Nagyon szép darabok! :) sajnos én már az összes ismerősömet körbe kérdeztem van e neki vagy tud e szerezni. De többségük mondta, hogy már az összes helyis táblát kigórta a cég és azért látni "rajzolt vagy szigszalagos" táblát a buszokon. Gondolkozom írok a KNYKK-nak, hogy van e valami elfekvőbe, de ha lenne akkor se adnának (szerintem) így ezt a dolgot ejtem is. :/
Csak budapestiek. Sajnos szfvárit még nem tudtam szerezni pedig az lenne a számomra az öröm, mert itt születtem és élek a mai napig. Amúgy budapestiekből az alábbiak vannak: 15,26,200E és egy 4-6V. :)
Én főképp a táblákat az emlékek vagy valamilyen kötődések szerint veszem.
Szia Deákon is lehet pár táblát venni a múzeumban szentendrén a múzeumban is árulnak ki van táblázva merre kell menni (elöl kell lenni a héven) de a legjobb ha az akácfába mész írsz egy emailt Gyukli Ágnesnek vagy Radoszta Ferencnek (megtalálod a honlapon) és tudsz kérni van egy lista a neten Üdv Balázs
Üdv! FélOFF kérdésem lenne, a BKVtól szeretnék táblát venni amit a weboldalon hírdetnek. Azt írják hogy a Deák téri múzeumba lehet meg venni. Erről van valakinek tapasztalata? Merre találom ezt a múzeumot és a táblavevő helyet? Előre is köszönöm!
Szabadulni szeretnék az évek alatt megrendezett, tömegközlekedés napján vásárolt, valamint az egykori Kisalföld Volántól kiselejtezett buszok és benne hagyott viszonylatjelző tábláktól. Van régi, van nem olyan régi is. Győr és környékéről. Épp felszámolom a gyüjteményt, amik nem mennek el kidobom majd.
fendt417@gmail.com címen érdeklődjön akit esetleg érdekel.