Úgy látom, hogy Barátosnémmal sikerült megtisztogatnunk a helyet. :-) Janik, jobb ha lapítasz, mert ha négy ilyen erős kéz a víz alá nyom......véged!!!!:-)))))
Nem emlékszem , hogy valaki közülünk kérte hogy olvasgasd a fórumot és a hozzászólásaidra sem tartunk igényt a továbbiakban , nagyon köszünjük az eddigi inteligens megjegyzéseket .....
Na kis okosak ( Zugolvasók ) :) én is írok egy pár sort. Sanyi mikor megtudta hogy pestre Limuzinnal megyünk, hogy helikpterezzünk egy kicsit. Ez volt a szülinapi bulihétvégéje Geónak. Akkor ajánlotta fel, hogy ő mint szakember ajánlja az ejtőernyősugrást a legközelebbi szülinapijára. Idáig már 5 kutyát ugratott köztük egy yorkit is.Mellesleg nem is drága 80 ezer forintból megvan az ugrás.
Különösen hamár szereti a kerékpárt, motort, szeret száguldozni autóval, repülni, welneszezni lakosztályokba, helikopterezni, miért ne ugorhatna.? Hisz nem ez volt az első eset Sanyinak hogy kiképzés nélkül ugrott már kutyával. Lehet legközelebb búvárkodni megyünk! .)
Mellesleg nem úgy vettem észtre a másik fórumon, hogy nemtudna megállni az eszednek mákosguba, mert nincs! :)) És ha lehet az a ízléstelen ágy amit készítettem egy franciaágy árába került. És szeret rajta pihenni Geó. Ezt csak írigységből írtad.
Nori igen van pénzem, és nekem a leghasznosabb Geó, és őrá költöm a pénzemet. Georgió nem egy túltenyésztett nyeszlet kutya aki rögtön megfázik, és beteges lenne. Hanem egy eredeti ano 8-9 kilós Yorki.Méretéhez képest nem egy elhízott.
Ha valaki kíváncsi hogy él Geó megnézheti az IWIW-en. Mátyás János Szolnok adatlap képalbumjaiba. És kedves zugolvasók, inkább a másik fórumon keverjetek, elsőként mákosguba, mert ő imád keverni. :)) Imádok röhögni a hozzászólásain! :)))
Én itt befejezem ha valakinek kérdése van akkor E-mail jöhet : hasola@freemail.hu
Hát nekem is tudod , hogy van a földön ilyen marha aki ezt egyáltalán beveszi és elhiszi ......... Ez ugyanis csak egy ugratás volt a kis baráti társaságon belöl ha nem vetted volna észre , ugyanis itt mindenki személyesen ismeri a másikat , ráadásul nagyon jó barátok is vagyunk.... Nö coment :)
Már kitalálni is felelőtlen ilyesmit:S Nem hiszem, hogy a kutya jelentkezett erre kézzel-lábbal:(( Főleg ilyen kondival! Ha már pénze van valakinek ilyesmire, költhetné hasznosabb dolgokra...
Nem kell rögtön így támadni, ennek semmi értelme. Inkább ész érvekkel meg kell győznünk közösen a Janikot! Hallgatni fog ő ránk!:-) Ugye Barátosném?! Főleg, hogy elvisszük a drágát a Tisza tóhoz egy jó kis úszótanfolyamra és búvárkodásra. :-) Imádni fog minket és végtelen hálás lesz. :-)))
Higgyétek el, hogy a Jani nem fog felelőtlen dolgot csinálni, ami a kutyájának ártana. Hallgatni fog ő ránk és azokra, akik tényleg alátámasztják orvosilag is, hogy ez egy veszélyes dolog. Annál jobban imádja a kutyáját, mint hogy ilyennek kitenné. Ebben viszont biztos vagyok és azok is, akik ismerik!!!
Inkább azon gondolkodnál, hogy a jelentős súlyfelesleggel küzdő kutyádat hogyan fogyaszd le egy kicsit, hogy ne a szíve vigye le, meg ne menjenek tropára az ízületei.
Mondjuk egyszerűbb kilökni egy repülőgépből, ez tény!
Nagyon bízom benne, hogy ezt csak valami viccből írogatod le ide!
Nem hiszem, hogy épp eszű az az orvos aki erre igent mond...
Azok a kutyák akik ki vannak (katonai céllal képezve erre), a saját gazdájukkal ugranak, akik mindig ezt csinálják. 5 hónapos felkészülés előzi meg az ugrást, és azért van csinálják ezt, mert életeket menthetnek velük, nem mert hobbiból kitalálják.
Az 5 hónap kiképzés alatt megtanulnak oxigénmaszkban lélegezni.
És még így is van amelyik elpusztul sebesülés vagy a stressz miatt.
Komolyan mondom, miért nem engeded ki a kutyád az autópályára, had próbálkozzon hátha túléli. Hihetetlen.
Úgylátom Geócskától végleg búcsút akarsz venni . Jó ha tudod hogy az aki soha nem ugrott , kaphat egy olyan sokkot , hogy megáll a szíve . vagy kap egy agyvérzést és annyi neki . Nem olyan vicces ez mint te gondolod :(.
Barátosném :) Benne vagyok a vízbefojtásban :) Holnap kezdhetjük is a gyakorlást :)
Én azért féltem Geot, gondold át alaposan. Inkább találjunk ki valami mást, amit mindenki élvez.....egy kis víz alatti túra???:-)))))Ugye Barátosném?:-)))