Ikszi, hát te még élsz? Mááá úgy hiányoltak. Megmondom őszintén neked az igazat, mostanában már nem is követtem az új nickjeid. Ezüstzöld azé mondjuk megvolt, ugyanis régen partizánkodott már új nickkel valaki ilyen gyatrán a TV&Rádió topikokban...
Bódi Szilvivel és Rubint Rékával kapcsolatban tökéletesen egyetértünk, mindkettő visszataszító jelenség.
Zita viszont nem az. Nyilván kihasználja erotikus vonzerejét a műsorban, de pl. most sem a terpesz- hanem az elengedett emelés volt a nagy szám, amit Póth Dia se biztos, hogy be mert volna vállalni. Azért farkasházy Rékát pozitív példának említeni Zitával szemben, az nagyon durva.
De te is ! Mert undorodom ettől pár rib...tól ? Te csak csorgasd a nyálad továbbra is. Bódi szereti a csajokat is, PL Hargitai Beát kiváltképp, lehet bejönnél nála te is, márha a nicked alapján lány vagy. :D Vagy gyönyörködj Zizikébe. Ennyi, több HSZ-t ez a topik már nemérdemel.
Akárcsak Rubint Réka, ezek pénzel mindent elérnek, ha meg nem, akkor jön a bőgés. Bódira, és Rubintra főleg a pasiaik küldtek több száz szavazatot, volt miből. A szépségkirálynőségről meg annyit, hogy van aki több kiló smink nélkűl is szép. PL :
Watching De ennyit mégse, PL nézd meg Olter Wandát párosban táncolni, vagy ha már jég a téma, Póth Diát, Major Andit, vagy PL táncba, szombat esti láz : Farkasházi Rékát. Karsai állandóan rámászik a partnereire, ennyi a tudománya.
Karsai nyugodtan botladozhat, mint pénteken is, azt senki se veszi észre. De ha Cs. Sz, vagy H.F. botlik picit, azt már szóvá teszik.
Egyébbként, amit más is levont a dologból : (748)HSZ :
Zitának nagyon tetszett a tangája ahogy emelés közben bevágott a popsijába. És ahogy terpesztett.....Valami fantasztikus volt :-) Alig takarta valami a kis p...t. Ez nem lép már át egy bizonyos erotikus határt?
Na ettől jut tovább, és nem mert jól tudna korizni.
Bódi Szilvinek, tök ferde a szája ha kinyitja, és tényleg van valami beszédhibája, "nemértem" milliomos akkor miért nem csináltat vele valamit ?
te azt hiszed, ha valaki milliomos, mindent "megcsináltathat" és meg is akar csináltatni??
És ha nincs rajta smink......Hogy lett ez szépségkirálynő ???
hát tudtommal nem smink nélkül versenyeznek...
Nem is szexi, olyan mint egy ló, testestől-fejestől. :D De kérója az van, nem is akármilyen, külön szoba a ruháinak-cipőinek, minden este szakácsot hív vacsit készíteni, stb. Beszélni meg???
arra is figyelsz, amit mond, vagy csak a "kéróját" irigyled? az egy dolog, hogy neked a szája, beszéde, meg a testalkata nem tetszik, de hogy emiatt szted még ne is éljen jól, az már szánalmas...
egyrészről az baj, hogy nem a korcsolyatudása alapján ítélik meg, másrészről meg ezek számítanak a megítélésénél??!
Bódi Szilvinek, tök ferde a szája ha kinyitja, és tényleg van valami beszédhibája, "nemértem" milliomos akkor miért nem csináltat vele valamit ? És ha nincs rajta smink......Hogy lett ez szépségkirálynő ??? Nem is szexi, olyan mint egy ló, testestől-fejestől. :D De kérója az van, nem is akármilyen, külön szoba a ruháinak-cipőinek, minden este szakácsot hív vacsit készíteni, stb. Beszélni meg???
