Keresés

Részletes keresés

erdlako007 Creative Commons License 2012.10.19 0 0 849

Álom, álom, édes álom.....

Előzmény: riminyák (848)
riminyák Creative Commons License 2012.10.17 0 0 848

 

Utánam!

riminyák Creative Commons License 2012.10.09 0 0 847

 

Szóval a forradalom...a földreform!

 

Kedvenc vezérlőtábornokunk a keresztapák kivánságára beindította a falu átalakítását. A faluét amely új földesurakkal készül a szent háborúra!

Fontos terület. Kell a sok summás, alkalmi munkaerő és kell a hatalom képviselője aki kordában tart, ad és elvesz irányit mint annak idején Horthy lovastengerész idején.

 

Sokan kérdik mi a baj ha nagyüzemek, "családi" csókos birtokok alakulnak? Hát a baj korrupt mód, a kisbirtok szétzilálása! A választók szembeköpése csak ennyi. Egy falu ahol csak ugy van munka ha kegyelmesék adnak.

 

Igazából a nagy korszerü termelési móddal nem lenne gond, a gond az a falu kissebb gazdái maradnak föld lehetőség nélkül. 

Ráadásul miért csak a csókosok nagyüzeme és miért a kicsit kisemmizése a jó? 

Hllgattam egy nagyvállalkozót aki nem értette Csányi és társai miért nem hagynak levegőt a kicsiknek, miért amikor a párszáz hektár nem veszélyezteti a korszerü nagyokat, már ha a nagyok termelnek és nem csak szélhámosok?

 

 

 

Érdrisk Creative Commons License 2012.08.14 0 0 846

Nos, a tapasztalat szerint nem is kell aláírni semmit, e hónapban már két helyről is jött a víz+csatorna számlája. Átemeltek automatikusan.

Előzmény: Ófecskék (841)
erdlako007 Creative Commons License 2012.07.25 0 0 845
hédergábor Creative Commons License 2012.07.22 0 0 844

Csatorna...

 

400 eFt eladásiár. Ez nem jelenti azt rá is lehet kötni.

350 eFt himi-humi párméteres párórás munka.  JKérésre beteszem az "árajánlatot", ismerve a tényleges munkát ez már valami!

 

A következő lépés a nyilvánosság! 

 

Felsővölgyi út. Törökbálint. 

hédergábor Creative Commons License 2012.07.15 0 0 843

Nem sokat tehetsz. Vakrepülés az egész.

 

Ebben a nyomorult kis országban, ott ahol mindent leromboltak, bezártak, szétvertek azért mert kellett a kis magánbirodalom, a lé, itt minden a béka alatt.

 

Nincs ipar. Ráadásul ami még müködik, közösen szipolyoz külföldi mert bagóért szerzett szolgáltatást, piacot, magyar mert a lopkodásból jutott, jut de csak neki. 

 

Nincs ipar.... Ami müködik az jórészt bérmunka, bedolgozás, kegy. Kegy amelyet félhülye akarnokok gondolnak erőből megszerezni, maguknak. (piac meg hasonló? gözük sincs ...)

Magyar monopoliumról álmodó balfékek, azok akik forradalmilázban égve próbálnak nagyok lenni, drágán ami nekünk kerül sok mindenbe. Naponta milliárdokat eltapsolva.

 

Egy elavult álnemzetesekedő klikk, adókat lenyúló, kedvezményeket herdáló bünszövetkezet.

 

Eredményük a nagy semmi.

 

Nos miben bizol, abban hogy a megmaradt szolgáltatók amely azért összejátszanak a gonosszal közösen zsigerelnek, gáz, viz, csatorna, szemétszállitás.

Ebből élnek jól, más nincs,a többit elvitte a feneketlen zseb. Egy ország a nagy semmivel...

bocs egy agyalágyult akarnokkal. 

