technikai segítséget szeretnék kérni. Be van állva a nemrég vásárolt buszom állófűtés oldali ajtaja, melyet lehetőleg roncsolás mentesen szeretnék kinyitni. Másik oldali csomagtartó ajtó zárszerkezetét szétszedtem, hogy lássam milyen zárszerkezete van, mi lehet beállva (remélhetőleg ugyanez a megoldás van az összes ajtón). A kulcs és a zár elfordítható, úgyhogy szerintem a tojás alakú zár van beállva berozsdásodva aminek vissza kellene húznia a rugónak a zár oldásakor de ott maradt reteszelve mert a tengelye beállt berozsdásodott stb (ugyan ez van a szétszedett csomagtartó ajtó egyik ilyen tojás alakú záreleménél de azt eleve emiatt be sem lehetett csukni).
Szóval van valakinek ötlete aki szerelt már ilyet, milyen "trükkel" lehet kinyitni egy ilyen beállt ajtót. Belülről, az utastérből sem férek hozzá a területhez, félek hogy csak az egész ajtó kifesztésével széttrancsírozásával tudom majd kinyitni és hozzáférni az állófűtéshez, hacsak nincs valami trükk, ötlet az ajtó kultúrált felnyitására. Előre is köszönöm ha valaki elolvassa, esetleg tud tippeket adni
Bocs, nem akarok tolakodni, de engem érdekelne az átépítés. Nekem is eszembejutott már. Megosztanád a terveidet? A buszodról is kérdeznék néhányat. Az e-mail címem: vavreklam@gmail.com
Első körben már az is jó lenne ha a GUP-079 megszépülne a KM tulajdonában. Nagy csend van abból az irányból pedig annó nagyon reklámozták a "friss szerzeményeket".
A Magyarbusz facebook oldalon írtak a HEH 20. születésnapjáról és hozzászólásban olvastam, hogy a HKF-106 mellett a proto (GOB-499) is fel lesz újítva.
Nagykanizsán már csak 3 E94G csuklós van csak állományba? Reméljük még sokáig meg maradnak ha nem is forgalomba Polgáron a csirketelepen újjá varázsolva.