Besz*rás, hogy ez egyáltalán felmerülhetett. 2012-ben, egy fél milliárdos beruházásnál, egy, valszeg selejtezett, múlt század közepének technikai színvonalán álló kocsiból egy szeneskályhának a beépítése :D
// Mert arra gondolni se merek, hogy egy forgalomban lévő kocsit fosztanak meg a fűtés lehetőségétől . . .hallatlan!!
by-169, veled mi az ördög történt? eddig sose írkáltál ilyeneket :S
Ezaz amit nem értek. Anyámék 77 környékén terveztek engem amiből 81 lett. Akkor 77 előtti lehet a nick név mögött. Akkár Nyírbéltekig is elment de irigylem most őt.
Nem mondta, hogy tesz fel, csak ha talál olyan képet. De mivel te ennyire provokálod, így meggondolta magát és mégsem tesz fel. Az ő dolga, hogy mit tesz fel és mit nem. Nem kérhetsz tőle számon semmit!
Megírta tesz fel róla képet ahogy utazik a Bax kocsin. Most meg azt írja nem tesz fel. Szerinted milyen ember aki megondolja magát? Most nem látjuk milyen a Bax belseje 30 évvel ezelőtt vagy magát a kocsit vagy nem tudom milyen képet titkol.
Kicsit visszábbvehetnél az arcodból. Egy idegennel, akiről azt sem tudod ki, lehet az apád lehetne hogy beszélhetsz így? Mi jogon kéred te számon tőle, hogyn em rakott fel képet? Az ő dolga, hogy rak-e fel vagy sem, senki nem parancsolhatja meg neki, hogy mit csináljon. Tehát vegyél vissza az arcodból.
Akkor takarodjál inenn te köcsög! Komolyan mondom az ilyeneket ki kellene zárni akik csak az időt veszik el. Én meg várom itt a képet te búnkó az anyukáddal szórakozzál te sulinetes buzi.
Ez így lenne jó ha megmaradna. Hiába írjuk ennek a lököt balunak is de finga nincs a múltról még képet sem tud felmutatni mikor még nem léteztem mikor ő már utazott.
A mostmár mondhatjuk "régi", Faraktár utcai állomás épület szétbontását én sem tartom jó ötletnek. Ugyanis akárhogy is nézzük, és akármennyire is korszerűtlennek mondjuk ezt a volt állomásépületet, de az 1970-es évek végétől, napjainkig ez a létesítmény is a kisvasút történelmének aktív része volt. És biztos lehetne olyan helyet, esetleg megállóhelyet találni a vonalon, ahová ki lehetne helyezni, és így nem válna ez az építmény is az elmúlt több mint száz év eszetlen rombolásának áldozatává.... De a vezetést, és az ezirányban intézkedési joggal bíró szervek hozzáállását ismerve erre igen csak kevés az esély.
Tudom hogy nincs pénz, és az épület áttelepítése is sok pénzbe kerülne, de ha mindent lebontunk ami régi, és korszerűtlen, akkor mi sem sem leszünk különbek azoknál, akik 77-ben felszámolták az eredeti Zsuzsi-vasutat.
Figyelj, a hetvenes években nem mindenkinek volt fényképezőgépe, s ha volt is egy filmelőhívás nem volt olcsó dolog. De majd megkérdezem anyámat, hogy készült-e rólam kép. Addig megfelel ez a válasz?
Ezt a faházat én nem fűteném szenes kályhával. Ahhoz ki kellene bontani az egyik falát és rendes falként (téglából!) újrarakni. Mellesleg a fűtendő légtér is indokolatlanul hatalmas. Fingod nincs az ilyenekről, de úgy látom te el vagy varázsolva, mert különben nem írnál ilyen ökörségeket.