Keresés

Részletes keresés

Tibsike Creative Commons License 2009.07.09 0 0 91

Hát hogy minek is nevezzük az most ebben az esetben nem fontos, lényeges lenne az is, hogy az öregek továbbra is az ő vezetékes telefonjukról tudjanak minket hívni ugyanazzal a tarifával mint eddig.

Sikerült helyi tapasztalatokat is begyűjtenem két ismerőstől. Úgy látszik hogy itt Dunaújvárosban a digi fejlesztett vagy javított valamit mert a korábbi panaszok megszűntek, szal egyikőjük sem panaszkodik. Nics visszhang, nem szakadozik meg, stb, stb. Sőt itt még telefont is adnak az új előfizetőknek! :))

Digitális adások tekintetében tisztul bennem a kép :) azt hiszem az a  lényeg hogy kell vásárolni egy megfelelő set top boxot.

Viszont volna megint egy kérdésem:

Ha esetleg megrendelem a HBO MaxPak csomagot akkor az a gyakorlatban hogyan működik? Adnak a kábel és tv közé valami kütyüt vagy "központilag" engedélyezik, adják a jelet?

digicat Creative Commons License 2009.07.08 0 0 90
A "vezetékes telefon" megnevezés félrevezetés (UPC esetében is), hiszen szó sincs vezetékes telefonról, IP telefon előfizetést kapsz.
Előzmény: Tibsike (86)
Tibsike Creative Commons License 2009.07.08 0 0 89

Ahha!

Hát köszi, még próbálok itt a városban is helyi infókat gyűjteni. A mostani szolgáltatók műszaki szinvonalával semmi gondom bajom egyedül az árak azok amelyek nem szimpik főleg a digi ellenében.

Több verziót is átgondoltam a baj az hogy pld. az invitelnél csak vonalas telefon az valami brutál, tehát mindenképp "duplázni" kell valahol, mindkét szolgáltatónál legalább két szolgáltatást igénybe kell venni ahhoz, hogy alacsonyabb legyen az ár ami persze még így sincs a digi közelében.

Előzmény: Törölt nick (87)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.08 0 0 88

kábelos=kábeles

Tényleg messze vagyok a központtól .......:)))

Előzmény: Törölt nick (87)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.08 0 0 87

Az internetszolgáltatásuk jobb és stabilabb, mint a Tcom volt /nálam persze/. A tv vonallal sincs semmi probléma.

A telefont viszont gondold át, riasztót eleve nem javasolt rákötni, ők is tiltakoznak ellene. Nálam néha nincs vonal, várni kell rá, néhány perc múlva már elérhető. A munkahelyemen /TVnetwork/ detto, nem stabil.

A telefon egyelőre rosszabb minden kábelos cégnél, mint a tel szolgáltatóknál, kizárólag anyagilag kedvezőbb a kábelos megoldás.

Ha nagyon fontos a telefonos elérés, akkor maradj a hagyományos megoldások mellett. 

Előzmény: Tibsike (86)
Tibsike Creative Commons License 2009.07.08 0 0 86

Sziasztok!

A piszkos anyagiak miatt erősen gondolkodom a szolgáltató váltáson. Jelenleg (Dunaújváros) az internet és a vonalas telefon az Invitelnél a tv a UPC-nél van. Jó lenne mindhármat a digi-hez vinni.

Több fórumon is olvasgattam olyan bejegyzéseket, miszerint nagyon rossz az átviteli minőség, erősen visszhangzik, stb. Az öregem idén tavasszal szerződött a digivel ő is kért vonalas telefont, de abban az időben valami "központi műszaki hibára" hivatkozva nem is kötöttek telefonra szerződést! Az ügyfélszolgálatot képtelenség felhívni, (mondjuk ez elsőre egy jó nagy feketepont!) jó lenne első kézből értesülni, ezért fordulok ide!

