evegőn száradó vagy süthető gyurma, kerámia vagy bármiylen más anyag felhasználása gombokhoz, kütyükhöz, kiegészítőkhöz, ezek használata varrott tárgyaknál. De offolhattok is kedvetekre. :-)
Köszönöm szépen,örülök,hogy tetszik:c) Cseppet sem titkos a készitésük,szivesen megosztom bárkivel:c) Több féle gyurmával kisérleteztem,de a Cernit vált be,amit az Üllöi úti Hobby Kreativ boltban vettem. Ott vettem apró kis formákat is,pl: csillag, sziv,félhold, stb..... Egyrészt ezekből,másrészt saját kútfejből,ill. az internetről is vettem az ötleteket.
Fényes,és matt akrilfestékkel vannak befestve, a célszerszámok pedig,fogvájó,hústű,snicer,kiselejtezett gólyostoll vége,vagyis minden ami a kezembe akad,és amivel formázni,disziteni lehet:c)
Csoporttársaim biztatására,már a karácsonyi "kollekción" töröm a fejem!
Ha valamit kihagytam volna,csak kérdezzetek. Szivesen segitek,ha tudok!
Ezek a dolgok gyönyörűek. Most bebizonyítottad a sokoldalúságodat. Egyediek és nagyon különlegesek. Gratulálok. Elkérhetjük a receptjét, vagy titkos a munkafolyamat és a technika?
Elösször is,gratula Évinek,hogy megnyitotta ezt a topikot!
Nagyon szuper,ötletes,helyes kis kütyüket alkottok. Addig-addig olvasgattalak bennetekek,hogy kedvet kaptam hozzá. Egy csomag szintelen gyurmával próbálkoztam,és úgy tünik teljesen megfertőzödtem gombgyártásilag:c)
Olvaslak benneteket mióta elkezdődött ez a kütyüs topik,NAGYON TETSZIK!
Annyira,hogy vettem is égethető(?) gyurmát de nem merek még semmit kezdeni vele.Adventi naptárra kéne 24 kis gomb.Szóval kéne valami kezdő lökés,hogy hogyan is álljak neki az egésznek.Kérlek segítsetek!
Jaj,én úgy kipurcanok a munkahelyemen,hogy végem,mire hazaérek!És még vár itthon-mint minden asszonyt- a házimunka.Abból is csak a legsűrgösebbet csinálom,pld.a főzés.
Szilvi! te a hat gyerek mellett,hogy tudsz alkotni is???? varázsló vagy!????
Ez már meg sem kottyan, amennyit mostanában költöttem a sok vacak beruházására a shibulihoz. Kárpótlásként elfogadok valami hasonlót, mint amit nemrégen beszúrtál a topikba, persze nem papírra nyomtatott formában. :DDDD
OFF imádlak!!!! nagyon!!! te mindig segítesz nekem! (nagyon hálás vagyok), a gáz főleg amiatt van, hogy 11re máshol kéne lennem (a városnak ezen az oldalán) és nem azon.... és nem fogtok éhen halni? (pénzügyileg lehet gáz, mert a vattámat is ki kéne fizetni.... bár 1000 alatt van, néhány százat mondott...)
még szervezkedem, de írok, ha tudom, mi van... és imádlak! (és kívánhatsz valami hálám jeléül!!!! :D) ON
Ha beugrasz, nem utállak. Ha nem ugrasz be, akkor elhozom a vattádat a szomszádtól, de kénytelen leszel jövő héten bejönni a dolgozómba a cuccaidért. Ja, és akkor sem utállak, mert tudom, milyen szar futi-futizni városon át. Na, ehhez miccósz?
khm.... izé...utálni fogsz, de vagy nem jövök, vagy beugrom (inkább beugrom, mert nem akarlak cserben hagyni az anyagjaimmal, meg a szomszédom hoz nekem egy zacsi tömővliest.... de mennem kell, mert 11re már máshol kell lennem :(((
Szóval a gyíkokat szereti? :))) Imádtam a történetet... :DDDD Ugye, a szombat délelőtti programodról nem felejtkezel el, tudod, csak a laptopod szerint van okt. :)
akkor a történet dióhéjban a lábatlan szexelő gyíkokról:D
anyukám sose tudta megjegyezni, hogy a férjem melyik 2 zöldséget nem hajlandó megenni, és állandóan azt főzött nagy szeretetttel (na jó, nem állandóan, de így is sok volt) ekkor vettem neki egy kelkáposztát, de zöldbab nem volt... na, ekkor ültem le gyurmázni:D mert az ügyes kreatív gyerek mindent megold...1 szörnyen hőlyén nézett ki, a 2 meg mint valami eltolt masni, szóval maradt a 3... (többet már az extra nagy mágnes sem bírt el)... és a sütőben odaégett....e lőször gyönyörű középzüld volt... hehe és 2szer is sikerült ugyanolyanra (majdnem) csinálni, mert persze kapott egy zöldebbet is (mert azzal ugye nem megyünk sokra, ha nem főz gyíkokat...:D)
Nekem nagyon tetszik- igazi szeretetteljes ajándék!! Pláne jó ötlet a gombokként megoldott végtagok.. Igen kreatív lehet a lányod. (Azt megkérdezhetem, mennyi idősen készítette?)
Néma ez elég eredeti! Kérdés:a feketéből lett a zöld,vagy az egy másik? Innen úgy néz teljesen egyforma.Egyébbként nekem biztos nem sikerülne ilyen faintra .