Keresés

Részletes keresés

maszuletettbarany Creative Commons License 2009.10.09 0 0 268

Sztem meg csak irigy vagy a polgármesterúr sikereire! :)

Előzmény: mustár-mag (266)
maszuletettbarany Creative Commons License 2009.10.09 0 0 267
Előzmény: Törölt nick (265)
mustár-mag Creative Commons License 2009.10.09 0 0 266
Bocs, a lényeg lemaradt:
Az, ha valaki ilyen stílusú levelet ír - tegye, ha ezt látja jónak.
De az, hogy ezt valaki az általa képviselt szervezet hivatalos lapjában közzétegye - na, azt már nem lehet szó nélkül hagyni.
Előzmény: mustár-mag (264)
mustár-mag Creative Commons License 2009.10.09 0 0 264
A levél 28 sora 14 db dicséretet tartalmaz a "siker" szó 4-szeri, a"jó" szó 8-szori említésével és a "telitalálat", "népszerű", magával ragadó" kifejezések közbeiktatásával. Külön figyelmet érdemelnek a "szíveskedjék elégedett, dicsérő sorainkat köszönetünk jeleként kezelni" és a levelet záró "Szükségünk van Önre..." megállapítások is. (Szerintem ezt még Rákosi elvtárs is megirigyelte volna!)

Nem kéne a levél szövegét megzenésíteni?

Előzmény: maszuletettbarany (263)
maszuletettbarany Creative Commons License 2009.10.08 0 0 263

Vannak ám itt ilyen életszagúbb, életvidámabb témák is

bépé22.hu:

>>>

Lakossági vélemény a borfesztiválról A kerület sorsát figyelemmel kísérő, a rendezvényeket szorgalmasan látogató budatétényi polgárok szeretnénk közvetlenül visszacsatolni e rendezvényről alkotott véleményünket.

Tisztelt Polgármester Úr! Kedves Szabolcs Attila!

Örültünk, hogy – reméljük nem csak a XX. évforduló kiemelése céljából, hanem tartósan – több sikeres újdonság jellemezte a rendezvényt.

Észleltük, hogy még a sikertelenül vállalkozó zöldséges bódéját is lebontatták a Tóth J. u. elején, meg általános takarítás történt.

Sikeresnek ítéltük, hogy a vállalkozók, mesterek standjait szervezettebben helyezték el: jó volt, hogy a Kossuth L. utca nem volt mindenhol és mindkét oldalon tele, lehetett közlekedni, sétálgatni, bár az már a rendezvény sikere, hogy bizony a tömeges szembe sétálókat el-el kellett kerülgetni.

Nagyon jó volt a rendezvény koncentrált két főhelyre is: a Savoyai J. tér és az Oroszlános Udvar mindig jó volt kikapcsolódásra a borkörút közben, de nem tétlenül, hanem zenei programok részeseként, meg eszem-iszom csücsülők tömegében.

A sétálók között elvegyülő szorgos „szelektív gyűjtő” személyek és a mindig ürített stabil terpeszű zsákos gyűjtők telitalálat, és külön emelte a fesztivál kultúráját.

A kisvasút máshol soha nem látottan népszerű volt, nem is tudtuk igénybe venni, sorbaállás helyett is kortyolgattunk.

Egy kulturált tömeg kulturált ünneplése, szórakozása, még ha ennek egyik legfontosabb mozgatója a koccintgatás is, magával ragadó! Nem láttunk csak vidám, jó hangulatú és JÓZAN embereket, hál’ Istennek sok-sok fiatallal és sok gyermekes kiskocsikkal. Jó alkalom hát egy ilyen fesztivál is az összetartozásra, a tapsokból érezhették a zenekarok a sikerüket, különösen boldogok voltak a külhoni magyarok, meg is hálálták színvonalas produkciójukkal. Jó volt látni, hogy „otthon” érzik közöttünk magukat.

Kedves Polgármester Úr!

Sok, terhes előkészítő munkája után szíveskedjék elégedett, dicsérő sorainkat köszönetünk jeleként kezelni. Fontosnak tartjuk, hogy tudja: eredményes útépítések, közlekedés átszervezések, szociális segítő programok stb. mellett ilyen jó hangulatú, személyes, családi rendezvények segítik, hogy kerületünk irányítását hosszú távon jó kezekben érezhessük.

