Köszönöm az észrevételt! Nem volt időm a fényképekkel bíbelődni, mert ide csak korlátozott méretet lehet betenni. Azért bátorkodtam itt feldobni a dolgot, mert ahogy olvasgatom, az előttem lévő hozzászólások nem elhanyagolható része adás-vétel témájú...
Különben az érdeklődőkkel eddig sikerült privátban felvenni a kapcsolatot.
Én ugyan nem nyomtam mínuszt (és vásárolni sem akarok), csak szeretném javasolni Önnek, hogy eladásra a Börze topikot használja, hiszen ennek ott van a helye. Ezen kívül látatlanban miféle komoly ajánlatot vár? Ahogy előttem leírták: az aki eladni akar mérje fel a net (esetleg modellbörzék látogatása -ott minden kérdésre azonnali konkrét választ is kaphat) segítségével a modellek értékét, mert a vásárlók érdeke a minél alacsonyabb ár, ne tőlük várja, hogy maguk ellen cselekedjenek. Ezek után Önnek érdeke az, hogy tisztában legyen a valós értékekkel. És akkor beindul az emailes licitálás. De akkor miért nem a licitálós piacteret használja? A börze topikban kötelező az irányár megadása, és tiltott a licitálás... De természetesen az Ön dolga, hogy hogyan értékesíti a gyűjteményét, csak jó eredményt ne várjon egy helytelen hirdetéstől.
Üdvözlök Mindenkit! Fontolgatom H0e gyűjteményem felszámolását, és informálódni szeretnék a reális árak felöl. A járművek kivétel nélkül analóg üzeműek. Olyan csemegékről lenne szó, mint BEMO Mk45-ösök, Ferenc73 féle Mk48-asok, MÁV személykocsik, C50-es. Továbbá Liliput, Roco, BEMO, Tillig, Toma, és egy egyedi gőzmozdony, csillék, néhány teherkocsi.
Az állapotuk gyűjteményi, dobozban és vitrinben tartottak. Képeket csak akkor teszek fel, ha elfogadhatónak tartom a körülbelüli árakat.
nagyon messzire mentünk ennyi probléma felvázolásához. igazán nem volt ez a célom. ne is ez tartsa fent ezt az oldalt, ami most azért a levelezgetésünkkel mégiscsak frissül. érdeklődéssel, utána nézéssel kezdtem, és mindazoknál is, akik említésre kerültek. az alábbi levelezésekben is látszik. tudom azokat a gondokat is, melyek miatt nehézkes egyetlen darab készítése. engem egyik sem tartott vissza, mert egyetlen darabot is vettem volna, azonnal utalt, és jóval magasabb összegért is, amiről nem szerencsés itt írnom, mivel a "hálapénzekhez" hasonlóan, mások részére is kellemetlenül föltornáznám az árat. a youtube anyagot ismét megnéztem, és nem jobb a lejátszás minősége, azzal együtt, hogy tetszik a több féle megoldás ötlete. szerintem, már én is csak olyasmiről írkálok, ami talán fölösleges. én csak egy C50 kis mozdonyt szerettem volna, elkerülve minden procedúrát, telefonálgatást, levelezgetést, amibe mégis valamiért belementem, és közben jutottam annyi háttér információhoz, amit tudomásul vettem, megértettem, elfogadtam. tudom, ilyen tartalmaktól színesebb lehet az oldal, de ezt kerülöm. erőltetni sem akarom, hogy mindenáron legyen egy C50-sem. már nem. elhagyom a vásárlás gondolatát, talán mert elfáradtam? igazából már csak azt nem értem, hogy van a modelljeimből alváz, amihez a felsőrészt miért nem készítem el? valószínű, hogy egyelőre tényleg pihentetnem kellene ezt az egészet. a személyes elérhetőség mindenképpen előnyös lett volna, és lehet, hogy jóval egyszerűbb.
köszönök minden segítséget, mindazoktól is, akiket az oldalon elérhettem.