Előzmény: Ófecskék (841)
borzassün Creative Commons License 2012.07.14 0 0 842

Te szegény anyuci kedvence fiúkat szerető mondcsak a doktorátusoddal még magyarúl sem tudsz fogalmazni. Milyen szín az a csukaszürke,te értelmileg kimagasló.

ha doktorátusom lenne és bírósági idézést kapnék ám nem a PM.-i hivatalba mennék ám. Ugye én vagyok a gyagya mi te kis fiúk kedvence.

Előzmény: xy333 (840)
Ófecskék Creative Commons License 2012.07.14 0 0 841

Ezt kaptam e-mailon . A tegnapi két-három csőtörés és hosszú víz hiány után elgondolkodtató, hogy a társaság ketté válásakor  az Étv mit fog kezdeni az 1950-1980  években lerakott cserére szoruló vezetékrendszerrel. Csak reménykedhetünk abban, hogy nem az ingatlan tulajdonosokra fogják hárítani, akiktől a tagsági jogot egyszer elvették, ezzel egyidajűleg a víz m3- kénti ára elszabadult....

Kié a haszon? A csatorna hálózat most készült el, előreláthatólag 20-25 évig csak hasznot termel, túlnyomásos csőtörése nem lesz.

 

 

Kinek Jó????

 

 

Levelet kaptam az ÉTCS-től, melyben arról tájékoztat, hogy az ÉTV-től leválva, új Kft-ként alakul. Nekem nem kell semmit tenni, csak aláírni az új Kft-vel a majdani szerződést.

Mondanom sem kell, ez felér egy vakrepüléssel valamennyiünk számára, miután semmi további lényeges dolgot nem közöl, csak azt, hogy szinte semmi nem változik.

 

Ezért szabadjára engedtem a fantáziámat és feltettem a kérdést: Kinek jó ez?

 

(Annak idején az Ivóvíz Társulati szerződésemet sem bontottam fel, mert a társulati forma elődeim közakaratából, és adakozásából jött létre, mint az első Csatorna projekt is. Amikor Kft lett, ismeretes mindannyiunk által, az eladásra is került. Az adó rendelet megalkotása, ami a lakosság ellen született,  teszem fel a kérdést és próbálok a függöny mögé nézni….)

 

 Önnek és csapatának nem jó, mert a lakosság szereti a megszokott gyakorlatot, és minden változtatás eddig csak a hátrányára volt. Az egyre csökkenő mennyiségű szemét ellenére  indokolatlanul engedték emelni a  szállítási díjat.

A társulati formát az egyes emberek pénzéből hozták létre, most  megint „eladható” vagyont csinálnak a közpénzből, ami legfeljebb egyéni érdekeket szolgál.

 

Az ÉTV-nek sem kedvez, mert olyan változást hoz létre, ami egy csomó félelmet generál a vezetőkben és dolgozókban.

 

Már Parkinson is felhívta a figyelmet, hogy ha valakinek sok a munkája és segítséget kap rivalizálás alakul ki a két ember között, minden lehetséges téren, de munka teljesítése és fizetés tekintetében leginkább.

Ebben az esetben, miután a bemenő víz mennyisége nem azonos a csatornákban megjelelővel, a locsolás és egyéb helyi takarékos szokások okán, az osztozkodás eleve nem lehet arányos.

Tovább gondolva, hatalmas feszültséget jelent és tovább  fog gerjeszteni az elavult ivóvíz hálózat felújításának költsége (régen aktuális), melyet a csatornások új (felújítást nem igénylő része) nem fog sem elismerni, sem anyagilag támogatni.

Újabb konfliktus helyzetet a lakosság és önkormányzat vezetése között, tehetetlen düh és indulat forrása.

 

Ez csak annak az embernek jó és érdeke, aki a vezetésre aspirál, hogy túl élje nagy biztonsággal a választásokat, ami ezzel a mostani szituációval nem termett babért sem Önnek sem a képviselő-testületének.

 

Visszatérve az eredeti kérdésre, melyre csak ezeket a válaszokat kreáltam.

Nem fogom aláírni a küldött szerződést, mert tudom pontosan kinek és miért  jó.