Szükségünk van Önre és természetesen Csapatára.
Köszönjük a szép hétvégét, gratulálunk.

2009. szeptember 25.

<<<

maszuletettbarany Creative Commons License 2009.10.08 0 0 262
Elég komoly dugulást okozott a témád! :)
Azon Creative Commons License 2009.09.22 0 0 261
És erre:

„Esze Tamás képviselő: Dr. Kovács Béla képviselőtársa felvetésére tájékoztatja, hogy a 15. napirendi pontban javasolta, hogy ne fogadja el a Képviselő-testület a bizottságnak azt a véleményét, miszerint nem foglal állást. Két különböző dologról van szó, az egyik a rendőrségi feljelentés dr. Kiss Péter és társai ellen hanyag kezelés miatt. Ezt vizsgálja a rendőrség. Az ad-hoc bizottság a Vagyonkezelő 2003. évi veszteségének okait vizsgálja. Ezeket az okokat a bizottság feltárta, csak nem fogalmazta meg. Rendelkezésükre áll egy igazságügyi szakértői anyag, melyért több százezer forintot kifizettek és ebben pontos utalások vannak arra vonatkozóan, hogy mi okozza a veszteségeket. A két ügynek semmi köze nincs egymáshoz. A rendőrségi vizsgálatnál is pozitívumként szerepelhet a Képviselő-testületet illetően, hogy a probléma egy részét már feltárta.

Bollók Istvánné polgármester: Képviselő úr azt mondta, hogy Kiss Péter ellen nyomoz a rendőrség hanyag kezelés miatt. A rendőrség őket is megkereste és tájékoztatta, hogy ismeretlen tettes ügyében nyomoz.

Hável Benedek képviselő: Nem szép dolog, hogy név szerint említett valakit képviselőtársa. Egyetért dr. Kovács Béla képviselő azon véleményével, hogy nem kell a rendőrségi ügyet és a bizottsági munkáját egy napon említeni. A Képviselő-testület megbízta a bizottságot, hogy vizsgálatot folytasson és meggyőződése az, hogy ez a felkérés kötelező és a bizottságnak be is kellene számolnia a munkájáról. A telekeladásokkal foglalkozó bizottság is évek óta munkálkodik már és ott szintén nincsen határozat és tájékoztatás. Nem érti, miért nem tájékoztatja a bizottság a Képviselő-testületet arról, amit megállapított. Minden olyan vizsgálódás, melynek tárgya a VAX vezérigazgatója, hamvában elhal, pedig ami itt folyik, azt már egyszer tényleg meg kellene nézni és ennek véget kellene vetni. Kéri képviselőtársait, ne fogadják el a bizottságnak azt az álláspontját, hogy nem dolgoznak tovább, hanem amire megbízásukat kapták, azt végezzék el függetlenül a rendőrségi vizsgálattól. Amit a bizottság megállapított, azt hozza a Képviselő-testület tudomására.”
Előzmény: maszuletettbarany (256)
Azon Creative Commons License 2009.09.22 0 0 260
Elnézést! Erre gondoltam pl.:

„Bollók Istvánné polgármester: Napirend előtti felszólalásra kért lehetőséget Hável Benedek képviselő úr a Kori Bt-vel szemben elkövetett károkozás és dr. Kiss Péter zsarolásnak minősíthető magatartása tárgyában. Tájékoztatja a Képviselő-testületet, hogy ezzel kapcsolatban minden képviselő levelet kapott és most kiosztásra került a Vagyonkezelő Rt. vezérigazgatójának a témában adott reagálása. Kéri képviselő urat, hogy hozzászólását úgy tegye meg, hogy személyiségi jogokat ne sértsen.