Nekem fontos a vonalas teló, tehát ha ebben is volna tapasztalat azt megköszönném!

ZE Creative Commons License 2009.07.07 0 0 85
A távoli kertvárosban ADSL van és lesz, nálatok meg tippelem, hogy nem az ADSL-re gyúrnak, hanem picit nagyobb dologra. (FTTH)
Előzmény: Törölt nick (84)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.06 0 0 84

Igen, ők is ezt mondták.

Viszont a távoli Kertvárosba tudtak egy erősítős központot csinálni /ne kérdezd, hogy miféle, lövésem sincs/, s azóta ők faszán interneteznek, kb 2xannyira laknak a központtól, mint én.

A technológiának vannak korlátai, a hülyeségnek és a balfaszságnak viszont nincs határa. Ha odafigyelnek a kuncsaftra, akkor van bevétel és kész. Most buktak egy 8Mbit-es verebet és két telefon előfizetést. 16 rongy. Havonta.

Szabad fejleszteni. Nem fizetek 3e telefonelőfizetést /db és 8 Mbit vonalat egy vacak cégnek .....

Tessék kinyalni a seggem évi 200 rongyért :)))).

Előzmény: ZE (83)
ZE Creative Commons License 2009.07.06 0 0 83
Nem a Magyar Telecom balf..sz, hanem a technológiának vannak határai -- az adsl sajna hosszú, és/vagy rossz nagyfrekis paraméterekkel bíró érpáron valóban nem működik. Azt nem szabad elfelejteni, hogy a hordozó, azaz a telefondrót 300Hz-3.5kHz közötti hangfrekvenciás átvitelre lett tervezve és elkészítve, az adsl ennél jóla magasabb frekvenciák zavar- és hibamentes átvitelét igényli.
Előzmény: Törölt nick (82)
Törölt nick Creative Commons License 2009.07.06 0 0 82

Én most váltottam TV+net+telefon csomagra, s összességében meg vagyok elégedve. A telefon kicsit bizonytalan, az HBO dekódert nem tudom beüzemelni, 10-es kódhibát küldözget, vagy gyenge a jel, franc sem érti ...

A netszolgáltatásuk viszont messze jobb, mint a THome, stabilabb, a szerelő azt közölte, hogy nálam a net az ADSL határán van, vagy lakjak közelebb a központhoz, vagy mittudjaő ...

Vegyek a Mátyás-téren lakást 15 milláért, mert a Takármi balfasz szolgáltató.

Szépen bepipulok, be a DIGI-hez, csomag megköt, vonul THOME-hoz /Kossuth u./, telefon és internet lemond.

Majd észbekapnak.

Nekem eddig bejött a DIGI, remélem továbbra is ...

Előzmény: BalkanBeat (80)
Mauro Creative Commons License 2009.07.06 0 0 81
.Szia!
BP-n is elsőnek Román AXN-t tették fel másnap írtam nekik. Estére magyar AXN-t ment. Egy műholdon van a két csati. http://www.lyngsat.com/16east.html Mond hogy AXN Central Europe-ra cseréljék az ami Magyarországnak szól. Discovery-k is egy műholdon vannak. http://www.lyngsat.com/sirius4.html ott értelem szerüen Discovery Channel Hungary-t kel cserélni.
Ha írsz nekik küld el nekik a szerződés számodat.
Előzmény: BalkanBeat (80)
BalkanBeat Creative Commons License 2009.07.05 0 0 80
Nekem meg abból van nagyon elegem már, hogy a Digi nekünk nem a magyar, hanem a román csatornákat adja magyar nyelven.
Kiskunhalason mióta csak felkerült az AXN csatorna azóta sem a magyar, hanem a román AXN műsora megy.
A napokban vettem észre, hogy ugyenez a helyzet a Discovery Channellel is.
Rendelkezem T-Home Sat Tv-vel is.
Nos azon már a Discovery lógója is megváltozott és teljesen más műsor megy rajta, mint amit a digi ad a régi emblémával.
Megnéztem a port.hu-t és az a magyar adás amit a Sat Tv ad, mert a porton is az új lógó van és a műsor is megegyezett.
Kicsit furcsa, hogy magyar helyett román adásért fizetünk szerintem.
Mauro Creative Commons License 2009.07.02 0 0 79
A PTP S24re került.
Mauro Creative Commons License 2009.07.02 0 0 78
Digi sport megy a Digikábel BP-n központi fejálomsáson S11-en.
Sportklub C52 van.
Mauro Creative Commons License 2009.06.12 0 0 77
Top Gear a TV 6on