 

 

egy bizalomban gyengülő lakos

 

 

xy333 Creative Commons License 2012.07.13 0 0 840

Mondd, te olvasni is csak olyan szinten vagy képes, mint írni? Mert akkor nem csodálkozom, hogy magadon kívül képtelen vagy mást megérteni, mondjuk, primitív pötyögéseidet látva ezt meg is értem. Tehát: a továbbiakban is fel a csukaszürkét, és előre! Se láss, se hallj, az neked és másoknak is a legjobb.

Előzmény: borzassün (838)
erdlako007 Creative Commons License 2012.07.13 0 0 839

Gondolat a költségvetés elfogadásához:
"Vajon miért kell a buszsofőröknek pszichológiai alkalmassági vizsgára menni ? Hiszen "csak!" 30 - 60 ember életéért felelnek , akik egy ország lakosságának sorsáról döntenek , azoknak elég egy felcsúti elbeszélgetés alkalmasságuk bizonyítására ?"

borzassün Creative Commons License 2012.07.13 0 0 838

Hát kedves képviselő (hogy kié is azt nem tudom) azért csak jól meg vagy te fizetve és csak vaskos az orcádon a bőr. Talán az értelmeddel is kissé bajok vannak.

 

Mond nem tudod megérteni, vagy nem akarod megérteni, vagy utasítottak mindenek megértése mellett,hogy itt legyél azt, hogy ne fényezd már ezt a szarházi grénumot,mármint magatokat.

 

Ennél egyszerűbben már nem igen tudom leírni. Gondoltam már pár esetben, hogy szólok és próbáltam is,de látom neked még a faék is bonyolúltságot okoz.

 

Szóval nem vagyunk kíváncsi apád és a sleppjének a fényezésére Érted?

Előzmény: vincelléri (837)
vincelléri Creative Commons License 2012.07.13 0 0 837

"A patchwork technika átka

Érd kiváló példája a városi léptékben megvalósuló araszoló, tömbönkénti fejlődésnek, az óriás falu ellentmondásainak, amely már egyre inkább ismert, és általánossá váló urbanisztikai jelenség a növekvő városiasodó térben. Térbeli leképeződése annak a gondolkodásmódnak: „Mi egy kertváros vagyunk, ide ne jöjjön jellemzően más beépítés, csak családiházas, mert az, zavaró lesz, túl sokan, és túl sűrűen leszünk!”. Persze ez is csak egy fejlődési folyamat, amely nem következmény nélküli.
Megjegyzem, persze, hogy ez a lassú, lopakodó fejlődés sem jöhetett volna létre, a tér megfelelő fejlesztési potenciálja nélkül, de a tudatos irányítás hiányában mára már sokkal nagyobb és költségesebb beavatkozásokra lenne szükség, ha a strukturálatlanság következményeit fel szeretnénk számolni, például:
_ Monofunkciós, családiházas beépítésű területek, amelyben a városközponti funkciók, azok tudatosan komponált és koncentrált területi kialakítása nélkül, a főutcák menti családiházak átminősülésével, spontán módon alakulnak, azok kaotikus utcaképével és térhasználatával.
_ A szolgáltatásokat nagyobb tömegben igénybe vevő, városias léptékű, koncentráltan megjelenő népesség hiányában, az alacsony színvonalú, szűkös választékú üzletek tudnak megélni, (mini ABC, kínai üzletek, használtruha-kereskedés, stb.), amelyek csak szerény szolgáltatási hátteret tudnak nyújtani, nívótlan környezetben. Tehát a szétfolyó, alulurbanizált térben hiányzik az a kritikus tömeg, amiért egy igényesebb szolgáltatásnak vagy kereskedőnek érdemes letelepülnie.
_ A főutca mentén, a telekről telekre való spontán központosodási folyamat kedvezőtlen településképet teremt. A kisvállalkozók, az egyéni fejlesztők saját ízlése (vagy ízléstelensége) fogja meghatározni a városközpont építészeti arculatát, amely egyedileg nem befolyásolható, nem lehet megoldani a felszín alatti nagytömegű parkolást, és így a káosz egyre teljesebb lesz, bár mily erős tervtanácsot is működtet egy adott település, ezt nem fogja tudni hathatósan befolyásolni.
_ A kisléptékű, irányítatlan fejlesztés (fejlődés)  nem teszi lehetővé a tér közlekedési hálózatának átstrukturálódását sem, pedig a mennyiségi fejlődésből kifolyólag csak szükség van a nagyobb gyűjtő és elkerülő utakra, egyéb műtárgyakra, nagyobb közműfejlesztésekre, végülis azokat egyre inkább közpénzből (adóbevételekből), utólag valósítják meg, tele megoldhatatlan problémával és kisstílű kompromisszummal.
_ A valós térségfejlesztési potenciálra épülő, egy város- vagy városrész megújulását szolgáló, irányított fejlesztés során, az építészeti arculat jobban befolyásolható, a felszín alatti parkolás nagyobb terület egységes kezelésével megoldhatóak, új és vonzó közterek hozhatóak létre."