Hável Benedek képviselő: Rendkívüli gondossággal szokott ügyelni arra, hogy senkit ne sértsen, de ez az eljárás minősíthetetlen. Szégyelli magát, mert ami történt, szégyen a Képviselő-testületre és az Önkormányzatra, mert azért vannak, hogy segítsék az itt élő emberek életét. Ez a kis cég elkezdett építeni egy pavilont végleges építési engedéllyel. Az akkori polgármester arra járt és azt mondta, hogy ide mégsem, és le kellett bontani. Ennek a kisvállalkozásnak komoly kára keletkezett ebből. Ahelyett, hogy az Önkormányzat belátta volna, hogy hibázott és ezt a kárt kifizette volna, elhatárolódott, további kárt okozott. A per 6 éve folyik és mindent megtesz az Önkormányzat képviseletében eljáró VAX Rt., hogy ennek a pernek ne legyen vége. Több alkalommal nem jelentek meg a tárgyaláson. Vezérigazgató úr azt is eldöntötte, hogy ez a kiskereskedő mit árulhat a boltjában és mit nem és azért mondta, hogy mindaddig, amíg el nem áll a pertől a tulajdonos, addig nem járul hozzá kéréséhez. Kíváncsi arra, hogy ezt az ámokfutást meddig fogják eltűrni, meddig kell embereknek elviselni ezt a pökhendi, zsaroló magatartást. Nem a Vagyonkezelő hatásköre meghatározni azt, hogy a vállalkozók milyen tevékenységet folytathatnak.”
Előzmény: maszuletettbarany (256)
maszuletettbarany Creative Commons License 2009.09.22 0 0 259
Nem t'om ... :) Én póknak gondolnám.
Előzmény: Törölt nick (257)
maszuletettbarany Creative Commons License 2009.09.22 0 0 256
Soha nem fogjuk megtudni, mi a mondandód, ha ilyen szégyellősen próbálod a népet rávezetni! :) A stáblistát átfutottam a jkv. elején, aztán megláttam h. ötvenvalahány oldal...
Előzmény: Azon (255)
Azon Creative Commons License 2009.09.19 0 0 255
Én már nem tudom ki-kicsoda. Itt egy link egy 2006-os ülésről:
http://www.bp22.hu/dokumentum/bp22_tjkv_400.doc
Másik párt, másik polgármester, de a helyzet továbbra is ugyanaz. Vajon miért?
Előzmény: Törölt nick (254)
maszuletettbarany Creative Commons License 2009.09.18 0 0 253
Arra azért számítanék, ha van ott további cucc és látták, akkor vissza fognak menni érte, hogy azt is meglovasítsák...
Előzmény: Hintóslaci (251)
Azon Creative Commons License 2009.09.18 0 0 252
Igaz, de ez akkor is furcsa, annyira magyar. Legalább valami kamuszerződéssel foglalkoztatták volna tovább, és nem így. Egyszerűen nem értem mit keres még ott, ha lejárt a megbízatása. Jó lenne, ha valaki elmagyarázná, hogy egy olyan közpénzen foglalkoztatott vezérigazgató, aki az elmúlt években, tudtommal kizárólag csak rosszat tett a kerületnek és a lakóinak milyen indokkal alkalmaznak még tovább 3 évig?
Előzmény: Törölt nick (244)
Hintóslaci Creative Commons License 2009.09.18 0 0 251
Az hogy a kocsikból elvitték az aksikat, az a saját faszságom, mert nyitva volt. Meg amit a kertből elvisz, azt minek hagytam elöl és szem elött, de ne akarjon bejönni és ne akarjon betörni. A kezét vágnám le mindnek legszívesebben, De nem mondok ilyet mert ha egyszer megteszi valaki tényleg akkor simán elővesznek engem.
Előzmény: maszuletettbarany (249)
Hintóslaci Creative Commons License 2009.09.18 0 0 250
Ez egy 1932 és 35 között gyártott Opel 1.2-es.
A hűtő egy további darabja ma lett meg szintén a méh-be, de mivel fejszével lett szétvágva ezért javíthatatlan. Továbbá mint kiderült még hogy a vízpumpáját is elvitték, meg egy Oldalkocsis r75-ös bmw kereket is de ezek nem lettek meg, ezek valószínűleg most döcögnek valamelyik vasolvasztó felé. További adat: Sztojka János Ercsi Gárdonyi u. 3 - az egyik elkövető. A rendőrök is tudják de a jogszabályok kötik őket, Legalábbis azt mondják. Most minek vívjak háborút, tudják hol lakom, Amikor egyedül vagyok otthon akkor simán visszajönnének hordástól bosszút állni. Nem akarok úgy járni mint a Tanár úr, úgy hogy meglincseljenek, és ez nem félelem csak ésszerűség.
maszuletettbarany Creative Commons License 2009.09.18 0 0 249
Részvétem, gondolom a kocsikból az akksikat is szakszerűen szerelhették ki! A kispesti kábellopás jut eszembe, amikor 100eft értékű rézért csináltak 100 millió körüli kárt. Vagy amikor asszem ukrajnában loptak el egy gőzmozdonyt(!) és szétvágva az ócskavastelepen került elő.
Előzmény: Hintóslaci (246)
Féreg_8V Creative Commons License 2009.09.18 0 0 248
És honnan vágod ennyire pontosan az adatokat? Lehet akkor fel kellene őket keresni(bár ezzel sokat nem jutsz előre), vagy, ha ilyen bizonyítékaid vannak akkor a rendőrségnél megtenni a megfelelő lépéseket mindenképp.
Sajnálom az esetet, opel hűtőt pedig főleg.. Milyen opelről van szó egyébként?

