Keresés

Részletes keresés

karbalán Creative Commons License 2007.05.28 0 0 topiknyitó
Az Akiinor könyvek félhivatalos fóruma. Mindenféle megjegyzést, javaslatot, kritikát örömmel fogadok. Lehet találgatni is, de spoilerezni nem fogok. :) A könyv weboldala egyelőre a http://akiinor.tar.hu/ címen található.

Most fejeztem be az első kötetet, és mielőtt kiadóhoz fordulok, kíváncsi vagyok a ti javaslataitokra, ezért azoknak az indexes fórumozóknak, akiknek a (nick)nevét ismerem innen a fórumról, szívesen elküldöm a teljes első kötetet, feltéve, ha küld egy e-mailt, amely tartalmazza a következő szövehet:

"Megígérem, hogy a könyv nem hagyja el a számítógépemet elektronikus formában, és maximum egy papír alapú példányt hozok létre belőle!"

Családtagok, barátok is elolvashatják, nem csak az, akinek küldöm.

Cserébe csak azt kérem, hogy írd le a véleményed! Ha nem tetszik, az sem baj. Minél részletesebben mondod el, annál jobb! Az anyagot doc formátumban küldöm, hogy akinek kedve van, korrektúrával, illetve megjegyzésekkel is belejavíthasson, és utána visszaküldhesse.

Szeretném megköszönni Eta (Enahma) óriási segítségét, gondos többszöri lektorálását, megjegyzéseit. Nélküle más lenne a történet. A bennmaradt hibákért természetesen én vagyok a felelős.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!