Forrás: http://www.podo-pro.hu/bator-kreativ-es-realis/

 

borzassün Creative Commons License 2012.07.12 0 0 836

http://etvkezilabda.hu/?oldal=148

 

http://etvkezilabda.hu/?oldal=138

 

 

Kézilabdához csak annyit, hogy ugye azok akiket ezen két oldalon,mint közszereplőket felismerünk azok természetesen ingyen teszik itt a dolgukat. Ugye?

 

Nem is értem az összefonódást.

kiváncsi 6 Creative Commons License 2012.07.12 0 0 835
Előzmény: bugadoktor (833)
egy simabőrű Creative Commons License 2012.07.12 0 0 834

A város adóssága sokkal több mint 12 milliárd forint. Csőzik PB elnöknek illene közölni a választóival a pontos számot. Sőt egy rendkívüli vizsgálat  nyomán az adósságra vonatkozó részletekre is fel kellene hívni a figyelmet.

 

Mikor , miből és ki fizeti vissza ezt az adósságot. Mi vár a városra az elkövetkező években.


/Lacikám, ha itt jársz, vagy a megfigyelők értesítenek, szigorúan jószándékkal kérem, indítsatok vizsgálatot./


Ez a pofátlan, felelőtlen és arrogáns banda mit hagy itt az uralkodását követően? Igen ez a......,

 

A kézilabda sehol sem lenne, ha nem lennének a csatornás szponzorok. Nagyon erős a gyanúm, hogy ahogy megszűnik az érdi pénzszívattyú búcsút inthetünk a "lányoknak", mert nem lesz aki pénzt ad erre a rafináltan kitalált specifikusan érdi szórakozásra.

Előzmény: bugadoktor (833)
bugadoktor Creative Commons License 2012.07.11 0 0 833

Nem szeretnék ünneprontó lenni, de kérdezem, hogy átgondolt cselekedet a sportcsarnok átvétele a város jelen, és jövőbeli kötelezettségeinek figyelembevételével?

 

Jelenleg Érd város adóssága 12 milliárd forint körül van, szinte nincs a város tulajdonában értékesíthető ingatlan, vagy jelentős tartalék.

 

A város tulajdonában lévő kft.( vajon ki is a kft ügyvezetője?) 462 milliót kap önrésznek, és készfizető kezességet, amit borítékolok, hogy a bankok le is fognak hívni, mert ugyan milyen forrásból tud majd törleszteni a társaság?

 

Azután ott van még a sportcsarnok működtetése, ez sem kevés pénzbe fog kerülni, kinek, és miből?

 

Már az is egy pénzügyi bravúr, hogy a hivatalosan közölt önkormányzati támogatás összegéből hogy jön ki a játékosok fizetése, juttatásai, utaztatásai? Pluszban még arra is tellett, hogy két külföldi játékost vásároljanak, és a vélhetően nem kis javadalmazásukat kifizessék.

 

Persze, szükség lenne a sportcsarnokra és az uszodára, de csak akkor, amikor biztos a működtetési háttér.

