Talán azért nincs válasz, mert senki sem találkozott ilyen problémával. A hangszóró nem szokott "csak úgy" elkezdeni sercegni. Esetleg nedvesség kerülhetett bele? Mondjuk éppen nem figyeltél és valaki leöntötte ,majd gyorsan letörölte, hogy ne vedd észre...
Ilyen kérdés még nem volt, amire emlékezhetsz, az arra vonatkozott, hogy miért pattog a hangszóró teljesen lehúzott hangerőnél?
Erre a válasz egyébként az, hogy nem az erősítő áramkört kapcsolod ki, és mivel nem egy hifi meg hi-tech áramkör felelős a hangért, ezért teljesen lehúzott hangerőnél is egy halk pattogás mindig lesz.
Azóta is tökéletesen működött, tegnapig. Este telepítettem rá a SKYPot. Ami szintén jól működik. DE: a hangszórója elkezdett sercegni a beszélgetések során.
A hiba továbbrais fenn áll, ha zenét, filmet vagy akár a navigációt használom.
Az összes hozzászólást végigolvastam mert arra emlékeztem, hogy volt már ilyen problámája valakinek de nem találtam meg. Az is lehet, hogy még nem.
Valóban volt ilyen, keresdmeg! :D Akkor mégegyszer:
- A programokat a My Flash Diskre telepítsd, ne az eszközre, vagy készülékre, vagy mit ír ki... - A tárolómemóriából veszi el a helyet minden, ami nem a My Flash Disken, vagy a Storage Cardon van. Pl. a My Documents, a böngésző átmeneneti tárolója, stb. Ezeket át lehet pakolni a flash diskre.
Uuuuh, biztos, hogy a p560-as pda-val kapcsolatban kérdezed ezeket?
1. ????? A beállításoknál a Személyes lapon a Mai nap ikonnal tudsz háttértémát váltani, azzal ki is fújt.
2. Az Opera mobil böngészője, az Opera Mini jelenleg a 4.2-es verziónál tart. Ha közvetlenül pda-ra töltöd le, egy .cab kiterjesztésű fájlt kapsz, ezt kell elindítani. Pda-kon nincs .exe!
Van egy 560-asom, nem rég kaptam, de még nem nagyon használtam.
Csak azért kérdeztem, mert pl ha jól emlékszem a NavNGo is azt írja hogy inkább 128 ram-ot kér, mint 64-et. Elovastam a 121-es írásod, köszi. Majd a héten áttanulmányozom a gépet az jövök vissza. :-)
Nem nagyon értem, mi a problémád. Olvasd el a 121. hozzászólást.
Az én készülékemen jelenleg a szabad programmemória (Program memory) 26 MB, a tároló (Storage memory) pedig 8.6 MB és még nem találkoztam olyan programmal, akár repülőgép szimulátor is legyen az, ami ne futott volna rajta így.
Van p560-od, vagy csak tervezed a vásárlását? Melyik program miatt aggódsz?
Sziasztok! Aki esetleg tud segíteni, nagyon megköszönném. Van egy Mio P560-om és egy Nokia 3600 slide telefonom, amit PDA-n szeretnék kihangosítani. A készülékek egymást felismerik, de a telefonon a párosítótt eszközökben kapcsolat teremtés sikertelensége miatt kiírja, hogy "A másik készülék nem támogatja a szolgáltatást". Ebben a részben a 38-as kérdésnél volt már taglalva ez a helyzet, de ott a készülékek bluetooth szabványban eltértek. Nálam mind a két készülék leírás szerint bluetooth 2.0 val rendelkezik. Előre is köszi:
Üdv, Azt szeretném kérdezni, hogy lehet a Mio P560-as memóriáját bővíteni valahogy? Mert ahogy néztem gyárilag 64-es, de sok szoftver már 128ast kér. Köszi
Szia tarejos! Azért nem merem a hardresetet mert valahol olvastam, hogy reset után kalibrálni kell és addig nem lép tovább amíg az nem sikerült. Én próbáltam a beállításokból kalibrálni de akár órákig is elkergethetném a + jelet. Normális esetben meddig tart egy kalibrálás? Én már így kaptam a készüléket, navigálásra alkalmas, csak ha be kell írni valamit akkor kell vele szórakozni egy kicsit.