http://www.tv6.co.hu/content/view/80/

ZE Creative Commons License 2009.05.26 0 0 76
A földfelszini analógról valóban át kell állni DVB-T technológiára, épp ezért a TV-készülékek is elsősorban ebbe az irányba (minimum DVB-T tunerrel szerelik fel őket) fejlődnek, illetve ilyen, DVB-T STB-k piaca fog felpezsdülni a digit. átállást megelőzően.

Ahol kábelen érkezik a műsor, ott a teljes (analóg -> DVB-C) digitálás átállásra tudtommal nincs kötelező határidő, így a ktv-s előfizetők ebből a szempontból jobb helyzetben vannak -- viszont nem szbad elfelejteniük azt sem, hogy készülékcsere esetén DVB-C tuneres irányba (méghozzá mpeg2/mpeg4 képes) célszerű keresgélni, amellett persze, hogy az analóg elosztás (ne felejtsük el, hogy a programok jelentős részét már most is digitális stream formájában kapja a szolgáltató, és abból csinál analógot) még igen sokáig meg fog maradni a kábeleken (tovább, mint a földi sugárzás, ebben biztos vagyok).
Előzmény: digicat (75)
digicat Creative Commons License 2009.05.25 0 0 75
A UPC muszáj adjon STB-t, mert a digitális adásuk nem vehető más készülékkel.
A kártyáik zártak, csak az ő STB-jükkel működnek, hiába lenne vételre alkalmas készüléked.
Ebből adódóan ahány tévén szeretnél digitálisat annyi STB-re lesz szükséged (UPC-től).

A földi analóg szórás hamarosan megszűnik (talán 2011-ben?), ezért az analóg hálózaton nagy fejlesztés már egyik szolgáltatónál sem várható.
Előzmény: Törölt nick (72)
potika Creative Commons License 2009.05.25 0 0 74
Unoka nővérem, aki t-home kábel tv-s előfizető, neki is ott van a Set-Top box a TV tetején. Nekem aki DIGI kábel TV, illetve a többi DIGI kábel TV előfizetőnek miért nincsen DVB-C Set-top boxa? A másik cégek ezt a kérdést meg tudták oldani. A Digi akkor miért különcködik? Egy biztos a DIGI a leg különceb cég! Mindenben ellentéte a többinek. Van ebben jó is és rossz is.

Itt vannak a T-s feltételek :
http://www.t-home.hu/lakossagi/tv/kabeltv/digitalis/dijcsomagok/digitalis_csaladi/reszletek

Alapesetben csak bérled az STB-t, ami persze csak mpeg-2-es. Ennek az ára 800 Ft/hó. Meg is veheted, 17-ért.

Lehet ingyen is, de :

Új előfizetőink számára az első beltéri egység (set-top-box) 1 éves hűségnyilatkozat vállalása és 2 set-top-box igénylése esetén, 1 éven keresztül 0 Ft-os havi bérleti díjért vehető igénybe. A második beltéri egység minicsomag rendelése esetén és 1 éves hűségnyilatkozat vállalásával, 1 éven keresztül 0 Ft-os havi bérleti díjért vehető igénybe.