Előzmény: vincelléri (832)
vincelléri Creative Commons License 2012.07.11 0 0 832

 

"...Egy másik kérdés arra irányult, hogy kaphat-e méltó helyet az NB I-es kézilabda városunkban, és mi lesz a sportcsarnokkal. Én úgy érzem: nem a kézilabdának kellene méltó helyet kapnia, hiszen a Batthyány sportcsarnok az első osztályú mérkőzések lebonyolítására is megfelelő, és látható, hogy itt is sikereket értek el. Az persze igaz, hogy a sportcsarnok, ami jelenleg még a bank tulajdonában van, nagyobb sportsikereknek nyitna teret. Az elmúlt három közgyûlésen mindent elkövettünk azért, hogy a 90 százalékos önkormányzati tulajdonban lévő Érdi Sport Kft. meg tudja vásárolni a létesítményt – vállaltuk a társasági nyereségadóból igényelhető támogatásokra (TAO) beadandó pályázathoz szükséges 462 millió forintos önerő biztosítását, illetve a vételár másik felére a készfizető kezességet. Most a minisztériumi és szakosztályi döntéseket várjuk – ezek egy része már megszületett, s mindegyik pozitív. Reméljük, egy-két hónapon belül megoldódik ez a helyzet is." TMA Érdi Újság 

borzassün Creative Commons License 2012.07.04 0 0 831

Mi van itt is kell fényezned magatokat. Most te vagy az ügyeletes segggggnyaló ebben a rekkenő melegben?

Előzmény: vincelléri (829)
Érdrisk Creative Commons License 2012.07.04 0 0 830

Pontosan hol is ? Mi a nyitvatartás ?

Előzmény: vincelléri (829)
vincelléri Creative Commons License 2012.07.04 0 0 829

"Hétfő délelőtt, Érdliget-Kutyavár városrészben nyílt meg a magyar termékeket árusító kisáruház, a Tárnoki úti piac. Az ünnepélyes megnyitót követően a lakosok már vásároltak is a jó minőségű termékekből. A piacot Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter nyitotta meg." Forrás: Érd TV

kolyok53 Creative Commons License 2012.07.04 0 0 828

A minap jött egy levél, az Érd és Térsége Csatorna –szolgáltató Kft. –től. , melyben tájékoztatnak, arról, hogy 2012. június 25 –től a csatornahálózat üzemeltetését (Érd, Diósd, Tárnok) Ők veszik át.

Erre mi szükség volt?

  1. A tízmillió forintos törzstőkével (nyilvános cégadatok) létrehozott kft –nek van:

-          Igazgatója (titkársággal, személyes használatú gépkocsival)

-          Minimum 2 helyettese (szintén titkársággal, személyes használatú gépkocsival)

-          Legalább 2 Főosztályvezetője, titkárnővel (nekik még nem jár gépkocsi, legfeljebb „kilométerpénz”)

-          minimum 4 osztályvezető szükséges

-          a munkavégzéshez gépjárművek kellenek (mivel a terület dimbes – dombos), jó, ha terepjárójuk van.

-          Még, szükség van „munkásokra” is ,(minimum 12 fő, persze csak az induláskor, mert „fejlődni” fog a szervezet

-          Informatikai rendszerre szintén szükség lesz, mert, snassz dolog, hogy az ÉTV adatbázisát használják (a későbbiekben az új számítógépes rendszert, össze kell kapcsolni az ÉTV adatbázisával), mivel a csatornadíj a vízfogyasztáson alapul.

 

  1. Remélem ez némi munkahelyteremtéssel is jár. (A főnökök, már meg vannak, ne pályázzon senki!)

 

 

Nem akarok több ötletet adni, de úgy látom „kissé” meg fog emelkedni a csatornadíj..

Előzmény: egy simabőrű (826)
hédergábor Creative Commons License 2012.07.03 0 0 827

Tegnap megérkezett Törökbálint csatorna "szervezője".

Ő aki már két éve küzd azért legyen. (azt nem mondta és miért másért)

 

Összeszedtem a határozatokat, időrendbe amit alkottak a jóemberek.

