy részletet a lehívás helyett.

Előzmény: Regisztrált ingyenél (61)
BlancoAgilon Creative Commons License 2009.11.25 0 0 68
Ez neked az a kurva nagy öröm?
Előzmény: Stingary Smith (62)
Stingary Smith Creative Commons License 2009.11.25 0 0 66
Mindenesetre hitel visszafizetésben eleddig a Fidesz volt jobb. Az Mszp felvételben nagyon jó. Olyannyira, hogy végül sikerül annyira elbaszni az országot, hogy még talán újabb hitelt is fel kell venni.
Előzmény: emiksz (57)
BlancoAgilon Creative Commons License 2009.11.25 0 0 65
Az idén felvettekét.
Előzmény: emiksz (56)
Stingary Smith Creative Commons License 2009.11.25 0 0 64
"OVI alatt volt balos csürhe az utcán tombolva? Volt MTV székház felgyújtva?"
OV alatt volt "elqrtuk" szöveg? Esetleg csőd szélére került OV idejében az ország? No, ennyit erről.
Előzmény: Törölt nick (54)
Stingary Smith Creative Commons License 2009.11.25 0 0 62
Orbitális répáztatás szele jő.... április 11... a kolosszális répáztatás napja lesz.
Előzmény: Regisztrált ingyenél (-)
Regisztrált ingyenél Creative Commons License 2009.11.25 0 0 61
Ez csak szövegelés.
Pont fordítva történne.
Előzmény: emiksz (57)
atlantiszi medvetor Creative Commons License 2009.11.25 0 0 60

Tudod ez rendkívül egyszerű. Ha ME lesz, majd szóba állnak vele. Ha akarnak tőle valamit, majd szóba állnak vele. Amúgy úgyis csak mi kuncsorgunk nekik, mert Magyarországot úgy szarják le, ahogy van. Ez Feri alatt is így volt, ezután is így lesz.

Nem kell ez a duma a szalonképes baloldalról, megy a bunkó jobboldalról, mert baromság. Feriék valóban jobb seggnyalók voltak, Orbán valószínűleg nem fog nyalni annyira, de ez nem is baj. A seggnyalókat sehol sem tisztelik, csak felhasználják. Ahogy minket is csak szivattak, ahol lehet a gyakorlatilag nulla érdekérvényesítési képességgel rendelkező külügyünk miatt, amely mindig lefeküdt a külföldi érdekeknek.

Előzmény: BlancoAgilon (47)
emiksz Creative Commons License 2009.11.25 0 0 59

Van bárkinek egy fotója, amint OV és VP beszálget? vagy csak egymás mellett áll?

Mostmár szeretnék látni egyet.

Előzmény: holalé (58)
holalé Creative Commons License 2009.11.25 0 0 58

na inkább kúrcsányra volt jellemző, hogy benyal mindenkinek, akinek lehet.

Orbán korrektül elmondta miről beszéltek, mennyi időt, milyen okból...

a tényeket ne hagyd figyelmen kívül megint.

Előzmény: Törölt nick (55)
emiksz Creative Commons License 2009.11.25 0 0 57

ezért kell OV, hogy szembeszálljon az IMF-el-

Tájékozódj:

Oszkó: nem kell több IMF hitel.

Varga, Matolcsi: felhasználjuk a maradék imf hitelt, és tárgyalunk egy másodikért.

Forrást hozzak, vagy láttál már hírportált?

Előzmény: Regisztrált ingyenél (50)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!