én nagyitva is.. nem értettem,hogy kerül a halacska a wc-be, és azzalvigasztaltam magam vannak extraelképzelésü dekorációk a wc-be láttam már kagylö ülökét is.. ahhoz meg passzol a halacska...
1 vagy 2 réteget tettem rá, valahogy nem szeretek agyonlakkozni semmit. de folyton meleg, nem párás fürdőszobában lesz. van ott tartósan egy fa pzs-tartóm is már, nincs baja. (mondjuk a miénkben még tuti be is penészedne...)
Jó pár éve csináltam már kínálót, lámpát, mécsestartót stb strucctojás héjából. És aranyozva volt a széle. Igaz dekuzott volt és nem rézlemez volt ráragasztva. Az egyik arannyal repesztett strucclámpám még a Praktikában is megjelent. Fent is van a webshotsos valamelyik táramban. Meg gravíroztam is egy lófejes mécsestartót is a lányomnak. Jó sok minden kijön egy összetört darabból:)
nem, dekupapírt kaptam benne postán. csak azt kellett megnéznem, belefér-e a sminkes pamacs. aztán rámértem a szalvétát és kész. ennyit sminkeltek vagy mi?? :-)
Az állított verzió érdekelne. Szerintem a fektetett nem túl praktikus. Ilyesme. De Én is olyan ha gondolkodnék, hogy több rekesz, különböző nagyságúak, színesceruzák, klf, grafitok, már kis ceruzák, tollak, egyebek, radírtartó, stb. Igazi tolltartó.
Elvenni az élét a konzervnek, vastagabb közepes durvaságú csiszolóvászonnal átcsiszolni a peremet.
Már van egy kukoricás és egy ananászos konzervdobozom.
Bár nekem nincs ilyen készségem, csak foltosvirág foltostársnő konzervdobozain láttam a nyáron táborban - a T...ware cég konzervnyitója annyira simán lekapja a tetejét, mintha ott sem lett volna, valahogy teljesen lesimítja az élét, teljesen gyerekbarát módon. (az ára viszont elég, akarom mondani nagyon brutál) :-(
Martha honlapján volt még egy jó.. talán van elmentve róla kép, mert azt én is szeretném megcsinálni...
Itt is a balesetmentessé tétel érdekelne leginkább.. Én különböző magasságú dobozokból készíteném (zsírkrétának stb.. kisebbet), és biztos le is festeném.
Csak akad egy szomszéd, akinek van kutyája.. :) Szintén kevés helyet foglaló ceruzatartó.. ha a polc aljához van fogatva csavarral, még ennyi hely sem kell neki..
Nem találok a neten konzervdobozból készült tolltartót. Nem az ilyen egyszerűkre gondolok, hogy szalvétatechnika, vagy foltonfolt egy darab, hanem ilyen összeállításokat. Valakinek valami ötlet?
Nem tudom milyen a chilisbabos. Kukoricásat néha szoktunk, de az a pont nem jó, mert alacsony és öblös. Olyan kéne ami magas és keskenyebb, hogy szelektálni tudjam a cerkákat. Abból, olyan 7 db, kb Mondjuk nem ártana nagyobb is az a giga főzelékes, legalább 1 db. És gondoltam szardíniás lehetne a radírtartó, de az is szokott lenni, tehát nem kell. És persze ráér ez az egész, mostanság úgysem érek rá sajna ilyenekre én sem.