Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

toto92 Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3440
OFF

Szvsz kicsit szomorú, hogy a BB-t egyetlen magyar adó sem adja (ha nincs valamelyik celebjük a mezőnyben), egyedül csak a Travel Channel. Igaz, hogy sportértékileg nyilván nincs egy szinten a Dakarral (illetve eddig nem volt), de akkor is...

ON
Előzmény: DLala (3438)
DLala Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3439
Hédert kb. soha nem tartottam semmire.
Most is eljátssza a csicskát, mert a főnök besértődött.
Előzmény: zvaragabor (3437)
DLala Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3438
Az RTL egyébként felfedezte magának a Bamakót, mert Fábry Sándor is megy egy mentőautóval. A Fókusz stábja fogja követni az eseményeket, nem Héderék.

http://www.rtlhirek.hu/video/40780
zvaragabor Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3437
"magyar autósport legjobb eredménye hiúsult meg egy beadvány miatt, amit Szalay Balázs kezdeményezett".
Előzmény: DLala (3435)
toto92 Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3436
Szokásos. Palik nem mondott semmit, helyette Héder Barna beszélt.
Előzmény: DLala (3435)
DLala Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3435
Mi volt?
Előzmény: tab4 (3434)
tab4 Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3434

HB ismét szép volt a fókuszban. Ja és korrekt...

Szerintem el is hiszi amit mond.

DLala Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3433
Az RTL híradóba nem fért be Palik érkezése.
X polgártárs Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3432

/me szintén meglepődött, bár nekem aztán gőzöm sincs a hátterekről

na, eddig sem a nissant kellett volna erőltetni (annak csak a red bull tud szárnyakat adni ;) amikor ilyen fajintos volt a zapi micsuja :))

(indexes cikk rendben van, a címadás meg a magyar netbulvár csodája, ennyit még pont kibírok)

Előzmény: DLala (3418)
inverz Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3431
:( figyelmetlen volta, bocs.. de ismétlés a tudás nyja...
Előzmény: DLala (3428)
DLala Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3430
A fotót elnézve Palik inkább a Héder Barna féle médiastábbal utazott együtt, mint a csapatával. De most lehet, hogy rosszindulatú vagyok, hiszen ők ketten sokkal régebb óta alkotnak egy csapatot.
Előzmény: DLala (3429)
DLala Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3429
Apa kezdődik...

Hazatért a 2009-es Dakar-raliról a Palik Racing Team első „turnusa”. Az autósok között huszonegyedik Palik Lászlót, valamint a csapat tizedik helyen végzett versenykamionjának navigátorát, Pócsik Lászlót a családtagok mellett televíziós stábok várták a Ferihegyi repülőtéren.

A Palik Racing Team többi tagja szerdán, ugyancsak a Malév Róma-Budapest járatával érkezik haza – a várható landolási idő 11:40 óra (2/A terminál).
DLala Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3428
Alig tíz hozzászólással lejjebb található...
Előzmény: inverz (3427)
inverz Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3427
tab4 válasz | megnéz | könyvjelző 2009.01.20 12:39:35 © (5140)

Nem a legjobb írás, de a problémákat össze folglalja...

http://sportgeza.hu/sport/2009/01/20/tenyek_es_tevhitek_dakarrol_palikrol_/

ezt találtam...

hgabbesz Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3426
Roger Preed Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3425
Az egész vitához még annyit tennék hozzá, hogy sokan Szalay szemére veti, hogy a magyar egységek miatt csöndben maradhatott volna.
Ő a CER egyik főszervezője. Ha ő lapít, mint szar a fűben csak azért mert magyarokat is bűntethetnek, akkor annak az ASO részéről lehettek volna szankciói.
DLala Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3424
És a legjobb Mitsubishis lett ám vele...
Előzmény: mad75 (3422)
DLala Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3423
frusztrált
Előzmény: Elnok ur (3420)
mad75 Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3422
Azt tudtam, hogy Sanyi nem indult, de hogy a Zapi a Mitsut tőle bérelte azt nem..
Előzmény: DLala (3418)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3421
...csak nem a Hungaroring Sport Zrt. elnök urát üdvözölhetjük körünkben!:DDDD
Előzmény: Elnok ur (3420)
Elnok ur Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3420
Ritka szar cikk. Egyoldalu, irigykedo, flusztralt. Tipikus indexes ;-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3419

Korrekt cikk!...főleg amit Kis Sanyi mondott a végén...

Azt meg már csak én teszem hozzá, hogy Palik...és bandája sikeresen leamortizálta a magyar tereprallyt...ennek eredményeképpen tavaly sikerült is megnyernie...

Előzmény: geosz (3415)
DLala Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3418
Nekem pl. ez újdonság volt.

„A többség azt hiszi, ott voltam most is a Dakaron, legalábbis a honlapunk látogatottsági adataiból ezt szűrtem le. Kitettünk egy közleményt, hogy idén nem indulunk. De az egyik autóm, a Mitsubishi azért ment, és a cseh Zapleta a hetedik helyig száguldott vele.”

Tegye fel a kezét aki tudott róla!
Geret Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3417
A címe az sajnos tipikus Viszont végre egy médium igazi szakértőt szólaltat meg. Ideje volt.
Előzmény: DLala (3416)
DLala Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3416
Csak a címe...
De hát ez az index, nem bírják ki.
geosz Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3415
Sziasztok!