Még a buszos topicban írtam anno, múlt év dec 24. én a kertből vitték el a két fenyőfánkat, amíg itthon voltunk....:S, illetve kora tavasszal szintén a kertből autó feltörve, pancser amatőr módon, rádiót elvitték, a kocsit is akarták, pedig az értéke igen alacsony, szerencsére az nem jött össze...
Ezek nagyon nem jó dolgok, nem is tudom mi lenne pontosan a megoldás, a közbiztonság javítására, (súlyos társadalmi problémák vannak) minden esetre, hozzánk jött már be barna és fehér is egyaránt:(( A rendőröket nem akarom bántani, a polgárőr autóból való sebességmérés egy más kérdés, azért az nem túl szimpatikus, de ez van, bár a polgárőröket, ha jól tudom az önkorm. fizeti.
HG4I Creative Commons License 2009.09.18 0 0 247
Az eltulajdonított, de meg nem került tárgyakért nézz körbe (értsd: "átvehetők") az alábbi címek valamelyikén:

2451 Ercsi, Tolsztoj u.; Lavotta u.; Gárdonyi u.; Nefelejcs u.; Egressy B. u.

A területre belépés csak saját felelősségre! Egészségre veszélyes és káros!
Előtte szólj a rendőröknek, mely időpontban ne menjenek arra.... (megteszik, sőt megköszönik).

Ajánlott akciós kezdő-létszám 2 tucat felett legyen...
Hintóslaci Creative Commons License 2009.09.17 0 0 246
Tisztelt kerületiek! Felhívom mindenki figyelmét a fokozott védelemre és odafigyelésre, saját és szomszédaink érdekében. Tegnap délután 2-3 között bizonyos ercsi-i illetőségű Góman és Sztojka familia tagjai bejöttek a Kunyhó utcai telkemre Minden melléképületbe benéztek, kazánházamba betörtek és kb 150000Ft-nyi szerszámot és veteránjármű alkatrészt elvittek, az udvaron álló autókból az aksikat elvitték, Kb 300000 nyi kárt okozva távoztak, Hála isten a lakásba nem tudtak bemenni. A cuccok egy részét megtaláltam egy Méhtelepen. De Pl szerszámgépek nem lettek meg, Egy 1932-es Opelom Hűtőét elvitték fejszével szétvágták, külön horganyra és rézre, a hűtő teteje lett meg szét verve, ez egy pótolhatatlan, lehet hogy soha be nem szerezhető darab volt. A betörők egy Kék Ford sierra kombival voltak, Dsz-... rendszám. Jobb eleje törött a kocsinak. Mindenki figyeljen a környéken hátha valaki rajtakapja őket. És még ne legyek rasszista. Most mennyek az ombudsmanhoz ? Hogy a roma bűnözök betörnek és kirabolnak egy magyart? Lassan mi magyarok is kisebbség leszünk, várjak addig? Elnézést a helyesírási hibákért de még mindig Qrva ideges vagyok. Amit itt leírtam ezek tények.
maszuletettbarany Creative Commons License 2009.09.17 0 0 245
Azt ki dönti el/hol lehet javasolni, hogy hova kerüljön szemetes? A Bérkocsi utcában az árkot az alkeszok rendszeresen telidobálják kis üvegekkel, azon a helyen végeznek általában a tankolással, meg azért dobnak mellé egy kis csokipapírt és ez+azt. Ha lenne szemetes talán oda dobnák be.
Azon Creative Commons License 2009.09.16 0 0 243
Értelemszerű, hogy magától nem állt félre, de ez az „átszervezés” alkalom lehetett volna arra, hogy félreállítsák. Megérteném, hogy alkalmazásban marad, ha jól csinálta volna a dolgát, de itt az érzéseim szerint nem a szaktudása miatt marasztalták, hanem a tudása miatt.
Előzmény: Törölt nick (240)
Azon Creative Commons License 2009.09.16 0 0 242
A KÖSZ honlapjáról is letölthetőek már a vezetői bérek, és sok bizottsági ülés jegyzőkönyve is megtalálható a kerület honlapján.
Előzmény: maszuletettbarany (241)
maszuletettbarany Creative Commons License 2009.09.16 0 0 241
forrás?
Előzmény: Azon (239)
Azon Creative Commons License 2009.09.16 0 0 239
Üdv!
Engem nagyon meglepett, hogy dr Kiss Péter továbbra is a VAX-KÖSZ-nél dolgozik, mint ügyvezetői referens, ugyanannyi fizetésért, mint a jelenlegi vezérigazgató.
Nekem furcsa, hogy az önkormányzat honlapján az utolsó információ vele kapcsolatban ez volt: „A testület pályázatot írt ki a VAX XXII Zrt. vezetői munkakörének betöltésére, mivel dr. Kiss Péter megbízatása 2008. június 30-án lejár.” A KÖSZ honlapján sem találtam a nevét a munkatársak között. Nem értem, hogyha közölték, hogy a megbízatása lejárt, azt miért nem, közölték, hogy továbbfoglalkoztatják közpénzen, mint referenst? Lehet, hogy ez az információ csak a helyi lapokban volt olvasható?

