Keresés

Részletes keresés

zsike* Creative Commons License 2012.09.16 0 0 513

Szia!

 

Én nagyon sokáig szedtem a Medrolt. Valóban sok a mellékhatása, de ezt kitudod védeni, ha pl. sok gyógyteát iszol Ne ígyál rendes kávét, mert az is kikezdi az amugy is tulterhelt gyomrodat. (vagy csak a ganodermás kávét idd). Én 76-mg-vel szedtem. De szépen helyrejöttem ma már. A mellékhatásokból a csontritkulás maradt meg. De arra meg a tojáshéj port alkalmazom. Az is sokat segít. ha tudtam valamit segiteni, annak nagyon örülnék., de ha bármi kérdésed van, csak írjál nyugodtan.

Előzmény: szivecske01 (508)
szivecske01 Creative Commons License 2012.09.14 0 0 512

ilyen esetben csak reménykedni lehetm szerencsétlenkkémnek nagyon bizonytalan élete lehet egy transzplantácio után, van vesetranszplantált ismerösöm az elsö kilöködött neki a második jo, a multkor találkoztam vele egy piackutatáson, senki meg nem mondja miken ment át.  msz esetleg olyan jpl van már hogy buliznak, bár ugy lenne, remélem nincs olyan állapotban hogy nem képes irni.mindenesetre jelentkezhetne,mert sokan drukkolnak neki ismeretlenül. Néha elcsodálkozom emberek mit élnek tul, és mentálisan sem viseli meg öket,én meg még régen nem mertem elmenni egy gastroscopiára. Már három beutalo lett volna, de nem vitt rá a bátorság.

Szegény Msz meg mi mindent átélt csak eddig, ahogy itt elolvasgattam, remélem rendben van nála minden, de ezt végigcsinálni nagyon hosszu folyamat.Még az orbánc tiz napja is hosszu volt nekem. Néha annak is örültem az elején hogy csak fekszem és nincs tennivalo, de a végén már nagyon vágytam haza. olyan volt mintha évekig nem lettem volna a városban, pedig csak tiz nap volt, amikor vitt haza a taxi a kék buszokra sárga villamosokra is rácsodálkoztam.Egy örökkévalloságnak tünt, még itthon is kellett egy ujabb doboz antibiotikumot szedni. Akkor még nem gondoltam hogy nem az lesz az utolsó. Egy sokáig egészséges panaszmentes embernek nagyon nehéz azzal azonosulnia hogy problámák vannak naprol napra.

Minden betegnek jobbulást kiváánok, lábam javulgat remélhetöleg.

Taktus Creative Commons License 2012.09.10 0 0 511

szia/sziasztok!

 

Én is úgy vagyok vele hogy csak idenézegetek,de semmi hír szegény msz67-ről,remélem minden rendben van vele és csak a szigorú orvosi előírások miatt nem tud ide írni nekünk.Reménykedjünk hogy,minden rendben van.

 

Msz67!REmélem jól vagy és úgyanolyan erős vagy,mint eddig voltál!

 

Teljesen igazad van szivecske01,de legalább te gyógyulj meg és erősődjél fel.

Előzmény: szivecske01 (510)
szivecske01 Creative Commons License 2012.09.06 0 0 510

sajna nagyon ugy néz ki hogy igen, elég gyenge mindig megfázok. Tényleg mi van szegény  MSZ-el. remélem jobban van, és nem történt semmi baj, azt tulélni nem lehetett semmi.Tényleg kegyetlen hogy az ember egészsége mennyi veszélynek van kitéve minden szervet ezerfajta meghibásodás érhet,Ha nem ez a probléma akkor az, ahogy megyünk korban elöre nem tudjuk mi vár ránk.

mirtelo Creative Commons License 2012.09.04 0 0 509

Szia Szivecske!

Nem tudom mi lehet Msz el remélem jól van. Jó lenne ha jelentkezne..

Medrollal kapcsolatban sajni nem tudok segíteni de ment be az autóimmun betegségek topikba ott tudnak nekesd segíteni. ( Ők szednek medrolt..).

Neked problémád van az immun rendszereddel?

Előzmény: szivecske01 (508)
szivecske01 Creative Commons License 2012.09.04 0 0 508

Néha idenézegetek, de látom hogy nincs élet, remélem ez azért van mert az itteni betegek jól vannak.Mi lehet MSz-el?

