4.1 N 200m pillangó hármas befutója? 1. Schipper - 2. Jedrzejcak - 3. Kovács Emese 4.2 F 100m gyors győztese? ???? 4.3 F birkózásban Lőrincz Tamás Pontszerző lesz-e? Nem 4.4 Mincza Ildikó vagy Szász Emese ér el jobb helyezést a női párbajtőrben? Mincza 4.5 GER-HUN női kézilabda kimenetele? +2
4.6 Kidobja a legtöbb gólt a Magyar csapatból a GER-HUN meccsen? Görbicz 4.7 Mészáros Anett érmet nyer-e a női cselgáncs 70 kg-os szakágban? Nem 4.8 Bodrogi László olimpiai pontszerző lesz-e az országúti időfutam versenyen? Nem
4.1 N 200m pillangó hármas befutója? 1. Schipper - 2. Jedrzejcak - 3. Kovács Emese 4.2 F 100m gyors győztese? Sullivan 4.3 F birkózásban Lőrincz Tamás Pontszerző lesz-e? Igen 4.4 Mincza Ildikó vagy Szász Emese ér el jobb helyezést a női párbajtőrben? Mincza 4.5 GER-HUN női kézilabda kimenetele? +5 4.6 Kidobja a legtöbb gólt a Magyar csapatból a GER-HUN meccsen? Görbicz 4.7 Mészáros Anett érmet nyer-e a női cselgáncs 70 kg-os szakágban? Nem 4.8 Bodrogi László olimpiai pontszerző lesz-e az országúti időfutam versenyen? Nem
Ez a játék amit most elkezdtünk ez folytatódna teljesen változatlannul. A másik játékban (ha lesz) ua.-ok a kérdések lennének, csak o pontról indulva (természetesen csak akkor ha lesz egyáltalán jelentkező)
Arra gondoltam, megpróbálom reklámoznia a tippjátékot, hátha lesznek akik kedvet kapnának hozzá, de nagy hátrányból gondolom már senki sem szeretne beszállni.
2. Melyik sportágból, versenyszámról legyen ill. ne legyen kérdés?
3. Mivel kevesen vagyunk, gondoltam arra, hogy folytatva ezt a versenyt 08.16-től önálló értékeléssel (ugyanazokkal a kérdésekkel, csak a pontszámítás kezdődne abban újra).
4.1 N 200m pillangó hármas befutója? JEDRZEJCZAK/SCHIPPER/KOVÁCS E. 4.2 F 100m gyors győztese? BERNARD Alain 4.3 F birkózásban Lőrincz Tamás pontszerző lesz-e? IGEN 4.4 Mincza Ildikó vagy Szász Emese ér el jobb helyezést a női párbajtőrben? MINCZA 4.5 GER-HUN női kézilabda kimenetele? -1 4.6 Kidobja a legtöbb gólt a Magyar csapatból a GER-HUN meccsen? TÓTH 4.7 Mészáros Anett érmet nyer-e a női cselgáncs 70 kg-os szakágban? NEM 4.8 Bodrogi László olimpiai pontszerző lesz-e az országúti időfutam versenyen? IGEN
4.1 N 200m pillangó hármas befutója? 1. Schipper 2. Jedrzejczak 3.Kovács 4.2 F 100m gyors győztese? Sullivan 4.3 F birkózásban Lőrincz Tamás Pontszerző lesz-e? IGEN (3-4.helyre várom) 4.4 Mincza Ildikó vagy Szász Emese ér el jobb helyezést a női párbajtőrben? Szász 4.5 GER-HUN női kézilabda kimenetele? -1 4.6 Kidobja a legtöbb gólt a Magyar csapatból a GER-HUN meccsen? Görbicz 4.7 Mészáros Anett érmet nyer-e a női cselgáncs 70 kg-os szakágban? NEM 4.8 Bodrogi László olimpiai pontszerző lesz-e az országúti időfutam versenyen? NEM
Így választottunk. Barta Nóra volt a legnépszerűbb a 25 csapatból 11-be került be (12, de BOBO78! 12 versenyzőt választott, így a 2 legkisebb értékű versenyzőt kivettem a csapatból). 76 Magyar versenyzőt választottunk.
