Sziasztok! Én egy olyan pasi vagyok aki imádja a tűsarkú cipőket, papucsokat...nem csak lányokon szeretem, hanem imádom hordani is őket....ha van itt hozzám hasonló, jó lenne ha írna.....
Edinám: Na sziaaa!!!!! Hát téged is látni itt? :)) Miújság veled?? Írj már egy e-mailt. :)
Amúgy nem derékszögű a sarka a csizmának, csak ebből a fényképezési szögből kicsit olyan hatást kelt. Nagyon szexi darab. Imádom! Egy farmernadrággal is olyan ütős!
Klaudia, eszméletlenül jó a fekete csizmád! Ugye jól látom, nem derékszögben áll a sarka? Ez mennyit segít a járásban? És milyen érzés egyébként felvenni? Miyen alkalommal hordod?
Én ebben a topicban érzem magam a legjobban!!! :) Veletek!!! Várom ám tőletek is a képeket! Amúgy vettem egy fekete csizmát, 13 centis a sarka. Majd beteszek képet róla, ha lesz időnk fényképezni. De most rohanok is!!! Majd írok!!! Sziasztok!! :)
Csodaszép. És ezek a lábak.....hhmmmm. A fotók is jók, biztosan álvezted a fotózást is. A fotósról nem is beszélve! Azt hiszem ilyen cipellőt fekete lakkban is láttam már.
Nagyon szexi ez a kép. Sőt a többi topicban megjelentek alapján kijelentem, hogy kegyed nagyon vonzó jelenség. Láthatnánk még ilyen magassarkús képeket??????
Sziasztok. Régóta olvasgatok itt (is) mindenkit és csak ritkán szólok, de kéne egy kis segítség! Csütörtökön megyek Belgiumba. Tud-e valaki német, vagy osztrák területen útbaeső boltot, ahol lakk cuccok, tűsarkú cipők vannak. És esetleg pontos címet is tudnátok ilyen helyről? Körülnéznék arra felé ha sikerülne konkrét helyre mennem. Mert ismeretlenül nem bóklászok arra nincs időm az 1400km-es út közben. Frankfurt, Köln, Passau, Linz. előnyben, de bármi más is jöhet ha meg található a hely. Köszi előre is.
Éljen a sok tűsarkon járó hölgy. (és néha pasi is! :):):)