A szippantós IFA sem lenne rossz, de személy szerint én még több magyar gyártmánynak örülnék. Esetleg arra rá tudsz kérdezni, hogy ilyen Csepelt terveznek-e kiadni a jövőben?
Pedig töredék költségből lefejleszthetnék. Az alkatrészek 95%-a már a birtokukban van és megúszhatnák 3D szkennelés nélkül, hiszen lényegében csak egy hosszabb alváz, meg plató kellene, ami kiszámolható az alaptípus terveiből és egy jó gyári színnel ( bordó, szürke, sötétzöld, sárga) megfejelve nagy siker lenne.
Megkérdeztem a hosszú platós IFA teherautónak van -e esélye szerepelni a sorozatban, de nem sok biztatást kaptam, mivel volt már hasonló. Ellenben a szippantós kivitel esélyes lehet.
Igen már ilyen típusú modellem van .Köszönöm a segítséged .Olyat keresek mint ami neked van az az egyedi .Gondolom senki nem készít egyedi modellt kérésre( természetesen nem ingyen gondolom )
Az nem semmi .Nagyon részletes és gyönyörű lett .Hát nagy kár hogy vásárolni nem lehet ilyent illetve hogy ezekhez való modelleket is már nehezen lehet beszerezni amikből építette. Nagyon szép munka
Konkrétan így erre a modellre de akkor ahogy látom ez módosított egyedi változat , pont ilyet keresek évek óta nagyon nagy emlék és eszmei érték kapcsolódott egy valóshoz pont ugyan igy ahogy kinéz a képeden annyi különbségben hogy az piros volt.
Már melyikre gondolsz? A sárga az saját átalakítás, az alapot adó kék ponyvásból, vagy a másik rendőrségi kivitelből a két közismert, itt nem reklámozható magyar webes piactéren (vtera, jófgás), iletve a börzéken 10e környékén még találsz eladót.
Köszi, bár azért lehetett volna jobb is. A rézmaratás elvileg tökéletes lehetne, csak nem nagyon tudok olyan lehetőségről, ahol ez kisszériában elérhető lenne.
Gyönyörű lett az átalakításod után! Az, hogy a hűtő alig látszik a rács mögött, nem akkora baj, hiszen a valóságban is sokszor a fényviszonyok függvényében alakul mindez. Ami felmerült bennem, hogy az apró feliratokat esetleg nem lehet-e pótolni rézmaratott darabokkal? Bár az is igaz, hogy azok talán túlságosan filigrán darabok lennének ebben a méretarányban.
Jó gép, csak már nem mai, ezért kevés az élességpontja. Általában 70-es gyújtótávon, f/9 rekesszel, öt-hat fókuszpontra élesítve készítek fotókat és két programmal fűzöm őket egybe, illetve dolgozom ki a képet.
Gondolkodtam én is a gyáriban, akár kettőt is beáldoztam volna a cél érdekében, hiszen azokon sokkal szebbek, részletesebbek a szerelvények, platóvasak, viszont a rövidnek annyira más az oldalán a kiosztása, hogy nem láttam lehetőséget abból hosszút készíteni.
Nem a reklámért, de a lécezést a IX. kerületi JAKO modellnél vettem, hihetetlen jó minőségűek az akár csak 1mm vastag fenyőlécei, cseh gyártmányok, 1m-es darabok, de bitangegyenesek, nagyon pontos élekkel.