Sajna nekem a mult héten volt egy ujabb orbáncom, az immunologián pedig medrolt irt a professzor ur. Jo veszélyes steroid.Rengeteg ,ellékhatással, dee  mivel sok a gyulladásos pont a szervezetemben jo lenne ha segitene. A steroidos kenöcsök eddig segitettek amikor kellett, de ez a Medrol nagyon problémás egy szer. Ha valakinek van valami tapasztalata a Medrol 4 mg-ról irja meg. Remélem nnem leszek egy életre hozzákötve..Mindenkinek nagyon nagyon jo egészséget.

mirtelo Creative Commons License 2012.08.03 0 0 507

Csatlakozom az előttem szólóhoz remélem én is hogy jól vagy.

Bátor és erős vagy!! :)

Kívánok mindenkinek szép délutánt. :)

Előzmény: Taktus (505)
mirtelo Creative Commons License 2012.08.03 0 0 506

Sziasztok!

Génmódosítot nővények termesztése Magyarországon tilos, de sajnos a külföldi termékkekkel behozzák. ( Pl GMO növények...) Így kikerűlhetetlen ezek fogyasztása.

Szerintem az ízzük rosszabb már mint a GMO növényeknek.

Előzmény: Taktus (504)
Taktus Creative Commons License 2012.08.03 0 0 505

msz 67!

 

Remélem jól vagy,vigyázz magadra nagyon.

 

MIndenkinek jó egészséget kívánok!

Taktus Creative Commons License 2012.08.03 0 0 504

Szivecske01 teljesen igazad van,a fiatalokat is természetesen érinti a sok stressz,sőt a gyerkeket is,hisz látják és érzik amit igen jól fogalmaztál meg a pénztelenséget,a szegénységet.

 

Az elhízás is nagy baj (aminek sok más következményei is lehete cukor betegség,vagy nyirok betegségek,szív betegség stb.)és sokszor ahol nincs pénz azokat érinti,hisz van hogy csak zsíros kenyérre,vagy eleve zsírral terített élelmiszerekre jut pénz,ahogy ahol meg van pénz túlzásba viszik a chipsek,csokik vásárlását.Eleve az élelmiszerek is génmodosító szerekkel vannak tele tömve,már a felvágottak,szalámik sem a régik,néha igen érezni a tartosítók,szója ízét,a joghurt tele van cukorral.Nem is lehet tudni mi is az egészséges valójában.

 

Ha meg folytonos félelem,aggódalom van,pénztelenség,tehát semmit nem engedhetsz meg magadnak,mert ételre is alíg van pénz,se egy séta,se egy kirándulás,csak a kilátástalanság a lélek is beteg lesz,depressziós lesz a gyerek,felnőtt egyaránt ami fogékonyabbá tesz a betegségekre is minket.

 

A gyárban ahol dolgozom ott is bizony nyáron hozták be a gyekeket dolgozni,volt aki azért jött hogy ebből tudjon iskolai tanszereket venni,kicsit a barátokkal kirándulni menni még  nyáron,pár ruhát és volt aki pénzes gyerek volt és olyan kivételezés vette körül,csak azt tudta eldicsekedni mennyit pénzt kötött,és az a furcsa hogy nem azt sajnálták vagy becsülték meg aki a munkája által segített a családján,magán.Furcsa dolgok ezek.

 

De itt is volt 17 éves kis csaj,helyes,jó pofa,de már most viszeresedik a lába ki tudja miért.Jó anyukája elég túlsúlyos és neki már volt komoly viszér műtétje,a lány még nem kövér,de húsosabb alkat,lehet ez valami genetikai örökség náluk.Pedig táncot is.Jó lenne tudni mégis mi az oka.

 

Egyre nehezebb az élet,sok fiatal úgy él mint a kiskirályok,nem segítenek otthon,felmennek suli után nyomkodják a billentyűt,márkás ruha,vásárolgatás,kajáldál rendszresen,szorják a pénzt,de hogy miből nem tudni,hisz a szüleik sem feltétlenül keres jól,lenyúlják a nagyszülőket is,a másiknak meg mindent meg kell gondolni,van akinek ennivalóra alíg jut.És látják ezt a fiatalok,tinik,mert itt is volt aki ki merte mondani,hogy zavarja ez,hogy mért van az egyiknek minden jár a semmiért,ő meg tehet akrámit és nem jut semmire igazából.később meg ezen fog idegeskedni.

Előzmény: szivecske01 (501)
mirtelo Creative Commons License 2012.08.02 0 0 503

Szia!

Remélem azóta meg vannak az eredmények és végre kiderűl a lábfájásod oka.

 écci írj ha meg vannak az eredmények.

