Egész télen mondhatni heti rendszerességgel volt ócsakavas szállítás csátról, gondolom ez folytatódik tovább (ha jól tudom hétfő és csütörtök volt a nyerő). Az igazi kérdés hogy a kavics beindul-e idén is.
Most lejött 20 kocsi.Először eszembe sem jutott, hogy ez a mezőcsáti lehet, nem tudtam elképzelni, hogy honnan van itt ócskavas, már tavaly tavasszal is láttam ilyet.
A tiszapalkonyai szénerőmű mikor zár be?Mert akkor sajnos az Eperjeske-Tiszapalkonya szénvonat is megszűnik.
Van rajta egy éjszakai mód, de az ISO 250-el fényképez.
Lehetséges, hogy csak sima programautomatikában kéne próbálkoznom.Utána, mikor már elment a vonat próbálgattam és az izzós lámpák fényei nem csillantak be ennyire, csak sajnos mikor csináltam a képet nem gondoltam át rendesen, meg elég hideg volt, alig bírtam nyomkodni a gombokat.
Canon PowerShot A480, ez lehet, hogy magyarázatot ad mindenre :D
Akkor sima éjszakai móddal próbálkoztál? Milyen gép? Mert van amiken van olyan éjszakai mód, hogy becsillanjanak a fények, és olyankor nem lesz ilyen fényfolt a lámpáknál.
Nem tudja valaki, hogyan tudnám a lámpák körül ezt a dzsumbujt kiszűrni?Hosszú záridővel próbálkoztam, de sajnos ez lett belőle, pedig egyáltalán nem voltak erősek a fények.