Tehát csak új előfizető, csak ha 2-t rendelsz és vállalsz 1 év hűséget, akkor az elsőért nem kell fizetni. A második csak a plusz minicsomag rendelése esetén ingyenes.

Ha jól látom, az alapcsomagban nincs is benne pl. a Discovery World, Discovery Science, Discovery Travel&Living, Viasat Explorer, Viasat History, Fishing&Hunting, MTV Dance, MTV 2, MTV Hits, Nickelodeon, m1HD, m2HD, stb.. Ezek csak minicsomagokban vannak, általában egy ezresért, de több is lehet.

Az alapcsomag ára pedig közel 5000, de ha T-s vezetékes telefonod + interneted van (nálam mindkettő teljesen kizárt) , akkor lehet 3500-4000 között + a minicsomagok + a bérleti díj.

Namost egy sima mpeg2-es DVB-C STB 20 ezer alatt van, nyilván a T-nek még kevesebb. Ezt a 800 Ft/hó -val kb. 2 év alatt kifizeted (ha nem vetted meg).

Ehelyett a DVB a diginél simán alapcsomagban van, olyan STB-t veszel, amilyet akarsz, az a tiéd lesz, nincs semmilyen árukapcsolás, nincs hűség, nem kell a legnagyobb csomagot kérned, hogy normálisabb adók is legyenek, és ráadásul még olcsó is. Nekem ez sokkal szimpatikusabb.

Én azt mondom, térjenek csak át teljesen a digitális sugárzásra. Nekem soha nem lesz 1-nél több TV-m, viszont HD adásokat szívesen néznék. Nyilván még jó darabig az adók többsége SD lesz, de ettől még mehet digitálisan. Szerintem.
ZE Creative Commons License 2009.05.25 0 0 73
A Duna II, igen, az az egyetlen, ami analógban nincs -- a többi mellet nagyjából nem érdekel. Az UPC, a T azért ad DVB-C STB-t, mert zárt a rendszer, az STB-be kártya beledug, és nézheted azt, amire a kártyáddal az STB-t feljogosította a szolgáltató (egy előfizetés, egy vételi hely).

Melyik a jobb? STB nélkül kimaradsz a dumakettőből, vagy minden készülék elé (de maximum két darab) STB-t bérelsz a szolgáltatótól?

Az mpeg2-es stb-t én már nem venném meg, mert mint írtam is, egyrészt keveset nézek TV-t, másrészt meg a jó ég tudja, hogy x év múlva, amikor megpunnyad a 32"-os LCD, hol, merre leszek,milyen szolgáltatást vehetek majd igénybe -- Az mpeg4 meg azért nem kell most nekem, mert az a két HD-ben tolt csatorna egyrészt neméri meg azt a plusz összeget, másrészt meg a TV sem tud HD-t.

Igen, a Digi más utat választ, más az üzletpolitikája -- van, amiben jobb, van, amiben rosszabb, mint a többiek. Az, hogy nem ad STB-t a DVB-C vételhez, az erősen gazdasági kérdés: Ha ugyanis adna, akkor a kb. dupla áron kapható mpeg2/mpeg4 tudású dobozokat kéne beszereznie, ami igen komoly, gyakorlatilag meg nem térülő beruházás lenne -- hacsak nem bérbe, illetve kamatmentes részletre, de mindenképp az előfizetőkre ráterhelve oldaná meg. Valljuk be, a kedvező áraik miatt is vagyunk Digi előfizetők, ergo az előfizetőre bármit is pluszban ráverni nem jó ötlet.

Törölt nick Creative Commons License 2009.05.25 0 0 72

Ze!

...."Jelenleg valamennyi, nem külön fizetős DVB-C streamként adott programnak ott a párja a kábelen analógban, így a Digi szerintem egy lehetőséget teremtett."

