2002 olimpiai bajnok férfi műkorcsolyázója, aki 2003-ban vonult vissza az amatőr sporttól csípő sérülése miatt. Azóta tagja az amerikai Stars on Ice csapatának és már 2. éve szerepet vállal az orosz televízió Sztárok a Jégen (idén Ice Age) címmel futó műsorában.
Fontosabb eredményei:
2002. olimpiai bajnoki cím, négyszeres világbajnok és háromszoros Európa-bajnok
Dórinak már van jegye, az enyémnek a szervezése jelenleg folyamatban van, de azt írták ne aggódjak:DDD már mint a Forma 1-re bejutásomat illetően, nem egyszerű a helyzet:)))
Na akkor már csak Brigi a kérdéses (Dóri tuti belemegy!), de ő majd csak akkor válaszol, ha hazajött.... vagy írjunk neki egy sms-t? csak hogy készüljön lelkileg rá?:D
ooooooooooohhhhhhhhhhhhh basszus téééényleg! az F1 teljesen kiment a fejemből..... :S azt tudom, hogy fanok vagytok, csak azt nem tudtam mikor lesz nálunk.... most is kimentek?
Hali! Mivel senki nem jár erre, bátorkodom én szervezkedni. :P Tehát, mivel a hétköznapi taliért senki sem lelkesedett, akkor javaslom a hétvégét, pl vasárnapot.
a leírt programok alapján kilőttem a naptárban ami nem jó így maradt: júl. 5 júl. 26
és augusztusi vasárnapok, nekem személy szerint egyelőre csak az aug. 1-2 nem jó. A többi nap még szervezés alatt van, így képlékeny a dolog.
Szavazzatok, bár jó a szombat is, de ezekhez a vasárnapokhoz igazítva csak.
Ha jól tudom Dóri nem megy nyaralni, én is csak hosszú hétvégékre. Nyaralást keddi hazajövetelünkkel le tudtuk:PPP Június 26-28 Prágában leszek, júli 1-2, ha minden igaz Sopronba. Úgyhogy, ezeket kivéve nekem szinte bármikor jó.
Morzsolyka Angliáért iszonyatosan irigyellek, tudom, hogy a The Enemy-t nem szereted, de légyszí csápolj nekik helyettem is:)))
Ez a Margitsziget jó ötlet, vihetünk bort, vodkát, bármit, sütit is:DDDD A nagy alkesz társaság:DDDD
de jó, pont most akartam én is írni, hogy lányok itt az ideje már egy találkának!!!!
Én júl 8-13ig Londonban vagyok, előtte sztem jó lehet! vagy utána, ha hazajöttem! mindenképpen ott akarok lenni! Szóval úgy kell megszervezni, mehetünk a Margit szigetre úgy, mint az első találkán!XD (régi szép idők) viszünk enni-inni (főleg bort XD)
Brigi, hm... Június végén mire gondoltál? Nem biztos, hogy itthon leszek... De talizni tényleg nagyon jó lenne:) Remélem, Orsi is tud majd hozzánk csatlakozni!
Csajok összefuthatnánk megint valamikor, mit szóltok?
Dobtam egy hátast én is a gyerek dologra, de én már csak akkor hiszem az esküvőt mikor lehozzák a képeket... Lajosnál nem lehet azt tudni, mindig mindenkit el akar venni, de valahogy nem jön össze neki... De amúgy király, hogy lesz sok kis Lajos tálentum...;)
Június végén újra Mo-n leszek, két hét múlva megyek nyaralni anyával 8 év után újra együtt, és csak 27én jövök haza, szóval így időzítsünk egy randit!;)
Az igaz, de szerintem benne meg semmi élet nincs. Sosem voltam olyan nagyon oda érte, és szerintem Vasiljevhez jobban illett. Persze minden jót kívánok nekik, csak nem vagyok túl bizakodó... De a két kis Yagunak örülök nagyon!:)
Németországba megerősítették hivatalosan ezt az infot, úgyhogy tényleg lesznek gyerekek és Yagu az apja. Sok boldogságot nekik!
Az egyik orosz újságban jelent meg a cikk, hogy nyáron lesz esküvő, de nem azért mert jönnek a babák, hanem eredetileg őszre tervezték az esküvőt, de a babák miatt előbbre hozták a dátumot.
Yagu a Hamburgi show alatt a Bumbarash programja közben megint megsérült, a program után erősen sántított. azt nem tudni, hogy a csípőjével volt-e gond, vagy a lábával, a kedve jó és Düsseldorfban már nem látszott semmi ebből. Ja, és levágták a haját is Hamburg után:)))
Az egyik Yagus fórumon pont ezt beszélik ki. Van egy csajszi, aki doki és azt mondta, hogy 8 hetes nőnél még nem lehet megállapítani, hogy ikrei lesznek-e vagy sem... Ok, van a vérvizsgálat eredményéből is lehet valamit sejteni, de abból még biztosan nem derül ki. Mert ugye az első ultrahang az kb. a 12 hetes terhesen szokott történni, de a 10 hétnél nem előbb, mert még nem nagyon látszik. A 12. hétnél is még csak egy ufót látsz, amire azt mondják, hogy na ő a gyereked. Szóval, elvileg 2-4 hét múlva lehet tudni, hogy ha Tatiana valóban terhes és hogy ikrei lesznek-e vagy sem. Kíváncsi vagyok milyen híreket hoznak az elkövetkezendő hetek.
Ja, és az esküvőről egy másik orosz pletyi lap szerint Zoya még nem is hallott...
Most olvastam egy másik fórumon, hogy Tatjana Totmianina babát vár. Mindjárt ikreket. Az apa a mi Lajosunk. Még szerencse, hogy ültem. Már nem tudom melyik médiumot jelölték meg forrásként, de ha igaz a hír, akkor gratula, ha nem igaz, akkor is!
Még nincs győztes, ez olyan szerintem, hogy húzzunk le még több bőrt a műsorról, az előző adásokban, ha jól rémlik 12 pontokat kaptak (ez a maximum), most egy kicsit kevesebbet. Nem tudom, hogy pontosan, hogyan fog eldőlni a csatározás, de most párbajok vannak 2 sztár pár között.