Én megpróbálkoznék a hard resettel. Kapcsolóval kikapcs, majd "joystick" fölfele nyomva, közben kapcsoló bekapcs. (Ha jól emlékszem) Utána minden telepített programot újra kell telepíteni.
Sziasztok! Szeretném megkérdezni, P360-as készüléken az érintések bizonytalanok illetve pontatlanok és kalibrálni sem lehet vagy nagyon hosszú ideig tart, ez egyértelműen hardver hiba vagy egy hard reset segíthet, (azt olvastam, hogy hard reset után kalibrálni kell) ha a kijelző jó, elég lehet a Touch Screen csere vagy csak együtt lehet cserélni?
Írja már meg valaki légyszi, hogyan kell kapcsolódni nem titkosított hálózathoz, mit kell beállítani? (A saját titkost még csak-csak sikerült beállítanom, mert azt lemásoltam a laptopról, annak beállításai nem jók máshová.)
Jaja, a MAC filternél nálam is ki kell kapcsolni a szűrést először, hogy lássam a készüléket.. :)
Szerintem a domborzati térképen. A Content/DEM mappában egy .dem kiterjesztésű fájl. Bár nekem elvileg csak Európa van, ehhez képest ha csökkentem a nagyítást, látszik az egész Föld szépen, tengerekkel óceánokkal, mindennel... A másik tippem még a basemap.fbl lenne, de ha kiveszem, akkor is látszik.
Télleg, mondja meg valaki, hogy mit tartalmaz a basemap térkép! :)
A beállítás részletességére gondoltam igazából. Pl hogy hány bites wep, stb.... Egyébként WEP-el nekem is akadozik, pl. egy nyitóoldalon lévő linkre azt mondja, hogy az oldal nem található. WEP-et kikapcsolva meg megy. Úgyhogy én is kikapcsoltam a WEP-et, de megtartottam a MAC-filtert. Egyébként a MAC-filter miatt nem ment eddig, de nem bírtam kinyerni a MAC-címet, így egy rövid időre kikapcsolva a MACfiltert már láttam, be tudtam állítani, aztán már visszakapcsolhattam. (Ezt most nem arról írom, rendes billentyűzetről csak jobb gépelni. :-)
Más: Nem tudod, iGO-ban a tengerek mely térképen lehetnek rajta, ha vannak egyáltalán? Lányomat érdekli pl.a Svédország és Lengyelország közötti rész. (Balti tenger :-) )
A titkosítási beállításokat miért kéne a p560 leírásában taglalni? "Wifi" szabvány, nem p560 szabvány :) Az más kérdés, hogy a különböző készülékeken nem pont ugyanolyan a beállítási felület... :)
Persze hogy tudom a hosszúságokat. A routerem is ennek megfelelően van beállítva. Lehet hogy holnap leveszem róla a titkosítást és teszek úgy kisérletet. Aztán a többit majd meglátjuk. Ami biztos, hogy a leírásában ill. a beállítási lehetőségekben nem bővelkedik a MIO. :-(
Nem várják el. Mindenesetre ha nem sikerült még kapcsolódnod titkosítás nélkül sem, akkor azt kell összehozni elöször. Addig hiába szenvedsz titkosítással.
Egyébként igen, tudja a 128 bites kódolást. Most próbáltam. Ráadásul a p560-on, valamiért most működött... :)
Azt, gondolom, tudod, hogy nem lehet tetszőleges hosszúságú a jelszó sem. Ha ASCII módban adod meg, akkor 128 bites kódolásnál 13 karakternek kell lennie, 64 bitesnél pedig 5 karakternek.