Ez igy nem igaz! Mert a Duna II. Autónomia tv csak a Digitális csomagban van, az anológban nincs benne! Legalább is a csatorna kiosztás szerint. Sajnos nekem nincs DVB-s vételi lehtőségem. Igy csak a csatorna kisoztásra tudok hivatkozni. De azok akik rndelkeznek DVB-s vételi lehetőséggel azok majd vissza igazolják, hogy ez igy is van-e valójában? Valóban igy van-e? Minden estre érdekes, ha valóban igy van. Mert akkor akkiknek nincs DVB-s vételi lehetőségük azok akkor hátrányban vannak. Vagyis diszkrimináció történik! Mivel ez akkor diszkriminativ, meg külömböztetés!

A DVB-C tuner: Ha csak a két konkurens céget, a UPC-t és a T-Home szolgáltatokat megnézük akkor ezen cégek ügyfelei kapnak a DVB-C vételéhez, Set-top boxot. Akkor a DIGInél, a DIGI ügyfelei miért nem kapnak Set-top boxot a DVB-C vételhez?

Csak azért mert kodolatlanul megy? És a másik két cégnél, hogyan müködik ez?

Unoka nővérem, aki t-home kábel tv-s előfizető, neki is ott van a Set-Top box a TV tetején. Nekem aki DIGI kábel TV, illetve a többi DIGI kábel TV előfizetőnek miért nincsen DVB-C Set-top boxa? A másik cégek ezt a kérdést meg tudták oldani. A Digi akkor miért különcködik? Egy biztos a DIGI a leg különceb cég! Mindenben ellentéte a többinek. Van ebben jó is és rossz is.

De tovább menve, mi van ha én most veszek egy DVB-C mpeg2-es tunerral rendelkező set top boxot. Akkor vajon fogom e tudni néznia az Mpeg2-es adásokat is? (Elméletileg, igen.) és a gyakorlatban? Másik jelenleg 2 db Mpeg4-es csati van, a DIGI kinálatban, épp ezért érdemes-e e két adó miatt a drágább MPeg4-es set top bokot vásároni?

...."egy készülék-egy előfizetés rendszerre, akkor szerintem jó irányba mennek."

Ez szerintem nem igazán jó ötlet, mert én is és a családom is szeretnénk tv-t nézni. Jelenleg a lakásomban kettő darab TV van, és mind a két tv-n külön külön fügetlenűl akkár más más, catornát is tudnunk nézni. Ezt nem szivesen adnám fel. De ha mégis fel kellene adnom akkor inkább le mondom a DIGI Kábel tv-t! Remélem ez az "egy készülék-egy előfizetés rendszerre," nem válik be, és remélem nem vezetik be!

Bár a Set top boxos megoldás pont ilyen, mert akkor minden TV készülékhez kell vagy kellene a Set top box! Bár a leg több szolgálatónál azért van lehetőség egynél több set top boxot rendelni!

Set Top boxot hol lehet vásárolni? Azt valaki tudja?

Én ugyan találtam egy internet cimet: http://kabeltv.sat.hu/ akit estleg érdekel. De én is csak ezt az egyet találtam. S nem nagy a repertoár!

Előzmény: ZE (71)
ZE Creative Commons License 2009.05.25 0 0 71
Bocs, akkor félreértettelek. A készülékbe épített DVB-C, pláne az mpeg4-et is tudó vevő még rohadt drága, valóban. Ráadásul a DVB-C (a piszok üzlet, az...) úgy van/volt kitalálva, hogy kódkártyás-fizfazos, saját stb-s megoldással menjen elsősorban. A Digi itt is szembe megy a fősodorral (remélem, ez így is marad!), és azt mondja, hogy nyitottan küldi szét a DVB-C streameket, és a fogyasztó majd eldönti, hogy melyik módon kívánja nézni az adott programot: az analóg, vagy a digitális jelfolyamról. Jelenleg valamennyi, nem külön fizetős DVB-C streamként adott programnak ott a párja a kábelen analógban, így a Digi szerintem egy lehetőséget teremtett. Ha emögött nincs ott az a cél, hogy teljesen átálljanak az stb-s elosztásra, és az egy készülék-egy előfizetés rendszerre, akkor szerintem jó irányba mennek.

