hát a salvationhöz szerintem nem kell reklám. Bár andy vajna mondott olyat, h mielőtt ekezdenéka jövő háborúját mutatni kvázi előjátéknak szánták az SCC-t. Én nagyon remélem hogy folytatni fogják. NEkem cefetül bejött. Diákkoromban az össze létező könyvet is elolvastam. Azokból a magyarkészítésű vadhajtások jobbak voltak mint a hivatalos amerikai kiadások.
Egyébként ilyen évadzáró után túl sok mozgástér már nincs is. A sorozatelvégezte a feladatát egy kis bemelegítést nyújtott a Salvationhoz.
Összességében ne mvoltegy nagy pukk, sok gyenge epizód volt értelmetlen dolgokkal, de végülis volt pár érdekes rész ami miatt megérte megnézni (főleg a két évadzáró ill. a két évad utolsó részei).
Egyébként érdekes volt kivenni JC-t a képletből. A jövőben azt sem tudták, hogy kicsoda - már ha jól vettem ki. Vöri meg divatos kis resistance warrior volt:)
Hááát, reszketni szvsz nem kellett, de tényleg érdekes és jó volt. Sok mindenre számítottunk, de azért nagyon nem így. Szóval érdekes lezárás. Nagyjából elvarrja a szálakat, de azért nem teljesen:)
jaj én nem láttam még a 21 -et. Hetvegen akarom egyszerre megnézni a 22 vel. Kicsit sajnálom, hogy megnéztem egyenként a részeket. Jó lenne egy nap egy évadot lenyomni.
Erre már máshol is gondoltak. Mármint hogy vöröske önálló, és JH afféle ellen skynet.
Vöröske lehet a tengeralattjárós T1001, akiről az ellenállók is tudhatták, hogy nem hagyományos terminátor, ezért is tettek neki ajánlatot. Persze ő sem egy tisztalelkű gépezet (megölt jópár embert).
"És a vörös t1000 "lánya"? Ő miért volt olyan fontos?" Ez egy nagyon jó kérdés. Nyilván kell valami céljának lenni, mert különben a T1000-es már megölte volna.
"És tényleg a t1000 mit akar? Ki küldte?" Ez egy újabb nagyon jó kérdés (ill. kettő :-) Nekem már a második évad elejétől kezdve volt egy olyan érzésem, hogy ő nem azt a Skynetet akarja létrehozni, amelyik harcba száll az emberiséggel. Különben miért taníttatná a tízparancsolatot John Henry-vel? Vagy miért hagyta életben a kislányt, amikor az már gyakorlatilag rájött, hogy ő nem az anyukája? Miért vesződik egyáltalán vele (lásd, amikor leül legózni vele, vagy amikor pszihomókushoz viszi), nem lenne egyszerűbb nélküle? Szerintem azért, mert ő egy olyan terminátor-csoporthoz tartozhat, akik a háború helyett inkább kiegyeznének az emberekkel (lásd pl. a Cameron/Allison eredetét bemutató részt, ott hangzik el Cameron szájából valami olyasmi, hogy nem mindegyik termi akar háborúskodni; meg a tengeralattjárós részt, amikor egy termi-klikk leáll üzletelni Connorékkal). S talán ez lehet a fő csavar az utolsó részben.
Hát szerintem is túl sok kapu lenne nyitva hagyva 3. évad nélkül... Pl.: a vöröske T1000-es csak úgy van? JH-nak mi lesz még a szerepe? Sarah meg bent marad a yardon? Cameron mikor tűnik el, (ugye a 3. nagyfilmben szó sem volt róla)?
Kemény volt. Mondjuk ha vöröske szerint JH az Isten, akkor valszeg annyira csak nem kiszolgáltatott. Alig várom az évadzárót, túl sok szálat nem tudnak elvarrni szerintem ilyen rövid idő alatt.
Spoiler-------------- Még valami: volt a comment.com-on egy április 1. poszt arról, hogy a foxosok hogyan szívatták meg a Bones, a House, A TTSCC szereplőit meg Gordont. (Nem azt, a Ramsay-t :)). És ott szerepelt Derek is. Ha azt elsején vették fel akkor nem értem azt ami történt. Illetve valahol volt szó arról, hogy ha lesz 3. rész akkor szerepel benne....