F1 - 2024 Hungaroring Eladó 2 db jegy, szektor - Bronze 2. Pé - Szo - Va Ár: 300 euro / 2 db
Banki átutalás, Magyar bankszámlára. A jegyek pár nappal a futam előtt lesznek kézbesítve, ( a jegyek megérkeztek ) melyeket a használója kinyomtat. Ajánlott a jegyek nyomtatása, a telefon lemerül - elveszik stb. A jegyek, My GP Ticket Kft - től lettek vásárolva, Németországi lakcímről. Áprilisban történt tragikus haláleset miatt, a futam számunkra elmarad. Csak komoly érdeklődők keressenek, emailre rövid határidővel válaszolok.
F1 - 2024 Hungaroring Eladó 3 db jegy, szektor - Bronze 2. Pé - Szo - Va Ár: 500 euro / 3db
Nemzetközi utalás ... DE A jegyek pár nappal a futam előtt lesznek kézbesítve, melyeket a használója kinyomtat. Ajánlott a jegyek nyomtatása, a telefon lemerül - elveszik stb. A jegyek, My GP Ticket Kft - től lettek vásárolva, Németországi lakcímről. Áprilisban történt tragikus haláleset miatt, a futam számunkra elmarad. Csak komoly érdeklődők keressenek, emailre rövid határidővel válaszolok.
Eladók Forma1club tagsághoz (12.000 Ft) kötött jegyek clubtribünre 19-20-21-re 1 felnőtt (25.000 Ft) + 2 gyerek (6.000-6.000 Ft), és 1 felnőtt külön (12.000 Ft a tagsági, és 25.000 Ft ).
1/2/3/4 x 7 nap(naptol/ hany nap fuggoen)Tenerifei(Costa Adeje 5 perc a parttol), medences, ocean kilatasos, studio apartmant tudok felajanlani nyaralasra, ha valaki betud vinni a Paddock-ba 1 vagy tobb napra a cegetol kapott ajandek repi Paddock jeggyel :-))
Email cimmel/ telefon szammal valaszolj kerlek es kapcsolatba lepek veled. koszonom
Formula 1 Hungarian Grand Prix 2024 Super Gold tribün 3 napos bérlet
Eladó 2 db, egymás mellé szóló bérlet. Ára: 200.000 Ft/db
Super Gold tribün:
Rálátást biztosít a teljes célegyenesre és a boxokra, az 1-es és 14-es kanyarokra, a verseny megnyitójára, a startra, a verseny befejezésére és a versenyt követő díjkiosztó ünnepségre.
Az egyetlen fedett tribün, mely jó és rossz időben is tökéletes élményt biztosít a verseny teljes időtartama alatt. A tribünön található ülőhelyek számozottak, tehát minden megvásárolt jegyhez saját ülőhely tartozik. A tribün előtt videofalon lehet követni a verseny alakulását és a közvetítést.
A lelátó közelében vendéglátó egységek találhatók, melyek biztosítják az étel-ital ellátást, illetve a Hungaroring kiállítási területe a Funzone, ahol számos érdekességgel, szórakozási lehetőséggel, és shoppal találkozhat a látogató.
Személyesen átvehető Budapesten.
Érdeklődni a következő e-mail címen lehet: avrilgoodc@gmail.com
Sziasztok, Forma 1 Magyar Nagydíj 2024 Podium Grandstand hétvége 2 db jegy eladó 280.000 Ft/2db Rálátás a teljes célegyenesre, boxokra, 12-es, 13-as, 14-es kanyarokra, megnyitóra, startra https://www.youtube.com/watch?v=J6FaAfPrFqQ +36306594466