Tudod, járok én sokfelé ha netán meglátom úgy elverem mint a kétfenekű dobot szokás...
Amúgy alapból ha valami vasúti göncös tejfölsszájú suttyó kerül a közelembe, akkor kissé ideges leszek. Alapból....
Idáig ha vonatozni akartak, akkor jeleztem hogy ha a nimfomán kishugit, vagy fehérmájú és csinos muttert hozzák, akkor esetleg. Mostantól kissé durvább leszek...
Pedig milyen érdekes: Csörgő, klozet, német kocsi, aztán ha ezek össze vannak kombinálva, akkor meg Karácsony van ! H meg a Dácsia húzza be a retket, akkor ejakulálnak a fiúk....
Talán nem kéne ráfogni a magánvasútakra azt, hogy 100 éve nem költöttek a pályákra semmit!
Egyébként nem kell félni, nem sokáig járnak arra a tehervonatok (max holnap)! Utána majd ráfoghatod a bz-k re hogy szétbaszták a pályát, a besúgó meg fotózhatja a megszokot csörgőit, meg almásládáit!
Viszont ha van özöd hozzá, akkor miért nem azonnal-melegében jelentetted ? Inkább így hátulról mellbe, amolyan sunyi, aljas módon....Látod ez kissé, mit kissé ? ! Nagyon is gyomorforgató....
Ha meg van hozzá közöd, akkor tudod honnan idézek : "Bármilyen utasításellenes ténykedést megtűrni nem szabad" stb..Ajki megtűri az maga is cinkos, részese annak.......Persze nem szó szerint, de ez a lényege. Innentől kezdve....Jó, lekaptad, kitetted, de nem kellett volna árulkodni. Ha van is közöd a céghez, akkor nagyon kisfiú, mondhatnám kis szépruhás, vasútmániás, de annál ostobább nagyon vidki vasutas vagy...Bocs, de az árulkodás, főleg az ilyen sunyi formája nagyon ki tud akasztani. Ajánlom hogy moderáltasd ki...Ha igen, akkor részemről harag nincs, mert betudhatom afféle botlásnak, tapasztalatlanságnak....
Ha a magánvasutak szétrombolják a pályát, és 20 km/h-val 3 órás menetidővel tud majd utazni Kaposvár és Fonyód között, akkor szerintem igenis lesz hozzá köze.
Keresek fotókat és tárgyakat az egykori Kaposvár- Barcs vasútvonalról, mivel ezen a vonalon 1979. december 31-én ment el az utolsó személyvonat.
Szeretne a jövő év elején egyesületünk a Verebély László Vasúttörténeti Egyesület Közhasznú Szervezet egy emlékkiállítást csinálni lehetőség szerint Kaposmérőben a 35 éve megszűnt egykori somogyi mellékvonalnak emléket állítva. Aki tudna segíteni ebben a kiállításban valamilyen formában ez jelentkezzen privát üzenetben a vlvte (kukac) freemail.hu -n, vagy egyéb az egyesület más elérhetőségein.
Lehetséges, hogy lemaradtak, nem tudom :D 1336+1340 ráadásul :) Meg persze gigantok is párszor.. Meg amúgy minden nap ott megy a dupla szergej Battyán-Börgönd-Bogárd útvonalon..
Ez üres cukorrépás forda volt minden bizonnyal. Tehát Gyékényestől nem tud menni Murakeresztúr felé a forgalomszünetelés miatt Észak felé. A répavonat rakottan Szombathely térségéből érkezik. Tehát még mindig jobb, mintha elviszik Kelenföldnek.