A vélémenyét szeretném kérni a INDESIT IWDC 71680ECO géppel kapcsolatban. Mosó-szárítógépet szeretnék, ez a típus az üzletben meggyőzőnek tűnt, de olvastam róla jót is, rosszat is. Előre is köszönöm a válaszát!
"Bárhol mész, bármi, amit teszel Tudod, hogy ezek a vakmerő gondolataim következnek te Beléd esem, bármi, amit teszel Kötözősalátababa annyira sok dolgot mutattál meg nekem, amit soha nem tudtam Bármi, amit ez vesz, baba, akivel neked azt fogom tenni"
Ellesett beszélgetés egy 8 éves kisfiú, és 5 éves húga között. A kislány így szól a bátyjához: - Gyere, segíts felinstallálni ezt a játékot! - De buta vagy! Nem tudsz installálni? - Az installálás már megy, csak olvasni nem tudok.
AZ energomat híres volt róla, persze nem a gép hibája volt, hanem a trehány gazdáé, mert ha nem mosta ki a mosószert a tartóból, ahelyett, hogy szerelőt hívott volna, rádobta a port a dobra, az meg az első fél fordulatnál zutty, bele a légcsapdába! El is tömítette! :(
Általában a vízszintszabályzó eltömődése/elkoszolódása okozza, a gép úgy érzékeli, hogy van benne víz és szárazon ráadja a fűtést. A fűtőtest víz helyett levegőben van, túlmelegszik, felrobban, az üst műanyag, kigyullad. De volt olyan esetem, hogy a mechanikus programkapcsoló gyulladt ki, zárlatos lett! Meg lehet máshol is zárlat.
ha előbb történik... idén nyáron egy gyönyörű fekete kiscica jött be hozzánk, hófehér zokniban a két mellső lábán és fehér "pöttyel" a mellkasán... úgy kellett Tarától megmentenem, aztán itt kérdezősködtünk a szomszédságban, hová-kinek lehetne adni. annyira cuki volt :)
Dráma van, meghalt a feleségem macskája! Keresek zoknis cicakölyköt lehetőleg feketét, de más szín is érdekel. Bp.-Szentendre-Visegrád körzetben, de 50 km-ig házhoz megyek, ha nagyon szép a macsek kis pénzt is fizetek érte! Fotót kérek!