 

Az első lépés a májusi határozat, a fene megette már csatornáznak, lépni kell.

A következő lépés a kétféle megoldás megrebbentése, ami sajnos eggyé vált, egy olyanná amely megduplázta a költségeket.

De mint tudjuk a viszonyítási alapok, az egy egységrejutó minden féle szempont, a lényeg a 750 eFt kellemes ár. (különben is a telkek ára felszökik, átminősítés, dupla haszon, pénz megy Érd felé)

 

Nos azt nem tudom milyen meghatalmazás alapján, de Érd eseteiben látni, nem kell cicózni, elég két nagyember döntése. Hoci-hoci.

 

Visszatérve az átgondolt buksitörögető játékokból, világosan látszik a leghülyébb de drága megoldás.

 

Látszólag persze logikus a döntés, egyből bekötni, úgy mint máshol is az amúgy már meglévő aknákra.

De akkor mitől az ár. Nos:

Meg kell tervezni!

Engedélyek!

Szivattyúzás, újból. Út felbontás, egy már második évben szétment felületen. Kicsit nagy sikítás volt az is. De aszfaltos út az Istenadta. (vizsgálat, felelőség?)

 

Szóval a kis monopolium, nyerészkedik. Az Eu-s és a több éve befizettt lóvékból. (Érd adóság növekedéséből) Az érdi polgárok, igy az én pénzemből is.

 

Szóval akkor el kell kezdeni a miérteket kikutatni..Miért történt meg az kétszer kell elvégezni jópénzért munkákat. Mekkora tervezésidij kell egy olyan leálláshoz amely Érden is úgy készül a keritésre kell rájelölni a merrét? Oszt jönnek az olcsójánosok kiásni...

 

De jó kis vircsaft...

 

 

Előzmény: egy simabőrű (826)
egy simabőrű Creative Commons License 2012.07.03 0 0 826

Köszönöm, hogy beidézted. Hát ennyit az asszisztálásról, de a 33 kérdés eltünt talán a honlapról?

 

A Civil Frakció / 6 fő/ többsége öt fő nemmel szavazott az ÉTV privatizációra.

 

TMA a választási kampányban 2006-ban azt ígérte ők mármint a Fidesz újratárgyalja az ügyet!

 

Sikerült is a tárgyalás -egyedi módon olyan harkaissan.

 

A Veolia maradt, egy finom csellel  átverték az EU-t, és változatlanul az "egekig" emelhetik a csatornadíjat.


Adott egy biztos szolgáltatás, ahol a többségi menedzsmet joggal visszaélve bármit megtehet a francia cég. Él is a jogával, hiszen előre garantálták neki a jó üzletet.

 

A képviselet -amit a nép választott- pedig erősen másban érdekelt mint a választók képviseletében.

 

Előzmény: borzassün (823)
borzassün Creative Commons License 2012.07.02 0 0 825

Olvasva írásodat fórumozó társam ismételten el kell kanyarodjak egy kissé.

 

1, írod telekről mozdíthatót vittek,amit értek. Én kérdem hol a tisztes polgárőr gárda aki Érd legfőbb vagyonőre, akiket a nép az Isten adta által megválasztott 12-ek grénuma a nép adójából évente 10 milliós nagyságrendben támogat.

 

Megjegyzem ez a pénz a júdáspénz. Újságkihordás,kopogtatócédulagyűjtés,választásiplakát kirakás stb.

 

2, írod csatorna és szemérmetlen levél és a hozzá csatolandóak. Én ismét kérdem a nép az Isten adta érdi nép ezt akarta,hát most megkapta, a farok megcsóválta a mókust.

 

.....Összefogva a sok palimadárnak nézett zemberrel...... írod drága barátom. Én kérdem kivel is azzal a sok beszari fotelforradalmárral? Ugyan már.

