hát, nemtudom. én láttam múltkor az rtl-en egy riportot, hogy volt egy rendezvény, ahol a magyar zenei élet színe java próbálta meggyőzni, az embereket, minket, hogy igenis fontos, hogy eredeti lemezeket vásároljunk. engem meggyőztek, mert érvekkel támasztották alá, hogy miért.
Nagyon helyes, hogy indulásból mind nagybetűvel írtad, hogy NOX, de felhívnám a figyelmedet, hogy csak egy X van a zenekar nevében. Te örülnél, ha úgy írnám, hogy No, Thanxxxxxxx? Ugye nem?!
Ja, igen és a Megasztárról annyit még, hogy szerintem értékelni kellene azt, hogy van egy ilyen kezdeményezés, hogy az igazán tehetséges fiatalokat ki kell emelni a posványból, hadd mutassák meg mit tudnak, és ha nézted, márpedig biztos nézted, akkor láthattad, hogy nem ilyen tucatsztárok énekeltek ott, hanem igazi TEHETSÉGEK.
Jelen helyzetben a művész csak fellépésekkel tud pénzt keresni... Ha sokan töltik le a szerzeményeket, nől az esélye annak hogy többen kíváncsiak rá élőben is... Szerintem!
azért kicsit el lehet térni szerintem, mert akkor csak azt írnánk végig, hogy nem szar, szar, nem szar, szar, nem szar, szar, nem szar, szar, nem szar, szar, nem szar, szar, és így tovább, folytathatnám akármeddig, de szerintem értitek mire gondolok. szóval szerintem az érveken és az ellenérveken kibontakozó vita építi mindannyiunk személyiségét. én legalábbis ezt már megtapasztaltam pár topicban.