Mint mindig :-) Brahim, te fent vagy Msn-en?? Ha igen, vegyük már fel egymást.....Nekem ugyan az, mint az e-mail cím, csak hotmail.com a freemail helyett...
Képzeljétek ismét elég sok "véletlen" történik velem mostanába.. és minden összefügg tunéziával.(vagy csak én vagyok megőrülve):D
Az egyik barátnőm mutatott egy oldalt ahol különböző nemzetiségű emberekkel lehet chatelni.. Hát én is regisztráltam egyik unalmas napomon, és rögtön be is lépett hozzám egy emberke,első kérdésem az volt h where are you from? a válasza: tunisia.:D Nagyon sokat beszélgettünk /beszélgetünk emailen ,és már képet is küldött magáról..és nagyon cuki :)
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a válaszát. Megnyugtató, hogy a ramadánt annyira nem érzékeltetik a turistákkal, végtére is ők ebből /mármint belőlünk/élnek. A djerbai hotelekről valaki a személyes tapasztalatatát , ha megosztaná velem azt még nagyon megköszönném.
Szia Anikó! Nagyon sajnálom én is ami történt, de most az a legfontosabb, hogy meggyógyulj! Tunézia megvár!:-))) Írunk neked sok-sok beszámolót, jól elfogunk szórakoztatni! Még az is lehet, hogy elcsábítunk Egyiptomba:))) Sok-sok erőt kívánok neked! szeretettel: Kata
Nagyon sajnálom, ami történt veled, biztosan óriási megpróbáltatás a te, és az egész családod számára!! ..borzalmas végicsinálni ilyesmit, és nézni is, ha egy szerettünk szenved!! Gyógyulj meg minél hamarabb, és meríts erőt abból, hogy majd jól bepótoljátok azt, amiről lemaradtatok!! Amikor majd végre ott ülsz a repülőn, és később kimész a partra, olyan lesz, minha az a sok rossz dolog meg sem történt volna!! Erős csajszi vagy! Addig is ellátunk majd élményekkel :-))
Tudom, hogy az nem ugyan az, de amikor nagyon messze volt még a nyár..éppen csak visszajöttünk Tunéziából, már elkezdtem számolni a heteket, a napokat, és tudtam hogy egyszer csak elfogynak....igaz, Tunézia most nem sikerült, de nem panaszkodom..mást is látni kell, mert nincsen összehasonlítási alapom..szóval most már nagyon fogynak a napok..holnaphoz 3 hét!!!
Neked is elfogynak majd..hidd el! Addig is kiruccanhatnátok-mondjuk majd szilveszterezni..hogy ne kelljen olyan sokat visszaszámolni! Biztosan az is egy jó kis buli!!!
További kitartó haladást a gyógyulás felé, és gyere dumcsizni a fórumra, úgy jobban telik az idő!!!
Örülök, hogy ezen a fórumon is látlak.Az idén úgy látom, Egyiptomba mentek. Én sajna sehová, ha visszaolvasol, lentebb megtalálod miért./Buszbalesetem volt jan.21-én, hajszálon múlt az életem./ 4 műtétem volt, még most is kötözésre járok és gyógytornász jár hozzám.
Lényeg a lényeg: május végén - június elején mentünk volna ismét Tunéziába 2 hétre a férjemmel, de igy ennek lőttek.Majd jövőre, addigra biztosan teljesen meggyógyulok.Most még ott tartok, hogy lassan sétálva már alig látszik a bicegés, ez már nagy szó, hisz ujra tanultam menni. Szeretettel üdvözöllek: Anikó
Köszönöm mindenkinek az együttérző sorokat ez is segít a gyógyulásban.
Én tavaly pont kint voltam ramadan alatt, nem volt gáz. Annyi csak, h a délutáni órákban több bolt van zárva és nehezebb taxit találni-de az gyakran nem ramadankor is szieszta idő, nem zavaró, nyugi! :-)
Én csak 3 hétig voltam, pedig azt tanácsolták érdemes az elejét vagy a végét ott tölteni, mert akkor nagy bulik vannak-sajna én pont egyiken sem vettem részt.