A tehetségkutató műsorban énekesek, táncosok, humoristák, zsonglőrök, artisták és bűvészek mutatják meg, hogy mire képesek. A közel 4000 jelentkezőből 42 produkció jutott be a műsorba, melyben a 4 tagú zsűri (Falusi Mariann, Keleti Andrea, Fábry Sándor, Náray Tamás) és a nézők együtt döntik el, hogy ki a legtehetségesebb. A Csillag születik produkcióba az ország minden pontjáról és a határon túlról is érkeztek tálentumok. A legfiatalabb versenyző 10, a legidősebb 54 éves. A két műsorvezető Ördög Nóra és Stohl András, akik összeszokott párosként dolgoznak ismét együtt. A tehetségkutató show legjobbja egy éven át havi egymillió forint ösztöndíjat kap.
én szeretem a triphopos- elektronikus kísérletezős , monoton zenéket. annyira más hangulat és zenei világ, ezért nem. de valóban hasonlít a hangja turnerére .
Pedig küllemre és hangra is hasonlít, más kérdés, hogy a minőségi szint egész más, és a zenei stílusuk eltérő. Fábián Julira is emlékeztet picit amúgy. De leginkább egy bagzó cicára.
A tehetséget és az eredetiséget bírom, de azt nem, ha valaki az eredetiség álcája mögé bujtatja a tehetségtelenségét. És a felkiáltójelek fölösleges használatát se bírom!
akkor búcsózúól egy kis Észt rock, ha éjfélkor be akarom szüntetni a házibulit ezt biztos beteszem, (talán azért, mert csak Én szeretem) - de ez nem célzás semmire :-DDD
Most hallottam a rádióban Király Viktor új számát (Over). Nekem aztán nem szívem csücske a srác, de ez hátborzongatóan jó lett. Az éneklés, a dal, minden.
Mi a gyíkod már megint? Arustei Andrea érzi a bluest nagyon is, jó koncepciója van, jól áll neki, hogy kiereszti a hangját, a dinamikája figyelemfelkeltő és bevonzó!