...hogy nekem, neked vagy az emberiségnek jó legyen.
Dolgok, melyek megkönnyítenék az életet, a tanulást, az ismerkedést, a diétát, az akármit, ha léteznének.
bár jobban meggondolva, tulajdonképpen, arra számítva, hogy semmi külünös nem jön közbe, ami nálunk -bár ritkán, de azért néha mégis- előfordul; én végül is még elhalaszthatom akár holnap hajnalra, avayg délelőttre is a dolgom, hiszen akkor úgyis sokkal hatékonyabb vagyok!
Egyébiránt pedig, feltalálhatnák végre a kétfejű Kócficet, akinek az egyik feje bízvást egész nap szénanátházkodhatna és orrfújhatna és hapcizhatna, a másik meg közben hasznavehető maradna.
illetve a fenét. azért én meg tudnám kerülni ha én csinálnám. de: ha rendes felhasználó lennék és azt mondanám hogy ha nem enged akkor nem megyek be...akkor könnyű lenne.
az időzáras számítógéplakatot. rátenném és még én se tudnám kinyitha ha akarnám se amíg le nem telik az idő.. (ja, mondtam már hogy visszalappozok ebbe a topikba és elkezdem megcsinálni amiket összeötleteltetek?)
A csakugyan végleges szőrtelenítést, a hideg fejet, az idő vasfogát szuvasító szerkezetet, a vidámság pirulát, a legjobb ajándékot, a magától hintázó függőágyat, az igazi zsírmágnest, a világ- és önutálat ellen ható szélesspektrumú antibiotikumot, a kényszeres szokások elleni pirulát, a tetterő tablettát, az elhatározások betartatását célzó szerkezetet (tüskék esetleg az övön?).