Előzmény: szivecske01 (501)
ghepard Creative Commons License 2012.08.02 0 0 502

Hát tényleg elszomorító, hogy mennyi a beteg, pedig rengeteg az orvos, rengeteg a gyógyszer. Visszaolvastam, hogy mi is most a problémád. Hát az tud fájni. Ezek a problémák nekem is voltak, már úgy értem, hogy a visszér miatt voltak napok, hogy kegyetlenül fájdogált. De már minden OK.Nekem csak az egyik lábamon van és kb tudom is hogy miért csak az egyik és miért a bal. Neked mindkét lábadon vannak visszerek és mindkét lábad fáj? Gondolkodtál e azon, hogy tulajdonképpen miért is alakult ki Nálad? Nem gondoltad e azt esetleg, hogy a sok gyaloglástól? Mert az írásaidból azt gondolom, hogy más "sportot" lehet nem is űzöl....... A gyaloglással nincs semmi baj, az egy természetes dolog. Csak ha nincs másirányú terhelés, akkor nagyon egyirányban húzza az ereket - ebben az esetben lefelé. Lassan lassan összegyűlnek ott lent...........

Előzmény: szivecske01 (501)
szivecske01 Creative Commons License 2012.07.26 0 0 501

Ma voltam orvosnál, egy csomo immunológiai és trombozissal kapcsolatos vizsgálat volt egy vérvétel remélem sok mindenre választ ad.Tényleg kegyetlen ahogy az ember öregszik fokozatosan cserbenhagyja egészsége. Rohanni szeretnék fájdalmatlan  lábakkal!Telis tele volt a váró. Rengeteg beteg ember van a mai Magyarországon. Mindenkit kikészit a stressz a bizonytalanság, a pénztelenség,a rossz levegö.Régen nem volt ennyi beteg. Fiatalok is ücsörögtek ott. Le voltam döbbenve hogy ennyi fiatal beteg ven.

szivecske01 Creative Commons License 2012.07.23 0 0 500

igazábol azt szégyeltem hogy amikor itt valaki halálkomoly dolgokról ir, akkor jövök én a jobb lábammal. Majd csütörtökön megyek ujra a lábam ügyében orvoshoz, augusztus 6-án meg Dopplerre. Mindenkinek nagyon  jó egészséget és teljes gyógyulást!

Előzmény: Taktus (497)
mirtelo Creative Commons License 2012.07.22 0 0 499

Szivecske!

 Mond el nyugodtan a panaszod ez a fórum pont azért jött létre.

Remélem már enyhült a lábfájásod.

Kívánok mindenkinek vidám hétvégét. :)

mirtelo Creative Commons License 2012.07.22 0 0 498

Sziasztok!

Msz! Örülök hogy jelentkeztél. Nagyon aggódtunk érted. :)

Örülök hogy eddig minden jól alakult. szorítok hogy továbbrais minden rendben menjen.

Sokan szorítank neked innen a fórumról. :)

Erős vagy nagyon!!!

Taktus Creative Commons License 2012.07.20 0 0 497

Szivecske01-nek meg üzenem semmi szégyenlni való nincs abban,hogy leírod hogy fáj a lábad,ez az oldal úgyis azért van,hogy meghallgassuk egymás próblémáit,akár csak szavakkal támogassuk a másikat.Teljesen érthetőek az érzéseid,nehéz fájdalommal együttélni,ami akadályoz az élet apró dolgaiba.

 

Én is már nagyon akartam ránézni erre a fórumra,de most nagyon összejöttek a dolgok,de hál istennek látom msz67-ről is hírt kaptunk.Remélem a te lábad is meggyógyul.

 

Mindenkinek kitartást kívánok és egészséget!

Taktus Creative Commons License 2012.07.20 0 0 496

Szia msz67!

 

Örülök,hogy hallok rólad, végre mindenki megnyugodhatott egy kicsit,hogy jól vagy.Örülök,hogy minden jól alakult eddig és így legyen továbbra is csak ezt tudom kíváni.Látod-látod bebízonyítottad magadnak is hogy milyen erős is vagy te valójában.

Előzmény: msz67 (492)
gynomed Creative Commons License 2012.07.19 0 0 495

Nyugtató muszáj neki, mert izolácioban van, ügyelni kell a fertözésekre, nincs látogatás, be van zárva, könnyebb ha sokat pihen. A szervezetnek meg kell ismerkedie az uj sejtekkel. Össze kell barátkozniuk.

