A rócsildok már elég régóta nem rúgnak labdába, viszont annál nagyobb befolyásuk van (az amerikain kívül) a francia, holland, angol, német -és most jól fogózz meg!- az ARAB bankoknak.
És hogy ne ANNYIRA hülyén halj meg, most itt, magunk között még azt az extrahiperszupersubrózsállóantitkos értesülést is megosztom veled, hogy a napfoltokat sem a zsidók piszkítják oda!
Ha bármely magyar szájton találomra beleolvasgatsz bármely fórumba, 25 hozzászóláson belül találsz valakit, aki minden kétséget kizáróan bebizonyítja, hogy mindennek a zsidók az okai. A pénzügyi válságtól a hím alligátorok péniszméretének csökkenésén át a jégesőig.
Ha már így fölmerült benned a kérdés, akkor a válasz igencsak véleményes. Tudod rara avis in terris, ÉN szeretem Wagnert és soha nem horgadt föl bennem a kíváncsiság ez ügyben.
Már megbocsáss Kanikám, de ez legyen a te problémád.
Engem sokkal inkább érdekel, hogy mitől is vagy te ennyire szemérmes?
(Ja, és még az is érdekelne, hogy TE konkrétan hány BECSÜLETES zsidó zöldségest, hentest, mosógépszerelőt, szőnyegtisztítót, mozdonyvezetőt -a nem kívánt törlendő ismersz?)
Amennyiben így áll a helyzet, akkor hogy lehet ezek után megkülönböztetni a hülyezsidók kizárólag szavazatszerzési célból elkövetett antiszemitázását a komoly emberek megalapozott, jogos és mindenféle hátsó szándékoktól mentes antiszemitázásától?
Mi a sütőipari szakmunkás búzaőrleménytől fehérlő ivarszervéért?
Egy amerikai város rosseb tudja hány tucat tagból álló képviselőtestületében akadt 1 (ein stück) fószer, aki a.) a hülyezsidó mintapéldánya b.) ezzel az izével óhajt a következő választáson pár orthodox hülyét plusz szavazónak megnyerni és uraságod erre ihajcs színpadra állítja itt az "Éhtyúk a taknyon" görög drámát.