Mostanság egy DVB-C stb, ami mpeg2/mpeg4 képességgel bír, alsó hangon is 50E Ft körül kóstál. Csak mpeg2 már kapható fele ennyiért, az azonban a HD műsorokon elvérzik, ergo nem szabad megvenni -- az is kérdés, hogy a DVB-x tv-készülékek mit, és mennyi pluszköltségért tudnak ilyesmit -- azt láttam, hogy relative sokért, de nem néztem utána részletesen, ugyanis egyelőre a meglévő harminckettes LCD-vel, meg az analóg adással el vagyok,mint a befőtt (amennyit én nézem, az egyébként is konvergál a nullához, PC-n meg 19"-os crt-n aztán pláne mindegy...)

A jelenlegi DVB-x MPEG/x káosz valóban nem jó -- a vásárlóknak semmiképp -- no esért sem veszek egyelőre DVB-X/MPEG/y dobozt, mert ki tudja,mit hoz a jövő -- viszont akinek van DVB-C tuner a TV-jében, annak már van lehetsége a Diginél meglépni a digitális átállást.
Előzmény: Törölt nick (70)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.25 0 0 70

Ze!

Nem kell, a másik szavait ki forgatni! Nem arról írtam, amire te gondolsz!

Hanem arról, hogy jó dolog az ujitás. De vajon kinek jó? A DIGInek vagy a DIGI ügyfeleinek? Mert ha megnézünk egy DVB tuneres TV, vagy egy DVB-s HD-s TV készülékek, árait s mondjuk ezen árakt a hagyományos anolog tuneres képscsőves készülékkekel össze hasonlitjuk. Akkor vajon mit látsz? Itt a TÉVÉ készülékek áraira gondolj! Na és ezt vesd mondjuk össze a DIGI Kábel TV szolgáltatás araival! Mit lástsz? Igen! A DIGI ár szempontjából fapadosnak számit, azaz a DIGI a Szegényebb vagy másnéven a kis pénzü emberekre gondolt. De most evvel a DVB-s digitális dolgnál már csak a jobb modú előfizetőkre! Én ezt szerettem volna szemlétetni!

Peszer volt a multban is hasnló gond, csak emlékezzünk arra amikor megindult a szines adás. Sokaknak nem volt szines tv készülékje. Most ugyan ez a DVB-s vételi lehetőséggel kapcsolatban is.

Jónak jó, és kell is fejleszteni!

De nézzük meg, más szemszögböl is a dolgot: Az se mindegy hogy az újonnan megvásárolt Televízió készülék milyen DVB tunerral rendelkezik. Mert ugye van a DVB-T, és van a DVB-C tuner. (na és persza a DVB-H, de ez már más téma)

bNa de most azt nézzük meg, hogy egy hiradás technikai szak üzletben hány darab DVB-C és mennyi DVB-T tunerral rendekező TV van? Na vajon melyik lesz a nyerő? Igen! A DVB-T tuneres, TV lesznek töbségben! Az meg sajna nem igazán jó a kábeles DVB-Cnek! Ehhez képest is nézz körül, és ugy nyilatkozz, hogy mi a véleményed!

Előzmény: ZE (69)
ZE Creative Commons License 2009.05.25 0 0 69
Miért volt annak idején színes adás? Miért kezdték el az S1...S20 csatornákon is a kábelszolgáltatók a jeltovábbítást? Miért...? Fejlesztenek, gondolnak a jövőre...
Előzmény: Törölt nick (68)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.25 0 0 68

Jónak jó. De kérdem minek a HD és a plazma TV? Mert ugyanis jelenleg a DIGI csak a M1 és a M2 adja MPEG4-es HD formátumban. Elvileg. De akkor minek a HD? Nem elég csak az mpeg2-es dekoder? Legalább is jelenleg. Most akkor MPEG2-es vagy MPEG4-es dekodert vegyek a DIGI kábeles adsához? Mert csak az M1 és M2 van a digin mpeg4-ben.