A lábfájásra nem a fájdalomcsillpito a megoldás. az okot kell kideriteni. Orthopédián, sebészeten.

Előzmény: szivecske01 (493)
gynomed Creative Commons License 2012.07.19 0 0 494

Most az a fontod hogy sokat pihenj gyógyulj, kell az a kis nyugtató.Cak a sejtregenerálásra a sejtképzésre szabad koncentrálni.Minden nappal könnyebb lesz. Az idö is nagyon jó orvosság ilyenkor.Mindenben fogadj szót a növéreknek orvosooknak.Nagyon nagyon sokan tuléltek már ilyen dolgot.Vigyázz magadra és erösödj, gyere gyakrabban.Arra gondolj hogy fel kell épülni.Más alternativa nincs!

Előzmény: msz67 (492)
szivecske01 Creative Commons License 2012.07.19 0 0 493

nyugtató? az nem csoda. Kórházi létet elviselni másként elég nehéz.Remélem nem tul eröseket. Nagyon jók a természees anyagok valeriáa nervenflege.Mielöbbi teljes gyógyulást ésNagyon jó egészséget kivánok! Én meg azért nem merek sok fájdalomcsillapitot szedni a lábam miatt, mert sajnos azok is altatnak. Jo lenne ha nyugtató csak a  nyugtatókban lenne.A lábam sokat fáj és ez kegyetlen!De nem panaszkodom, amig járni tudok valahogy rajtuk.

Előzmény: msz67 (492)
msz67 Creative Commons License 2012.07.17 0 0 492

Mndenkinek köszönet az aggódásért,lassanként megvagyogatok. Nehéz idöszakon vagyok tul. szerencsére simán ment eddig minden.persze nem szabad elöre örülni, még sok miden képlékeny. Sokat alszom tele nyugtatóval. Kilöködésgátlóval. 

szivecske01 Creative Commons License 2012.07.12 0 0 491

Néha szégyellem magam amiért itt a lábam fájdalmáról panaszkodok, amikor ekkora kereszteket ad a sors embereknek! Persze nekem örök rohangálónak furcsa hogy a láb fájhat.Zavar hogy nem tudom ügyeimet vinni ugy ahogy szeretném.Menni menni menni fájdalmatlanul!

Nagyon nagyon jo egészséget és teljes gyógyulást kivánok!!!! Remélem minden rendben lesz!!!!Nem is lehet másként!!!

Előzmény: msz67 (474)
szivecske01 Creative Commons License 2012.07.12 0 0 490

Az nagyon kegyetlen, föleg a bezártság. Minden tiszteletem az övé.Még egy irodában is bezártságérzésem van nyolc órán át, néha szégyellem magam ha panaszkodok a bezártságra, hát akkor a sterilszobán mit szoljanak a betegek.Sem éjjel sem nappal sem hétközben sem hétvégén nincs eltávozás.Uramisten.A szivem mindig a szabadban és az utcán lenne, a lábam meg sánta hozzá, miközben sokat fáj is.Nem sokat törödök a fájdalommal, ha dolgom van elsántikálok ahogy tudok.Én nem is tudom mi lenne velem ilyen éjjeli nappali fogságban, még üdülni sem szeretek hetekre elmenni a kis otthonomból. Nappal járni kelni a világban, este hazatérni.Csak ne fájna a lábam.

Előzmény: gynomed (483)
szivecske01 Creative Commons License 2012.07.12 0 0 489

köszönöm kérdésed, sajna féjdogál.Sántitva végzem kézbesitöi munkámat, bár ez a munka nekem való ezt szeretem, szeretném ha a lábam is a régi lenne.

Előzmény: mirtelo (488)
mirtelo Creative Commons License 2012.07.11 0 0 488

Szia!

Lábad hogy van?

Előzmény: szivecske01 (486)
mirtelo Creative Commons License 2012.07.11 0 0 487

Sziasztok!

Msz! Nagyon szorítok neked. És szerintem minden itteni fórumtárs.

Szerintem szűrt levegőt kap hogy télleg bakt mentes légkőrben legyen.

Előzmény: gynomed (483)
szivecske01 Creative Commons License 2012.07.09 0 0 486

köszönöm!Rámférne, mert a lábam nagyon kell minden nap.

Előzmény: gynomed (485)
gynomed Creative Commons License 2012.07.07 0 0 485

jobbulást a lábadnak!

Előzmény: szivecske01 (478)
gynomed Creative Commons License 2012.07.07 0 0 484

megirtam priviben az emailcimemet.

Előzmény: tombea (477)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!