Portugáliában bődületes eladási siker a Keeway konszern összes terméke......Ezért a kereskedők hihetetlen jó konstrukciókkal csalogatják a vevőket.....Az első plakát mindent elmond.....üdv zs
Retró kinézet, korrekt műszaki tartalom,és ár.......szerintem a piacon jelenleg ,még hasonló is kevés van. A 10 literes tank ,bitang 400km feletti hatótávot enged meg. A 120/70x12 kerekek pedig a legjobbak a kis kategóriában,ráadásul még egyformák is ,tehát lehet csereberélni a gumikat a kopás miatt. Usb töltés, jet sisakot befogadó csomagtartó,már elvárható a kategóriában.Börtáska nekem tetszik.....bár eddig csak Vespa felirattal láttam az életben. A kisplexi király + egy első csomagtartó, és jöhet a szlovákiai túra.....
Matricázás megy ám ezerrel--- KL Brera 300 x , vagy Daytona virtus 300 , vagy keeway adv x 300,vagy lexmoto adv 300 ,Barton adv 300, sorolhatnám tovább ......
lényeg a Longjia gyártja ,zongshen által gyártott piaggio 278 blokkal......19le lefojtva.....
Olaszországban ,spanyolországban, franciaországban eddig kassza siker.....
Brutál -retró robogó a 60-s évek tiszteletére, a Keeway -től....Ráadásul 278cm3 vespa blokkal is kapható. Természetesen az olcsóbb változatba ,125cm3 GY6-os blokk került léghűtésssel. üdv zs
A Honda Monkey és Grom évek óta saját közönséget alakított ki mind a készlet formájában, mind az egyedi, de továbbfejlesztett formában is. Ez a hír egyértelműen az utolsó csoportnak szól...
Pontosabban, a japán Kitaco szuper lökettérfogatú és kiterjedt motorjavító készletet gyárt a Monkey és Grom modellekhez 2021-ig. A készlet tartalmaz egy új 4 szelepes fejet, egy új hengert, egy új dugattyút, valamint egy forgattyús csatlakozó szerelvényt, új vezérműtengelyek és a szükséges kellékek a motor nagyon nagy frissítéséhez. A űrtartalom 125-ről 181 köbcentire nő, a motor teljesítménye 10 000 feletti fordulatszám mellett eléri és meghaladja a 20 LE-t!
Természetesen itt... a teljesítmény megkétszerezéséről beszélünk, és Kitaco rámutat, hogy ha ezt a készletet a Grom-ra vagy a Monkey-ra helyezzük, a kerékpár automatikusan... utcai használatra alkalmatlanná válik, és a fékeket frissíteni kell. is – a döntője eléri a 130 km/h-s és afeletti szintet! A készlet ára mai árfolyamon számolva eléri a 275 000 jent, vagyis körülbelül 1736 eurót.
köszönetem ,és tiszteletem, az Olaszországból hozott ujságokért.Este kifulladásig olvasgattam.
Igyekszem meghálálni jóságodat Atis úr.
Feltünt hogy mind három lapban ,szinte csak a Kínai márkák hirdetnek.....a motociclismo-nál már, rögtön az első oldalon ,ami a legdrágább ,a CF moto hirdeti túramotorját.Beszéljenek a képek: