Hozzá van gondolom csapva úgyis az igazolásomhoz, szóval meg kell lennie :) Beszéltem a másik kapussal, elmondtam neki a dolgokat, majd szemlyesen megbeszéljük Laci.
Az edzés elején fél óráig csak fél pálya van, de ez arra jó, hogy a szokásos melegítés és beszélgetések meglegyenek. Érjetek oda pontosan, mert mindig jönnek utánunk, így az idő véges.
Próbálj cserélni, mert a forduló 10-kor kezdődik, a második mecs és harmadik mecs a miénk. Az azt jelenti, hogy 11.30kor, as 13.00 kor kezdünk, ha jól számolok, de kb így. Minden szorgos kézre, lábra szükség lesz, így jó lenne, ha ott lennél.
Rendben, akkor beszélek vele. Vasárnap mikor lesz a mérkőzés? Mert újvárosból fél6kor, Dunaföldvárról 6kor van az utolsó buszom vissza Pécsre, és mindenképpen vissza kell érnem :S
Szept 18 vasárnap Dudnaújváros. Nincs második kapus, így ha érdekli a dolog keresen meg, illetve Te is elmondhatod mi a helyzet nálunk, mik a szabályok rá is az vonatkozna mint rád és mindenkire.
Meccsel mi a helyzet? A hunfloorballon nem találtam róla információt, hogy hol lesz, mikor lesz, mint lesz, de ezekhez mérten szeretném a dolgaimat intézni. Laci, kell mégegy kapus? Pécsen volt egy srác, akit érdekelne Paks.
Illetve, a saját anyagi részemet az első találkozásunkkor tudom rendezni.
A rendszeres edzés péntektől indul, 19.00-tól. Addig még nem lesz mert nem megoldott a portaszolgálat(zárás). Addig türelem, és aki még nem hozta a nevezési-sportorvosi dijat (4500Ft) az legyen szíves és potólja.