4.1 N 200m pillangó hármas befutója? 1. Schipper 2. Nakanishi 3. Kovács 4.2 F 100m gyors győztese? Sullivan 4.3 F birkózásban Lőrincz Tamás Pontszerző lesz-e? IGEN 4.4 Mincza Ildikó vagy Szász Emese ér el jobb helyezést a női párbajtőrben? Szász 4.5 GER-HUN női kézilabda kimenetele? -2 4.6 Kidobja a legtöbb gólt a Magyar csapatból a GER-HUN meccsen? Tomori 4.7 Mészáros Anett érmet nyer-e a női cselgáncs 70 kg-os szakágban? IGEN 4.8 Bodrogi László olimpiai pontszerző lesz-e az országúti időfutam versenyen? IGEN
4.1 N 200m pillangó hármas befutója? 1. Schipper 2. Lowe 3. Breeden 4.2 F 100m gyors győztese? Sullivan 4.3 F birkózásban Lőrincz Tamás Pontszerző lesz-e? IGEN 4.4 Mincza Ildikó vagy Szász Emese ér el jobb helyezést a női párbajtőrben? Szász 4.5 GER-HUN női kézilabda kimenetele? -2 4.6 Kidobja a legtöbb gólt a Magyar csapatból a GER-HUN meccsen? Görbicz 4.7 Mészáros Anett érmet nyer-e a női cselgáncs 70 kg-os szakágban? NEM 4.8 Bodrogi László olimpiai pontszerző lesz-e az országúti időfutam versenyen? NEM
4.1 N 200m pillangó hármas befutója? 1. Schipper 2. Jedrzejczak 3. Nakanishi 4.2 F 100m gyors győztese? Sullivan 4.3 F birkózásban Lőrincz Tamás Pontszerző lesz-e? IGEN 4.4 Mincza Ildikó vagy Szász Emese ér el jobb helyezést a női párbajtőrben? Szász 4.5 GER-HUN női kézilabda kimenetele? -2 4.6 Kidobja a legtöbb gólt a Magyar csapatból a GER-HUN meccsen? Görbicz 4.7 Mészáros Anett érmet nyer-e a női cselgáncs 70 kg-os szakágban? NEM 4.8 Bodrogi László olimpiai pontszerző lesz-e az országúti időfutam versenyen? NEM
4.1 N 200m pillangó hármas befutója? Schipper-Lowe-Nakanishi 4.2 F 100m gyors győztese? Sullivan 4.3 F birkózásban Lőrincz Tamás Pontszerző lesz-e? IGEN 4.4 Mincza Ildikó vagy Szász Emese ér el jobb helyezést a női párbajtőrben? Mincza 4.5 GER-HUN női kézilabda kimenetele? -4 4.6 Kidobja a legtöbb gólt a Magyar csapatból a GER-HUN meccsen? Görbicz 4.7 Mészáros Anett érmet nyer-e a női cselgáncs 70 kg-os szakágban? Igen 4.8 Bodrogi László olimpiai pontszerző lesz-e az országúti időfutam versenyen? Nem
4.1 N 200m pillangó hármas befutója? 1. Schipper 2. Jedrzejczak 3. Nakanishi 4.2 F 100m gyors győztese? Sullivan 4.3 F birkózásban Lőrincz Tamás Pontszerző lesz-e? NEM 4.4 Mincza Ildikó vagy Szász Emese ér el jobb helyezést a női párbajtőrben? Mincza 4.5 GER-HUN női kézilabda kimenetele? -2 4.6 Kidobja a legtöbb gólt a Magyar csapatból a GER-HUN meccsen? Görbicz 4.7 Mészáros Anett érmet nyer-e a női cselgáncs 70 kg-os szakágban? NEM 4.8 Bodrogi László olimpiai pontszerző lesz-e az országúti időfutam versenyen? IGEN
4.1 N 200m pillangó hármas befutója? Mongel - Schipper-Jedrejczak 4.2 F 100m gyors győztese? Sullivan 4.3 F birkózásban Lőrincz Tamás Pontszerző lesz-e? igen 4.4 Mincza Ildikó vagy Szász Emese ér el jobb helyezést a női párbajtőrben? Mincza 4.5 GER-HUN női kézilabda kimenetele? -1 4.6 Kidobja a legtöbb gólt a Magyar csapatból a GER-HUN meccsen? Tóth T. 4.7 Mészáros Anett érmet nyer-e a női cselgáncs 70 kg-os szakágban? nem 4.8 Bodrogi László olimpiai pontszerző lesz-e az országúti időfutam versenyen? igen