Sztrájkot hirdetek 2008.10.16 -án! Ha kritikán alulinak találod a a fórum moderatura moderálási gyakorlatát, akkor ezen a napon ( 2008.10.16. csütörtökön), ne nyisd meg a forum.index.hu oldalt. Ne fórumozz ezen a napon!
Itt a polidilin a moderákok közül egyedül Légycsapó és Jurodivyj, kisebb mértékben Jagodek munkássága érdemli meg megközelítően a "korrekt" jelző egy lájtosabb változatát, a többi nagy ívben kuka.
Persze lehet igy is venni, de ez tenyleg hulyeseg.
Persze, en szoktam masnak irni, hogy ez egy magankezben levo portal, nincsenek szabalyok, az tortenik, amit a tulaj akar. Ez rendbe is van, tulajdonkeppen nincs is jogom haborogni.
De abbol a szempontbol hulyeseg, hogy nem illik a polidili eddigi szokasaiba.
Mondom, mint Demszky elvtárs, amikor asszem a 2005-2006-os keményebb tél után irgalmatlanul fölkátyúsodott fővárosban neszét vette annak a civil kezdeményezésnek, hogy minden kátyú előtt dudálni fognak. Mit csinált? Előre jelzem, hogy a "rákapcsolt, hogy hamarabb tömjék be a kátyúkat" rossz válasz. Faszt: Ő IS elkezdett dudálni a kátyúk előtt, a "mintegy véletlenül" jelen levő tévéstábok szeme láttára. Akkor azt gondoltam, hogy demszkihússal kéne betömni egy-két kátyút, sokat nem segítene ugyan, de nagy megelégedésére szolgálna sokaknak. Na, baszom alássan, hát erről a kis indexes trükszimaksziról ez jutott eszembe...
Mi koze egy sztrajknak ahhoz, hogy kitiltanak mindenkit. Illetve lehet, hogy nem is mindenkit, mert szuletnek uj hozzaszolasok nehany topicba.
A sztrajk az, amikor X ember sajat szantabol nem csinal valamit. Na de itt nem errol van szo, hanem kitiltottak. Tehat ez nem sztrajk. Akkor meg mi a turo?
Legalabb arra valaszolhatna egy modi, hogy miert nem valaszol.
"Sztrájkot hirdetek 2008.10.16 -án! Ha kritikán alulinak találod a a fórum moderatura moderálási gyakorlatát, akkor ezen a napon ( 2008.10.16. csütörtökön), ne nyisd meg a forum.index.hu oldalt. Ne fórumozz ezen a napon!"
Ez a felhivas. Mi kozom nekem ennek ehhez? Tenyleg szeretnem, ha egy modi elmagyarazna, hogy jelenleg miert nem tudok hozzaszolni?
Értem. Szóval valaki egy nick (moderátor ??? ) kitalálja, hogy ma sztrájk aztán ha akarsz csatlakozni. ha nem ha egyetértesz ha nem akkor se tehetsz sokat. Így demokratikusan! Vagy talán a tulajdonos aki kitalálta az egészet vagy mi vagy ki a f@sz?
Itt nincs olyan, hogy "milyen jogon". Az Index egy magánportál, ahol a tulajdonos, illetve kutyái, a moderákok szabadon dönthetik el, hogy mit, mikor, hol, honnan tiltogatnak-baszogatnak kifelé. Aki ide ír, az bevállalja, és max. reménykedik, hogy a nagytalpú kurva hétszentség beleáll a kibaszott sánkeros picsájába annak, amelyik itten tiltogatja a hozzászólásokat.
Letiltjuk a hozzászólásokat? Letiltják? Kik is? Milyen jogon? Na akkor rajta! Még úgysem voltam eltiltva. Egyszer mindenkinek el kell veszíteni a szűzességét! :)
Ez a "sztrájk ideje alatt letiltjuk a hozzászólást" amúgy is olyan, mint a buzi dempszli, amikor ő is elkezdett dudálni a kátyúknál: ha nem tudod megakadályozni, állj az élére. Ezért meg eleve a kurva anyját, amelyik kitalálta.