A referens munkakörökkel kapcsolatban gondoltam, hogy beillesztem ide ezt a pár mondatot, melyek pár éve hangzottak el valamilyen bizottsági ülésen:

Perlai Zoltán képviselő: Hallották, hogy közművelődési, sajtó és civil referens lesz. A turisztikai referens személye kérdéses, vagy a feladatát ki fogja ellátni? Ez jár bármiféle plusz költséggel az eddigi állapotokhoz képest? A feladat és hatáskörök kérdésére is várják a választ.

Szabolcs Attila polgármester: A turisztikai referens marad, őt most azért felejtette ki, mert fizetés nélküli szabadságon van januárig. Különböző megoldás van, van, aki szerződéssel és van, aki állományban tölti be ezt a feladatot. Most egy plusz munkatárs lesz a korábbiakhoz képest. Ha az eddigi kamuszerződéseket is beleszámítják, akkor nem kerül többe mint az előző ciklus alatt.

Itt félregépeltek valamit, vagy a polgármesterünk valóban, jegyzőkönyvezett bizottsági üléseken beszél kamuszerződésekről?
maszuletettbarany Creative Commons License 2009.09.15 0 0 237
Ha jól értem a logikádat, akkor itt egyszerűbb topikot rombolni. :)
Előzmény: Törölt nick (235)
kertvarosi Creative Commons License 2009.09.15 0 0 236

a borfesztiválon volt a búcsú helyszíne, volt a zenék helyszíne a pincék pavilonjaival, és voltak pincék, amit meg lehetett látogatni.

Én pl. beértem volna kevesebb búcsúval is, de a Kossuth Lajos utca tömve volt szombaton, tehát van igény rá, akkor meg miért ne legyen.

Nem tudom a fesztivál szó pontos megfelelője-e az eseménynek, de egy olyan rendezvény volt, ahol a kerület minden polgára meghívottnak tekinthette magát, nem csupán a kiválasztottak. És már ezért megérte.

Az 500 Ft-os pohár egyébként a rendezvények belépőjeként szolgált (elvben).

Törölt nick Creative Commons License 2009.09.15 0 0 235
Csak a topikrombolók dolgát nehezítették meg a saját moderatura részéről.
Előzmény: szövegláda (234)
szövegláda Creative Commons License 2009.09.12 0 0 234
Olvasom a topiknyitót. És mondjátok, más lett a BT - múlt, jelen jövő, mióta klubtopik lett?
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.11 0 0 233
Üdv!

Nagyon szépek a fotók,Gratulálok!
Előzmény: skitty (229)
sebesjelölt Creative Commons License 2009.09.10 0 0 230
Remek portrék vannak köztük, a Hollerung Gáborról készültek még ezek közül is kiemelkednek.
Előzmény: skitty (229)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!