"Egy G Mercit vezetett, amivel elütötte John McClane-t. Ezt persze a kaszkadőrökkel oldották meg, és csak ezután jöttek a színészek. A jelenet úgy nézett ki, hogy a gázolás után Bruce Willis felkelt a földről, odament Kamarás Ivánhoz, aki kiszállt a kocsiból és üvöltözni kezdett. Bruce erre jól lecsapta és elment az autójával. ...Lement a jelenet, ami egy kisebb bakitól eltekintve jól sikerült. Ezt telefonon el is újságolta egy ismerősének. A rendező nagyon meg volt elégedve vele, még annak ellenére is, hogy elrontotta a Merci kilincsét. Ezek után Willisnek nem sikerült kinyitnia, de nem baj, mert azt a részt kivágják."
Merci G tulajként írok. 2006-os 320 cdi ezüst színű jobb és bal sárvédőm makulátlan, vadonatúj eredeti gyári darabok, valamint szintén 2006- os 2 db komplett hátsó lámpa, már a fehér irányjelzős, de még nem a led-es eladó, szintén teljesen új. Van még egy ML-GL-R osztályú gyári krémszínű új kormányom is, légzsák nélkül,dobozban 2007 ből.
ma egy hónapnyi várakozás után átveszem a mercimet.
adagoló csere, hátsó gátlótartók cserélye, rugótányér cserék szintén hátul, jobb hátsó rugó csere, tank hegesztése, kicsi lakatolás, kartel tömítés csere, váltó olajszivárgás megszüntetése, vízhűtő tartófül újraforrasztása. 300.000
előtte: első kardánhajtás felújítása (komplett kardántengelyen mindkét kereszt, plusz centírozás), manuál váltót magam újítottam fel (nyelestengely csapágyat, és minden csapágyat kicseréltem) 157.000
szentendrén sikerült rendelnem 13.500 kompatibilis jó magyar forintért darabját! :D
Köszi a tippet!
Az ablakemelőt még keresem, de azt is megoldom! :)
Képzeld! új hiba lépett fel! nem indul. berántani is alig lehet! először azt hittem, hogy befagyott a nagy minuszokban a gázolaj... húzzuk, húzzuk, semmi. már feladnám, mikor még egyszer rápróbálok az önindítóval (előtte annyit próbáltam indítózni, hogy lemerítettem az akksit). és milyen jól tettem... beröffent. először csak 3, aztán 4, mejd kicsivel késöbb 5 henger.
tegnap volt a harmadik alkalom, hogy ezt csinálja. kb egy hétig ketyeg, aztán fogja és beadja az unalmast.
egyelőre csak arra tudok gondolni, hogy a tápszivattyú vagy adagoló lehet. esetleg valahol lelevegősödik.
egy ilyen kéne neked (újan lehet vagy 20.000HUF) ,vagy egy lakatos. Nekem még elég volt egy kis javítás hozzá,hogy ne törjön le. Az ablakemelőt meg kered a 4x4-en,nekem is kellett cserélni.