 

sajna kevesen vannak, vagyunk akik elégedetlenségünknek hangot is merümk adni és azokat minket a 12-ek bandája sok csalafinta módon de szisztematikusan egyenként levadászva majd elhalgattat, vagy meghazuttol olyan látványos kampányszöveggel,amit a templomba járó nénik és bácsik esznek,mint kacsa a nokkedlit.

 

Szóval most jött el annak az ideje, hogy a zsákból a szög vége kezd kilátszani és az esetleg többeket bököd. De az a baj, hogy akiket böködi a szög nem merik egyszerűen kiborítani a zsákot és újra bepakolni abba és a szúrós szöget meg kidobni. Ennyi.

 

Ha nem így látod akkor mond meg,mert ezidáig számos példa mutatta a balf..szságát az érdieknek. Pld. adó, iskola bezárás, stb.

Előzmény: hédergábor (824)
hédergábor Creative Commons License 2012.07.01 0 0 824

Ma reggel a Felsővölgyi út. érdi oldalán a szorgalmas de igen ideges "kollégát" sikerült megzavarni.

A telek nem zárt mint megtudtam, ezért a holmi, nyilván kérte vigyék már el innét.

Közbiztonság...

 

A telekszomszédomat hívtam telefonon. Ki is jött, álmosan. Ő mesélte a kapú sosincs zárva. Nyitva éjjel-nappal.

 

Azonban, a lényeg, megkapta a csatornáról a törökbálinti önkormányzat alibi májusi levelét, ajánlva azt amit magam is késve kaptam meg. Döntés után. Igy kell csinálni, már a legdrágább árakkal.

 

Olyan Orbános, Fineszes módon. Azért írom mert mint a népszavazás ez is már lejátszott alkú a két polgármester között, uzsora áron puszi-puszi alapon. Úgy ahogy jó kupecek döntenek egymás között. (lásd: érdi ügyek)

 

Már irtam a 750 eFt olyan összeg ami maga a pofátlan lenyúlás. Vizsgálatot követel.

Ezért a pénzért saját tisztitót lehet csináltatni. Összefogva a sok palimadárnak nézett zemberrel még olcsobban is, mert az üzlet, bármilyen csodálatos is Mekk Elek csapatainál 

ilyen. Ott ahol nem a hatalom igazgat. Furcsa, ismeretlen dolog ez ma egyeseknél!

 

Hát igen. A nép az Istenadta éhbérért dolgozik, ha van mit, de újdonsült urai nem nélkülöznek. Nekik jár. A tehetség amellyel soha nem rendelkeztek drága kincs. 

Meg is fizetik az adózók rendesen...

 

 

 

borzassün Creative Commons License 2012.06.28 0 0 823

http://79.120.218.133/doc/szervezes/jegyk.nsf/ca56df43d65ce725c125699700333b3a/cad35824636e2be7002570430004087f?OpenDocument

 

http://79.120.218.133/doc/szervezes/jegyk.nsf/ca56df43d65ce725c125699700333b3a/02f101b59238fa65002570430004c329?OpenDocument

 

találtam itt két 2005-ből származó jegyzőkönyvet is. Kérdezném,ha már olyan nagyon erőlködik az xy (akit mostmár 99,9%-os biztonsággal tudok, hogy ki is volt), hogy akkor,mint ellenzék mit is tettek,hogy idáig fajuljanak a dolgok?

 

Még annyit,csak, hogy az xy....nicknevet gyáva módon többen is használják(hiába no szeretik a gruppent).

 

Megtudtam, hogy most az a barátunk használta, aki anyuka szégyenére tényleg megbukott játékból oviban.(pedig anyu ovónéni)

 

Az a valaki,aki nem szereti, ha a fiúk érintetlenűl hagyják, akinek volt szolgálati lakása a Béke téren és soron kívűl kapta a jutalmat gazditól azért,mert táskába vitte a DM-nek a nyitási engedélyt ,meg aztán ő volt ezeddig az egyetlen aki visszanemtérítendő kamatmentes munkahelyi kölcsönből vette meg szembe a hivatallal a lakásocskáját. Ő az aki a polgi előző autójával gyorshajtás miatt le lett fotózva(persze az elintézésre került).