Zitát meg épp elöbb néztem a megavideókban a TV2 honlapján, valahogy ott is olyan mint egy csipkébe öltöztetett svábbogár. Csomó elemet hozott át a koriba, tehát nem sok újat kellett tanulnia. Meg valahogy azt véltem felfedezni, legtöbbször ott se táncolt csak rácsavarodott a partnerére, és emelgették. Ha meg táncolt... mint a légy a levesbe. Leggyakrabban szoknyába volt, és nem vagyok perverz, de ahogy látom azt csípi ha a hapik terpeszbe emelgetik a fejükhöz. Valahogy nem egy gusztusos csaj, Olter Wanda 100x aranyossab, és tehetségesebb volt.
Tudod ez olyan : nem kapsz mogyorós csokit, csak mazsis-mogyist, megkell enni a mazsit is, hogy a mogyit is megkapd, de ki is szedheted. Én is megnézem akit utálok, hátha megszeretem, mint PL Hujbert, őt nem csíptem az elein. :) Feró tényleg sokat tanult két "vagy három ?" hónap alatt, ahogy mondod : két kört egyedűl :DDD Van akinek játék, van akinek verseny, mint Rubintnak aki egy csomot hisztizett Norbinak, hogy Dobó így+úgy stb. El lett intézve a párbaj, a végin mégis bőgve fejezte be a pályafutását a jégen.
Jól van, megértve. Tényleg nem értettem eddig, hogy miért mazózik valaki egy számára élvezhetetlen műsoron, aztán mér dühöng :) De most már sejtem :))
Amúgy tegnap azért visszatalált a korábban általa képsviselt útra Regőczy Krisztina is ("itt mi a technikai tudást vagyunk hivatottak értékelni"), és örültem, hogy végre megszabadultunk Ferótól. Arra jó volt ez a "technikai" kűr, hogy megmutassa, képes két kört menni Mándics Anna nélkül is.
Mellesleg most találtam egy márc. 11-i Napló adást, amelyben felmerül a kérdés, miszerint akkor ez most játék vagy verseny?? Érdekes, hogy a színész "sztárok" egybehangzóan mondták, hogy játék, míg a sportolók meg egybehangzóan azt, hogy verseny. Hm...
Most olvastam, hogy Bódi Szilvi szépségkirálynő volt. Na jó, amíg meg nem szólal, elmegy, de a beszédében, artikulálásában, hangjában van valami nagyon visszataszító, valami antikulturáltság, primitívség. Ti éreztek benne ilyet?
Ziziben is van egy kis harsányság, de az nem ilyen, az szexi és vonzó.
Én csak szegény szirupos ta*kony Xavért sajnálom, hiába igézte a tekintete Edwin Martont, és most még a big love Feró is kiesett :(((
Feró, jó példával járt elő, mit kell tenni a gyerekeknek egy babával :D de mivan ha a gyerek, a kistesóját is a hajánál fogja pörgetni ? Sok esze van 60 évessen, vagy már elment :D Amit tegnap produkált ? Tényleg mint akinek tele a gatyója :D
Renáta_ (777) HSZ : Ilyen az élet, mindenkinek van egy véleménye, és leírja. Nem azért nézzük mert sz*r, vagy nem sz*r, hanem mert 90% valakinek drukkol. Tehát megnézi a sz*rt is, az öszehasonlítás végett, vagy mert utálja. Aztán leírja ide, vagy máshova. Ez van. :)
Remélem, a fiúk fognak párbajozni, Hujber simán kiejti Csollányt.
A gyűrűkirály egy gyűrűvel vigasztalja majd Szakál Katalint, amiért lemaradtak a döntőről. Hiába, a gyűrű átka, ha meglát egy szép gyűrűt, új nő is kell hozzá, hogy megkaparinthassa, gyűrűmániás lett szegény.
A döntőben pedig Zizi mellbedobással laposra veri Hujber Feri formás fenekét.
Xavér azt hiszi, a műveltségét fitogtatja, amikor értékelés helyett eröltetett asszociációkkal odaráncigált anekdotákat mesélget, pedig ezzel csak azt bizonyítja, hogy nincsenek saját gondolatai, max. olyan bunkóságok, mint a küret és a cukrostakony.
Nem az a gondom, ha valaki leírja a véleményét, igen én is leírom. Csak az, amikor valaki csak azért néz egy műsort, hogy leírhassa milyen sz*r. Ami nem tetszik, arra nem szánok időt, és annak nem írok a topikjába.
Azt meg azért én se gondolom, hogy Feró jó volt, örülök is, hogy kiesett végre.