Aki ismerte, vagy együtt érez a a salgótarjáni járaton balesetben elhunyt kollégánk Fülöp Gábor emlékére szombati temetése időpontjában 14 órakor duda(kürt) szóval tisztelegjünk!!!!!Ő volt az aki megpróbálta úton tartani buszt és sajnos ez az ő életébe került, de viszont másik negyven embert ezzel a cselekedetével megmentett, szerintem ez a minimum amit megérdemel.......... Mindenkit megkérek próbálja ezt az üzenetet a lehető legtöbb helyre eljuttatni!!
Szerény véleményem szerint, ezek a klímák alulméretezettek (ahogy a motor hengerűrtartalma is). Emlékezz, a nagy METRÓ pótláskor a vadonatúj kocsikat vízzel kellett hűteni, mert már akkor leállt a klíma, pedig alig 30 fok volt.
nálunk egy csomó kocsinál 28-30 fokig működik (persze akkor kint még nincs annyi), majd "túlmelegszik" és vége, meleg levegőt nyom be. gáz kell, hogy legyen bennük, mert különben egyáltalán nem működnének.
csak egy valamit magyarázna meg valaki: ha ez így van és "nincs mit tenni", akkor hogy létezik, hogy a kocsik kb. felében tökéletesen működik akárhány fokig..........?
példának okáért, az enyémnek tavalyig semmi baja nem volt (miután persze két hónapot könyörögtem, hogy töltsék föl), idénre meg ilyen "túlmelegedős" lett. vannak érdekes dolgok.
beírás, rinyálás, szart se ér. dögölj meg az utasokkal együtt. persze nyakkendőben!
Nem felejtették el. Feltöltötték valamennyit, de biztosan szivároghat valahol a rendszer. Több kocsinak a klíma kompresszora sem jó, így bármit teszel nem fog működni. Karbantartás kérdése az egész, no meg némi anyagi vonzata is van.... Amelyikben működik, 36 fok külső hőmérsékletnél egyszerűen leáll a klíma. Ez a rendszer már csak ilyen...
Cinkotán még hellyel-közzel töltik, Kelenföldön nyoma sincs a klímának. Egyes Óbudai Volvo-k vezetőfülke ajtójára legalább kiírják: "A klíma berendezés nem működik!". Ez se' megoldás, de legalább az utasok "támadását" lehet ezzel enyhíteni valamelyest.
Igen jól értesültél, valóban metró pótlóban volt az M.A.N. Pedig nem lett volna szabad, volt is balhé belőle. A kocsi csak és kizárólag a 86-os vonalon járhat.
Csak a 901-esről láttam, ill a helyszínelőtől és a busznak a vezetőjétől hallottam, hogy mi történt.
Nem arra gondoltam megoldásként, hogy voltál-e fiatal vagy sem, hanem magára a környékre és az arrafelé élő kisebbségre.
Hogy a helyszínelés meddig tartott azt passzolom. Magát, az eseményt láttam, ill. egy suhancot állon vágtam futás közben, hogy abban a szent minutumban seggre ült. Felocsúdni se' volt ideje, mert a következő pillanatban a rendőrök térdepeltek a hátán.
A 2 találathoz hozzáadnék még jó pár találatot. Én is voltam fiatal (igaz, most se' vagyok öreg), mégis tudtuk, hol a határ.
A BKV helyszínelőjét is ismertem, ill. az egyik intézkedő rendőrt. (Kollégája volt a bátyámnak.) Azt már nem is mondom, hogy a O-436-os vezetőjének én magyaráztam el a vonalat nagyvonalakban. Elmenni nem tudtam vele, mert Melinda drágm nem érezte jól magát.
Nem sokban különbözik más, bármelyik naptól, csak az a fránya, magyar mentalitás. Példáknak okáért a 16-oson tesztelt S91 hátulját is már összetagelte valamelyik agyon iskolázott. Tegnap éjjel a I-845-nek a 2-es ajtó, hátsó szárnyát dobták be kővel a 901-es viszonylaton. (Ugyan személyi sérülés nem történt, & a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően az elkövetők is kézre kerűltek.) Ki lel örömet utóbbi 2 példában? Ugye, mégis megtörtént. Ha jól értesűltem, múltkor még metrót pótolni elküldte a MAN-t.
Más:
F. hónap, 1.-jén melyik 22-es busz csattant motorossal a Szilágyi Erzsébet fasoron?
Egy darab nem jár, mert összetörték, a többi fellelhető hétvégi kiadásuk változó. Láttam már hétvégén 263-ast forgalomban, de nem állítom, hogy mind a 4 kint szokott lenni.