Egyébként meg, nem igazán értem a leg több Tévé készülek meg még csak az anológ jeleket tudja fogadni, akkor minek a digitális mpeg2 vagy mpeg4?

Jó, annak örölni kell ha a szolgáltató fejleszt. De kérdem én kinek fejleszt? Ha az előfizetők töbségénél régi tipusú tv készülékek vannak, melyek csak az anológ csatik vételére alkamasak. A másik még mindig, lehet kapni az üzletekben csak anológ csatik vételére használható TV-ket. Mellesleg ezen készülékek vannak még mindig elterjedve mert ezek a leg olcsobbak.

Más... Azért az is érdekes hogy pl. a UPC, és a T-home kábel TVk a digitális csatornákhoz adnak Set Top Boxot, akkor a DIGI vajon miért nem? Igaz az is hogy a DIGI a digitális csomagját kodolatlanul adja, de kérdem én, vajon az össz kábel TV elfizetők hány százaléka rendelkezik vajon, digitális DVB-C-s TV készülékkel. S a DVB-C TV készülékeket vajon mennyi ügyfél képes megvenni? Csak mert a DVB-s tuneral rendelkező TV készülékek jóval drágábbak!

Ezek érdekes témák, és érdekes kérdések!

Tisztelettel: Végvári Attila József.

(Jocomano77.)

horex Creative Commons License 2009.05.24 0 0 67

Projektor??

Saját plázamozi szőrund hanggal és saját pereces nénivel

A yotube meg igenis HD

:)

by horex

Előzmény: ninive_8 (48)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.24 0 0 66
Fórumszoft monnyon le: ha takarítanak, akkor az úgy jelenik meg, hogy a topic törölve...
Előzmény: Törölt nick (65)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.24 0 0 65
Nagyszerű... az EMKTV-s ("legtrehényabb...") topic mindenestől törölve... Pedig iszonyat sok infó volt benne... No mindegy, egy szaktopic-kal kevesebb...

És hogy ontopic is legyek: Remélem, hogy a mostanság szabadon elérhető dvb-c csatornák nem az egy stb -- egy előfizetés "előszelét" jelentik, és a t. szolgáltató is osztja az "egy háztartás -- egy előfizetés" elvet, az "egy készülék -- egy előfizetés" helyett.
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.19 0 0 64
Sky
Előzmény: Törölt nick (63)
Törölt nick Creative Commons License 2009.05.19 0 0 63
Mondjuk a premier filmeket én is letöltöm és úgy nézem. Gyakran az HBO előtt fél évvel, egy évvel.)))). De sportot nem tudok letölteni. Arra kell az EurosportHD és a SpySportsHD (utóbbit nem teljesen ofisőli))))).
Előzmény: potika (59)
ZE Creative Commons License 2009.05.19 0 0 62
Hol, és melyik technológiát használva? A Docsis II-es rendszer tényleg problémás lehet, főleg ott, ahol khm. idősebb és kevésbé szűrt bemenettel bíró készülékek vannak többségben (néha megdöbbentő, hogy mi jut ki ezekről a sz@rokról a kábelhálózatra), meg ott is, ahol csináld magad okostónik kábelezték keresztül-kasul a lakást, illesztetlen, ezért a hálózat felé akár jelentős visszaverődést okozó módon. Ez tehát erősen helyfüggő, a LAN-os megoldásra viszont nem nagyon hallottam panaszt, BIX felé "rendszeresen" bővülnek (most ha jól tudom 30GiBit/s), úgyhogy lassan, de biztosan menetelnek előre...
Előzmény: Navorski (57)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!