Szerintem ebben a cikkben minden lényeges kérdésre megadatik a válasz:

Dakar-rali: ötszáz ...
soonó Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3414
De.

"Amig az autóssportban az "élversenyzők" zömének ez nem sport, hanem egy jó buli mosott, és homályos eredetű pénzekből, addig ez nem lesz sport."

Úgyvan. Sokáig mondták, hogy ennek akkora a reklámértéke, hogy ennyi erővel ezt a pénzt repülőről is kiszórhatnák a homokba. A magyar RTL kicsi egy ekkora "versenyhez", de a holland központból jó -palik- féle dumával tényleg ki lehet lopni ennyit, és csinálni egy jó bulit, hogy Ancsa, látod mekkora vagyok?

"Amig az élmenők a verseny napján ülnek először az autójukba mert nem értek rá tréningezni..."

Nekem ez is olyan fura, hogy van egy olyan dolog, ami érdekel, és akkor ennyire lelkesen készülnek rá, hogy, jó akkor most elmegyünk valahova leszamilesz? Két hete meg keresett minket ez a BKF team, vagy mijatöcs, hogy egy hete vettek egy autót, jövő héten indulnak versenyre, és kellene egy kis felkészülés, segítsünk. Hát erre azt tudom mondani, hogy akkor a nevezést írják át 2010-re! Sokan így állnak hozzá. Ez se nem sport, se nem hobbi, csak bohóckodás.

"De mint irtam hamarosan az összes autógyár a létért fog küzdeni, úgyhogy a gyári támogatottságú autósportnak hamarosan vége"

Vagy még kétségbeesettebben harcolnak a megjelenésért. Viszont, a kiállítások el-el maradoznak.

Kis Sándor hol van? Talán ezért nem volt itt, mert ő sportoló, és erre nem kíváncsi. Annak idején érezte, hogy ehhez sok pénz kell, meg TV, stb. Gondolt egy merészet, hogy najó, ha nincs más útja a akkor jöjjön vele a kis taknyos, és hozza magával a Tv-t, meg az apanázst! Szerintem már nem bírta a gyomra, aztán hagyja a fenébe az egészet. Ha így van, igaza van.
Előzmény: krezidiesel (3413)
krezidiesel Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3413

Nem érted amit irok.

Amig az autóssportban az "élversenyzők" zömének ez nem sport, hanem egy jó buli mosott, és homályos eredetű pénzekből, addig ez nem lesz sport.

Amig verseny előtti estéken (jó esetben nem versenyen) az alkohol jelen van, milyen sport ez?

Amig az élmenők a verseny napján ülnek először az autójukba mert nem értek rá tréningezni...

STB...

Hogy a gyárak min és miért manipulálnak, mi a kinjuk az minket (magyarokat, vagy a magyar autósportot) nemigazán érint, úgyhogy csont mindegy.

De mint irtam hamarosan az összes autógyár a létért fog küzdeni, úgyhogy a gyári támogatottságú autósportnak hamarosan vége.Valahol örülök is, mert

vele együtt talán a média manipulálásnak is, és kiegyensúlyozottabbak lesznek az erőviszonyok. Meg talán visszaáll az amiről ennek az egésznek szólnia kéne.

Mert most a pénzmosásról, marketingről, hazudozásokról, manipulációkról, aljasságról szól az egész.

Jó példa erre a mostani eset.

Majd ha Palik az nyilatkozza, hogy: nem tudtam teljesiteni a 12. szakaszt, és a versenybiróság kegyének köszönhetem azt, hogy egyáltalán továbbmehettem. Meg a szerencsémnek, hogy egy olyan  kamion volt mögöttem hátvédnek...  Egy olyan csapat amelyik sokkal többet tett le az asztalra mint én... 

És akkor meg lehetne mutatni azt a csapatot amelyik összehozta Lacika 21. helyét (nélkülük kiesett volna), azt akik egy ilyen koloncot cipelve is hozták minden Dakar legjobb eredményét: 10-ek lettek a 8. helyről 4 órával lemaradva...

Ja meg meg lehetne mutatni azt a Zapletalt is aki magyar szinekben versenyezve 8. lett. Csak azt kinos, mert itthon is általában úgy elveri  az egész magyar élbojt mint jég a libaszart. És nem óv, meg reklamál, meg megmagyaráz ...

Tudod miről ismered fel ha egy autóversenyző hazudik?

Nagyon egyszerűen: mozog a szája.

Előzmény: soonó (3408)
Törölt nick Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3412

Idézet az általad belinkelt cikkből:

A terepralis /Szalay/ állításait támasztja alá az a portugál zsűritag, akit a sportnapilap tudósítója - egyébként Szalayék honlapjának hírszerkesztője - szólaltatott meg. Goncalves úr az interjúban elmondta, hogy Szalayék észrevételétől függetlenül már vizsgálták az előző napi döntésüket, ugyanis azt a szabályok miatt egyébként is megtettek volna.

Ezek szerint nincs miről beszélni.

Előzmény: DLala (3409)
DLala Creative Commons License 2009.01.20 0 0 3411
Laci műtétje sikerült!
dakar.hu 2009. január 20. 01:10

Bunkoczi Laci túl van a másfél órás műtéten! Jelentkezett, hogy túlélte és köszöni mindenkinek a szurkolást!

Kissé még kába, de minden rendben ment. Most pihennie kell, reggel pedig megvizsgálják orvosai és eldől, végül mikor jöhet haza.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!