Igazából kevés olyan sorozat van, ahol több, mint 10 jelentősebb szereplőt vonultatnak fel. Sőt, talán a 10 a maximum. A Dexter erőssége viszont ebben rejlik, és a monológokban. Nagyon várom már mi lesz :)
Én még csak most tudtam végignézni a 4-et, és szerencsére volt annyi lélekjelenlétem, hogy eddig nem néztem be ide, mert elég kevesen használják a SPOILERT!!! :p Nekem is nagyon tetszett én a 3-ért nem voltam oda annyira. Engem az nyűgöz le, hogy ez lényegében egy kamaradarab, alig több, mint 10 "főbb" szereplővel operálnak és mégis mindig tud újat nyújtani. Persze néhol sablonos meg kiszámítható, de a következő sarkon meg meglep valamivel. A szezon finálé pl. teljesen földbe döngölt, én nem számítottam erre a végkifejletre. Az előnye, hogy eddig vártam vele, hogy már nem kell olyan sokat aludni az 5-ig. :)))
Kíváncsi vagyok mit hoznak ki az egészből így 4 évad után. Azt olvastam, hogy lesz több,új szereplő, akik maradnak az egész évad erejéig, de hogy mit fognak szolgálni, persze titok. Remélem nem lesz újabb főellenség, mert az már olyan snasszos lenne. Meneküljön csak, szorul a hurok már a nyaka körül. Eléggé...Az biztos, hogy a gyerekekkel jól megjárta szegény Dexter. Társ nélkül.. Nehezen fog 'szórakozni' így:)
Az évadzáró nagyon ütős volt, de az egész évad is jó volt szerintem. Szegény gyerekek... Eléggé ráhangolódtam már Dexterre, de ez a Rita a vérrel teli kádban, már nekem is sok volt. Bár azért még reménykedem, hogy valami rossz álom volt, de tudom, ő nem Bobby és ez nem a Dallas :-)
nyisd meg a JDownloaderrel azt a containert, amit az oldalról leszedtél. akkor a linkgrabber fül alatt megjelenik egy csomó link, epizódonként valszeg 4 db. nyomd meg, hogy continue with all, akkor a linkek átkerülnek a download fül alá. aztán nyomd meg a playt és innentől kezdve jön magától
Kiprobaltam, feltettem a JDownloadert, a linket gyonyoruen letolti, de a tartalmat nem sikerul elovarazsolni... :-( Mit csinalok rosszul? (nem hasznaltam meg ilyen letoltot elotte, torrentkent nincs fent ez valahol?)
Ezt az egyet nem szeretem a Dexterben, hogy rövid, és azt is egyben leadják. Már nagyon rég vége van, és mégis még megint több mint fél évet kell várnom rá:( Nembaj, addig majd újranézem az összes eddigit.
Akkor lehetseges, hogy az utolso reszeket mar parokaban vette fel? Mert a vege fele feltunt milyen dus es kocos a haja, de ez meg belefert a Dexter kepbe.
Pedig 5. még biztosan lesz., de tényleg ne nyújtsák sokáig. Ki hogyan értékeli a színjátszást a sorozatban? Bevallom, számomra legjobb Jennifer Carpenter, aki bármennyire is egy tésztaképű deszka, baromi jól játszik, és ott van ugye John Lithgow, hát igen...