 

Csak úgy még kitérőnek minek az ilyennek BMW 5 típ. autó amikor most is megkapja gazdi új terepjáróját a MAN-ost amikor neki kell.

 

Szóval csak ennyi félre . És! nem véletlen írtam, hogy az ilyen picifiú óvatosan bánjob a bicsakkal,mert a kis pucuróját megsérti, ha azzal járszik a zsebében nyitogatóst. Az olyan dologhoz ember kell mégpedig igazi ffi. olyan tisztességes aki a nőket szereti.

 

Kedves hedergábor nincnevű társ most elnézésedet kérem mély megalázkodással, hogy eltértem a témától, de most itt volt az ideje, hogy valaki végre elkenje ennek a kis cserépedénynek a száját.

Ígérem, hogy a továbbiakban csak a szakmai dolgokra igyekszek koncentrálni.

 

hédergábor Creative Commons License 2012.06.27 0 0 822

Ajaj...

 

Azt hiszem ez már igy nem vita!

 

Visszakanyarítva a dolgokat...csatorna.

 

Szerény véleményem az elfogadható ár. Ár amelyet az emberek nehezen, de ki tudnak fizetni.

 

Nézegettem a házi szennyviztisztitókat. Ezek már nem kerülnek többe ásóval-vonóval mint az amit az uzsora kér.

Ráadásul a viz nem vész kárba, nem kell csatornadíjt fizetni.

Nem véletlenül írtam a tisztességes üzletről. 

 

Hadd jegyezzem meg nem stimmel a személyre a célzás, értettem de nem róla van szó!

 

Maradjunk a beszélgetésnél, érveknél...bocs!

 

Ma kiszaladtam a telekre. Rendőrségileg, betörés. Felsővölgyi út, bár lehetne bármelyik. Nos ez a súlyos. Hagyjuk az "erőseknek látszó" hatalmat, a pofonokat .

 

borzassün Creative Commons License 2012.06.27 0 0 821

Ha már említettél itt vagyok, te szegény egérke.

 

A megnyilatkozásaid alapjánlátszik, hogy nem csak az oviban játékból buktál meg, hanem a suliban földrajzból is.

 

Mond csak Erdély melyik ország területén található? Na? És abban az országban milyen állampolgárok laknak? He?

Az, hogy ott vannak nemzeti kultúrájukat örzők az egy dolog.

 

Ha nem tudnád,élnek a Magyar Népköztársaság területén is Sváb nemzetiségűek,de attól még azok magyar állampolgárok.

 

Látod okostojás jobb volna, ha gyorsan elővennéd a 6. osztályos állampolgári ismeretek tankönyvet és újra megtanúlnád a dolgokat. Ja és még csak annyit, hogy azok akik most annyira magyarkodni akarnak, azok biza már mind 45 után született emberek,akik már mind román állampolgárként születtek meg és azok is,attól, hogy megtanultak magyarul is.

 

Még csak annyit, hogy az Alkotmány is kimondta és a ti mocskotok is kimondja, ezt jogi terminusokkal. Ja, hogy te ezt nem tudhatod,mert magas,mint tehénnek a zongora, hát igen.

 

Még csak annyit, hogy a bicskanyitogatással meg a zsebedben vigyázz, mert még megvágod a kukackádat.

Előzmény: xy333 (820)
xy333 Creative Commons License 2012.06.27 0 0 820

:)

Ilyenben sajnos még nem ültem :(

Egy barátomnak van valamilyen új BMW kombija, abba úgy huppantam be, azt hittem, a földre ülök.

 

Annak a kócos sünnek üzenem: a pesti aszfalton nőttem fel, szerintem fogalmad sem lehet arról, ki vagyok, de nem erdélyi. Arról nem beszélve, hogy kinyílik a bicska a zsebemben, ha románozzák az erdélyi magyarokat. Remélem, valaki majd helyre tesz téged az itt fórumozók közül, akik ismernek is téged.

Előzmény: csélcsap füzike (818)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!